Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 40

• 59 330
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • в 1001-та нощ
Ивче - какво пък се чудиш - всички експериментираме  Blush

Бери  Hug много ти отива такава очна линия  Peace

malkoto_malence  Peace задобряваш все повече с всеки показан грим  Hug

# 676
Мери, аз виждам розово на костта, нещо като слонова кост на горния клепач и сребристо на долния... Познах ли? newsm78 Даже нещо сиво-лилавеещо виждам във външния ъгъл на долния клепач... Но на мен въображението ми е развинтено, така че не се смей ако говоря глупости Embarassed
Ааа, и други хубави гримове съм имала ама вие не сте ги виждали, щото не са ставали хубави снимки. Искам хубав фотоапараааааааааааат smile3514
Не се дилемирай  Sunglasses Показвай  Crazy
smile3521
ето днес какъв грим правих:
на последната снимка сам само аз но там съм с вчерашния грим
Много ми харесва Peace Миглите ти са суперски! Каква спирала ползваш? АЗ такива сресанки ги харесвам Simple Smile

# 677
Темата се напълни с прекрасни лица и гримове  Simple Smile

Фокси, този грим наистина е прекрасен, много ми харесва и моля те направи ни някой фото урок!

На Бери очната линия на живо е още по-хубава  Heart Eyes

malkoto_malence, много хубави гримчета, радвам се, че ги споделяш с нас.

Аз ще се включа с едно око, правих снимките на ужасно осветление снощи и едвам избрах една, която горе-долу да става.

# 678
  • Стара Загора
Да не изплаша някой Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 23:46 от iv4enceto_91

# 679
О,Алена благодаря за комплимента,за мен е голяма радост да получа похвала от теб
Фокси със
Bourjois Volume Glamour Ultra Black спирала за очи
но при мен не мисля че е до спирала,моите мигли са си дълги и с почти всички спирали ми седят така

# 680
  • в 1001-та нощ
Ивче готова си за вамп преобразяване, очите са много добре, нои устните смразяват

втората визия е  Peace "един път"  Heart Eyes и червилото е "твоето" отвсякъде  Blush

Le Soleillмного интересен грим  Blush асоциирах със златен пясък на Черно море  Blush

Фокси  Hug всички снимки са ти перфектни - какво недоволстваш  Blush

# 681
Фокси, има малко розово на костааа  Joy Как го видя, нинам, на горния клепач сложих една почти бяла пудра Grinning А на долния това е от спиралата  Crazy Опитах се да го оставя чист  Joy
А за твоите снимки - просто не ми говори  Naughty Идеални са!!!
Ивче, на мен последната снимка най-ми допада  Crazy Но като идея наистина се е получило  Flutter
СолейлHeart Eyes

# 682
  • Стара Загора
Може би следващия път трябва да се постарая повече върху тях или да ги оставя в бледо розово. Защото и очи, и устни в тъмно не става. Mr. Green

Благодаря ти. Hug

Фокси, не се оплаквай хич. Ако аз извадя такива снимки на дневна светлина някога, ела ме заплюй. Перфектни са, не си въобразявай. Naughty

Мери, Hug  bouquet

# 683
  • USA, Steak State
Ивче, чакам с червеното и повече опуши с черно около тези прекрасни светли очи. Докарала си го не ами.. не знам какво.  Hug

# 684
  • Стара Загора
Ивче, чакам с червеното и повече опуши с черно около тези прекрасни светли очи. Докарала си го не ами.. не знам какво.  Hug

Бе, то пак няма да е 100 % същото, нооо... ще опитам, пък каквото четка покаже. Mr. Green
Да ми пристига и базата на NYX, дано с нея е по-добре. Crazy

# 685
Ивче, откраднах си идея за утрешния грим от тебе Heart Eyes Не ми се сърди, моля те  Praynig
Чудничка си с това червенко опушено.

Снимките ми се получават най-добре когато изляза на терасата, ама някъде към 14ч., когато навън има много слънце,  а на терасата ми е сянка, но е много добре осветена от отразената слънчева светлина (ама голямо обяснение вкарах ooooh!). И сега... без хихикане, моля Peace... поглеждам към небето и снимам около стотина пъти като се въртя, прави чупки, гримаси, муцуни. След това избирам 5-6 по-ясни снимки (защото сам да се снимаш и да се хванеш под правилния ъгъл е адски трудно), поизрязвам ги, дооправям колор баланса, яркостта и ако е нужно подсилвам цветовете, защото моя фотоапарат както казах около стотина пъти вече е ужасен и винаги "измива" цветовете. Ако има някое паднало прахче от сенките го изчиствам и това е!
Искам ако не фотоапарат (щото бюджета не позволява) поне да си купя някакви лампи за целта, с които да си улесня снимането. В тази връзка - идеи? Съвети?

На Мери й отиват дебели очни линии. Даже най-много я харесвам само с очна линия.
Мери, смей се, смей се Laughing Кажи какви цветове си слагала, де. Сън няма да ме хване да го мисля. Ти бъзикаш ли се, че си само с бяла пудра горе? На мен ми розовее...

Bourjois Volume Glamour Ultra Black спирала за очи
но при мен не мисля че е до спирала,моите мигли са си дълги и с почти всички спирали ми седят така

Аз ползвам в момента същата Peace Водоустойчивата, че ми сълзят очите от слънцето. Много, много си я харесвам Heart Eyes

# 686
  • Стара Загора
Ти пък, как ще се сърдя. Но моите комбинации в сравнение с твоите ряпа да ядат. То няма какво да откраднеш, ти ще го направиш 1000 пъти по-добре. Heart Eyes Peace Hug
Аз, ако имам толкова акъл да "редактирам" така снимките, равна няма да имам. Но като не разбирам. Mr. Green

# 687
foxita, две мнения по въпроса с грима ти няма! Хареса ми.

# 688
Фокси, на подвижния клепач имам само ПОЧТИ бяла пудра Grinning Иначе розовкото е нагоре към коста и е руж  Joy Засмях се в предния пост, защото наистина аз не го виждам, та се учудих ти как го видя Simple Smile Нямах подходящи сенки за това, което исках да направя, а именно:

Пак не се получи това, което исках, но пък наистина наживо стоеше по-различно Simple Smile

# 689
  • в 1001-та нощ
аз днес случайно открих едно съкровище, което имам от Ноеми, едни прахообразни розови сенки на Севънтийн - точно захаросаното бонбонено розово, което издирвам то 100г, но в шишето ми изглеждат по лилави, а на кожа са 1 път  Blush

спестих очната линия, обмислях за черно на водната линия, но реших, че няма да се върже  Blush и ми беше супер трудно да намеря подходящо червило, все са ми по-коралови  Blush

Общи условия

Активация на акаунт