С какво ви дразнят снахите

• 49 374
  • 613
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Само аз ли не разбрах какво става? Детето в подписа е на 5 години, а трябва да се абстрахираме от възрастта? Това хипотетична ситуация ли е, или синът ти е голям, или се шегуваш?
Това е смешно Иринче.Все бях чела, ама ...... Ще се въздържа:-)
Креми, искаш да кажеш, че хлапетата наистина са на 5-6 годинки, а и тя сериозно си пита ?  Shocked

# 406
  • Fort Worth, TX
Да ни дойдат и на нас по три такива дето не знаят що е то краставица:-) .Мухааа още ми е смешно:-)

# 407
  • София
Да ни дойдат и на нас по три такива дето не знаят що е то краставица:-) .Мухааа още ми е смешно:-)
То след първата, втора няма да припари, да ти кажа.  smile3508

# 408
  • София
С темата за храната ме настъпихте по мазола от днес.
Свекървата и свекъра бяха в нас в петъ и изведоха сина на площадката,там той се заиграл с приятелчето си,а свекървата се заговорила с майка му моя приятелка,който днес ми разказа как обяснявала на моето свеки,че нейния син ядял само готвено и не искал нищо друго и свекървата естествено и казала ами да защото има кой да го научи,нашия като няма кой да го учи...
Направо побеснях.Държа да отбележа,че аз готвя всеки ден в нас и тя много добре го знае.Сина и от сватбата насам е качил 15килограма,това сигурно,защото не го храня.
Просто детето ми е злоядо и яде пет неща и това е.Аз каква вина имам  newsm78
Трябвало да го науча,ами като сготвя и го моля да яде и не иска как да го науча точно.Леле побеснях като ми разказа.

# 409
  • София
Сина и от сватбата насам е качил 15килограма,това сигурно,защото не го храня.
Това е, защото го държиш на сандвичи сигурно човека и от това е качил толкова.  Mr. Green

# 410
Да бяхте прочели и страната. В Англия наистина така ядат, не признават плодове и зеленчуци. Но като си помислиш, не са изчезнали като нация. 

# 411
Да бяхте прочели и страната. В Англия наистина така ядат, не признават плодове и зеленчуци. Но като си помислиш, не са изчезнали като нация. 

Прочетохме я. И какво от това  newsm78

# 412
  • Бургас

Наднорменото тегло за нищо ли го нямате.

# 413
  • София
Сина и от сватбата насам е качил 15килограма,това сигурно,защото не го храня.
Това е, защото го държиш на сандвичи сигурно човека и от това е качил толкова.  Mr. Green

Нали оттова ще да е  Outta Joint

# 414
  • Fort Worth, TX

Наднорменото тегло за нищо ли го нямате.
Никой не говори в момента за наднормено тегло.

# 415
Снахата явно априори дразни със самото си съществуване Simple Smile
Ясно е, че "конфликтът" е от векове за векове... Детето едвам се е идентифицирало полово (като момиче, не друго), а някаква бъдеща (нечия) свекърва вече точи балтията... Тя няма как да знае коя ще бъде снахата, но е намерила едно нищо неподозиращо момиченце, върху което да съсредоточи тренировките си... Все ще се наложи, нали така?!
/дано е пързалка!!!/

# 416
  • Fort Worth, TX
Не знам какво е , но е безумно при това от жена , която се предполага е млада и живее в чужбина.То и ние понякога ръсим някви бисери, ама не сме чак толкова изсвяткали. Mr. Green Mr. Green
Аз лично редовно казвам, че внуци няма да гледам, ама при мен нещата биха се случили значително по-скоро.

# 417
  • Бургас
Не знам какво е , но е безумно при това от жена , която се предполага е млада и живее в чужбина.То и ние понякога ръсим някви бисери, ама не сме чак толкова изсвяткали. Mr. Green Mr. Green
Аз лично редовно казвам, че внуци няма да гледам, ама при мен нещата биха се случили значително по-скоро.

Предполагам жената говореше хипотетично, имайки предвид хранителните навици на хората в чужбина и предизвикана от конкретната случка. Как да не останеш  Shocked от това, че 5-годишно дете не знае какво е краставица.

# 418
Ами не ядат краставици. Аз салата в Западна Европа с краставици не съм виждала. и жената сигурно е объркана от хранителните им навици като цяло.  Ако беше свекърва, на г.з щяхте да я направите - какви панаири стават, че свекървата дала шоколад. 

# 419
Винаги съм си мислела, че не е проблемът в даването или не на шоколад или на краставица. А в грубата намеса в методите на майката, които може да са продиктувани от куп фактори, сред които не е задължително да фигурира малоумието. Впрочем, обвинението в малоумие (ползвам думата като обобщение, а не буквално) е директно насочено не само към конкретната снаха, а към цялото й семейство, нали ви е ясно - или поне към майка, баби... щото нали войните по женска линия се водят, не за друго...

Общи условия

Активация на акаунт