Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 59 327
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
май 03 от редовната серия бях за по-тъмна кожа  newsm78

Фокси - супер е  Peace

Да, точно 03 Teint Dore

# 661
  • USA, Steak State
foxita   newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20

# 662
foxita, показала си ни много красиви очи, грим и снимки  Heart Eyes Crazy
Твоите снимки никога не могат да ми бъдат прекалено големи и е удоволствие за мен да ги гледам  Grinning
Много ми харесват миглите! Кои са?

Аз днес си сложих розово на очите и от Тruth&Light на цялото лице и отивам да се потя и лъщя навън  Mr. Green Blush Laughing  Crazy

# 663
foxita, показала си ни много красиви очи, грим и снимки  Heart Eyes Crazy
Твоите снимки никога не могат да ми бъдат прекалено големи и е удоволствие за мен да ги гледам  Grinning
Много ми харесват миглите! Кои са?

Благодаря ти Hug Миглите са Eylure, номер 146. Много са... разперени Mr. Green

Веси, пробвай задълително! На теб ти отиват по-тъмни цветове сенки, а и си с по-тъмен тен, така че ще този грим ще ти стои разкошно! После да покажеш снимки Peace

Аз уж също имам доста тен на лицето, остатък от морето, обаче на снимки не мога да го хвана Sad

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 20:28 от foxita

# 664
  • в 1001-та нощ
моят на лицето поизбледня  Blush

# 665
  • гр.Добрич
Момичета, кое от гримовете на Кико си заслужава? Исках този руж http://dcj3ctihi5xzv.cloudfront.net/medias/sys_master/h1d/he8/88 … ale_600Wx600H.jpg, но го няма в магазина.

# 666
Това с пудрата не сам го чувала  Blush
С каква цел се прави и какъв е ефектът?
Малко ми е трудно да си представя самото нанасяне, а и как ще се задържи върху миглите  newsm78

Много стар номер.  Laughing За удължаване и може би за уплътняване. Аз не съм го правила от ученичка де.

# 667
Това с пудрата не сам го чувала  Blush
С каква цел се прави и какъв е ефектът?
Малко ми е трудно да си представя самото нанасяне, а и как ще се задържи върху миглите  newsm78

Много стар номер.  Laughing За удължаване и може би за уплътняване. Аз не съм го правила от ученичка де.

За уплътняване определено Peace Винаги го правя, но със матови сенки.

# 668
За уплътняване определено Peace Винаги го правя, но със матови сенки.

Ние май слагахме само на връхчетата направо с тампончето. Казвам "ние" защото всички се гримирахме еднакво.  Laughing Пудра ползвахме и за удължаване трайността на червилото. Един пласт червило, пудра, пак червило, после салфетка. Това като ходехме с "черни" устни. ooooh!

# 669
  • в 1001-та нощ
еййййй, ама Вие сте били почти, като Мерилин  Blush

# 670
Фокси,грима ти от последните снимки много ми хареса,направо ми останаха о4ите в него.
 Hug Hug Hug

# 671
# 672
Леле, Фокси, отвя ме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз пак ни в клин, ни в ръкав се включвам, ама този е грим е най-доброто от най-добрите (т.е. всички) на Фокси  Crazy
Много ми хареса и на  malkoto_malence гримчето, много е мой стил  Heart Eyes

Спинки, аз много харесвам лимитирания летен ББ на Кико, с 30ти фактор - много ми допада Simple Smile
За сенките съм чувала само прекрасни отзиви, а днес четох в един блог и за червилата и определено ме грабват.
Аз лично реших да пробвам и бялата козметика - взех си един филър за околоочния контур, но още не съм го тествала  Flutter

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 13:11 от *لي ونفسي*

# 673
  • Стара Загора
Ох, аз съм в чуденка дали да покажа 2 грима.
Единия го правих по молба на съфорумка, но не стана това, което трябваше да е. Тя го хареса, но аз не. Mr. Green Плашещ е направо, т.к. беше инспириран от грима на Ейми от този клип. Tired

https://www.youtube.com/watch?v=CdhqVtpR2ts

Проблема беше, че нямам червена сянка. Mr. Green
Та стана лилав, но идеята уж долу горе я докарах.
Сега поръчвам такъв цвят сенки, да видим ще стане ли нещо. Mr. Green

# 674
Не се дилемирай  Sunglasses Показвай  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт