С какво ви дразнят снахите

• 49 380
  • 613
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Сина и понякога и казва: "Абе майко, ти къде си гледана? Да не мислиш, че баба и дядо са те заченали непорочно?"  Joy
Това по повод на коментарите й за Адреналинките например... Като ги види "да се кълчотят полуголи" и направо изпада в потрес! А ние си умираме от смях...  Joy

Чувствителност към вулгарност не е признак на задръстеност, а точно обратното.

Адреналинките са супер мега-вулгарни и грозни - и аз не понасям публично кълчотене на голотии. Sick ooooh!

А невероятния житейски пример на турските сериали понасяш ли?
Където две сестри си менкат мъжа и майки и бащи се отказват от децата си и ги захвърлят на улицата, защото били сгрешили?

Такива неща хептен не понасям. Ако трябва да съм честна заради простотиите изобщо не гледам телевизия.

Тогава коментара ти не е съвместим с нашата ситуация...
В интерес на истинита и аз не съм очарована от Адреналинките, но това е просто пример. Човек, който не изпуска турски сериал и Съдебен спор, а се възмущава на татуировки и Адреналинки е задръстен и точка...  Crossing Arms Joy

# 391
По-задръстено от задръстеното е да имаш претенции към "задръстената" да бъде различна.

# 392
  • Ямбол
Не по-малко задръстено е да мислиш някой за задръстен само, защото не мисли като теб.

# 393
Не по-малко задръстено е да мислиш някой за задръстен само, защото не мисли като теб.
Същото е, да. Затова, колкото по-малко си въобразяваме, че сме върха, а тия до нас са по-долу, толкова по-добре. За нас.

# 394
  • Варна
По-задръстено от задръстеното е да имаш претенции към "задръстената" да бъде различна.

А къде написах, че имам такива претенции?  newsm78

# 395

Айде сега и дребнава  Crossing Arms Пише, не пише... Тук никога не е било от значение какво си написала, а как останалите го интерпретират. Задръстена история.  Laughing

# 396
Сина и понякога и казва: "Абе майко, ти къде си гледана? Да не мислиш, че баба и дядо са те заченали непорочно?"  Joy
Това по повод на коментарите й за Адреналинките например... Като ги види "да се кълчотят полуголи" и направо изпада в потрес! А ние си умираме от смях...  Joy

Чувствителност към вулгарност не е признак на задръстеност, а точно обратното.

Адреналинките са супер мега-вулгарни и грозни - и аз не понасям публично кълчотене на голотии. Sick ooooh!

А невероятния житейски пример на турските сериали понасяш ли?
Където две сестри си менкат мъжа и майки и бащи се отказват от децата си и ги захвърлят на улицата, защото били сгрешили?

Такива неща хептен не понасям. Ако трябва да съм честна заради простотиите изобщо не гледам телевизия.

Тогава коментара ти не е съвместим с нашата ситуация...
В интерес на истинита и аз не съм очарована от Адреналинките, но това е просто пример. Човек, който не изпуска турски сериал и Съдебен спор, а се възмущава на татуировки и Адреналинки е задръстен и точка...  Crossing Arms Joy

Двете неща не са сравними. Да се гледат сериали е типично бабешко занимание, а вулгарните голи изпълнения и татуировки са младежки простотии.

# 397
Аз пък предпочитам турските  сериали пред американските екшъни. И хич не се смятам за задръстена. Мисля за себе си, че съм интелигентна, въпреки че гледам  Листопад", "Пепел от рози" ," Огледален свят" и  хайде да не ги изброявам всички. Много не гледат сапунки, но и една книга не са отворили, а моя милост чете непрекъснато. /В момента не, защото цялата къща е обърната за ремонт и книгите са изнесени./ Признак на интелигентност е ГРАМОТНОСТТА.  А във форумите, тя е на ниско ниво. В тази тема също.

# 398
  • Ямбол

A ти как се разпозна?
Трябва ли всички да се умиляват или да приемат за нормално някакви рахитични кифли да се протягат в ефир? И може би всички мислим за изкуство перманентните драскотини по тялото?

# 399
Аз имам нужда от съвет, моля.
Ситуацията е следната : синът ми харесва съседското дете , което е прекрасно същество и съответно аз я каня на вечеря в нас. Казва се Хана , сина ми е Си Джей .
Приготвям вечеря за бъдещата снаха / не вземайте предвид възраста/ , като се купува прясно месо от месаря , пресни зеленчуци , облизвам къщата от чистота Simple Smile) - посрещам избраницата на сина си . Вечерята е свежа салата домати краставица и маруля и домашно приготвени бъргери с домашно омесени питки . Та Хана сяда да на масата и аз сервирам като тя ме поглежда вторачено като сервирам салата , хваща парче краставица и ме пита какво е това - тя не знае и не разпознава краставица. Нямам намерение да обиждам Хана , подчертавам тя е много нежно същество, но си зафох следният въпрос : ако Хана е майка ба внуците ми и ги храни по странен начин , който е пагубен за здравето и аз въобще намесвам какво правя в тази ситуация - не мислите ли че трябва да се намеся? Моля искрено моля за съвет , защото не знам какво следва да се предприеме в такава ситуация.

# 400
  • Бургас
Нищо не можеш да направиш. Снаха ти е майката и тя определя с какво ще си храни децата. Какво става ако се намесиш : снахата продължава да си храни децата с каквото тя реши, а ти ставаш досадната свекърва, която само мрънка и й се меси в отглеждането на децата. Единственото, което можеш да направиш в случая е да убедиш сина си, че децата му се хранят нездравословно и той да направи забележка на жена си. Обаче и ако той не вижда нищо нередно в дневното меню - нищо не можеш да направиш. С една дума - учи сина си на добра хранителна култура и се надявай утре да вразуми Хана да спре да тъпче децата с полуфабрикати.

# 401
Просто ще научиш Хана що е то краставица и какво е приложението й  Wink
Въпросът е тя сама да се убеди какво е полезно за децата й.
Всяка друга намеса според мен е вероятно да се приеме като намеса на свекървата и не се знае каква би била реакцията на снахата
Категорично не бих разрешила нито на майка ми, нито на свекърва ми да се месят в храненето на децата ми
По-скоро все се налага аз да се меся, защото ние се стремим да ядем здравословно и много често по-възрастните ни намират за странни, защото не ядем пържени мекици, филии и тъ нъ (т.е. нищо пържено и панирано) и обикновено ме смятат за зла, защото умишлено лишавам детето ми от вкусни традиционни ястия  Crazy

# 402
  • София
Само аз ли не разбрах какво става? Детето в подписа е на 5 години, а трябва да се абстрахираме от възрастта? Това хипотетична ситуация ли е, или синът ти е голям, или се шегуваш?

# 403
  • Fort Worth, TX
Аз имам нужда от съвет, моля.
Ситуацията е следната : синът ми харесва съседското дете , което е прекрасно същество и съответно аз я каня на вечеря в нас. Казва се Хана , сина ми е Си Джей .
Приготвям вечеря за бъдещата снаха / не вземайте предвид възраста/ , като се купува прясно месо от месаря , пресни зеленчуци , облизвам къщата от чистота Simple Smile) - посрещам избраницата на сина си . Вечерята е свежа салата домати краставица и маруля и домашно приготвени бъргери с домашно омесени питки . Та Хана сяда да на масата и аз сервирам като тя ме поглежда вторачено като сервирам салата , хваща парче краставица и ме пита какво е това - тя не знае и не разпознава краставица. Нямам намерение да обиждам Хана , подчертавам тя е много нежно същество, но си зафох следният въпрос : ако Хана е майка ба внуците ми и ги храни по странен начин , който е пагубен за здравето и аз въобще намесвам какво правя в тази ситуация - не мислите ли че трябва да се намеся? Моля искрено моля за съвет , защото не знам какво следва да се предприеме в такава ситуация.
Не преигравай моля те.Хана е на 6.Със сигурност до 26ще знае що е то краставица.Как може да се занимаваш с такива неща:-)

# 404
  • Fort Worth, TX
Само аз ли не разбрах какво става? Детето в подписа е на 5 години, а трябва да се абстрахираме от възрастта? Това хипотетична ситуация ли е, или синът ти е голям, или се шегуваш?
Това е смешно Иринче.Все бях чела, ама ...... Ще се въздържа:-)

Общи условия

Активация на акаунт