Днес искам да благодаря на...

• 257 780
  • 951
  •   1
Отговори
# 225
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Искам да благодаря на д-р Трифонова и д-р Памукова за професионализма, бързата реакция и адекватното лечение на бебката ми, когато имаше нужда.

# 226
  • Sofia
Искам да благодаря на всички, които се усмихват и са добри не само по празниците! Обичайте се! Simple Smile

# 227
Днес искам да благодаря на приятеля си за страхотното събуждане и прекрасния букет, който получих за празника на любовта  Heart Eyes

# 228
Искам на благодаря на една моя приятелка, която днес ми каза за един магазин, в който току-що са докарали нови дънки, та си взех 2 чифта Laughing

# 229
  • София
...на теб ,че си направила толкова положителна тема !   bouquet
...на д-р Янков!
...на семейството ми !
...на най-добрата ми приятелка !
...на Съдбата,Бог и Вселената - за щастието,здравето и късмета !

# 230
  • Под липата
На Левски... Точно днес, на него.

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 08:52 от Raffaella

# 231
Днес е ден да съм благодарна на колене,за това че живея в свободна страна,за това че мога да вляза в църква,за това че някой някога е осигурил бъдещето ми и не само моето.......БЛАГОДАРЯ!

# 232
... всички писали ми лс - за опита и подкрепата им. Благодаря ви от сърце, момичета!  Hug  bouquet

# 233
Искам да изразя благодарностите си към екипа на АРТО.БГ, голям +++++, Много съм доволна

# 234
  • Hell
На родителите ми! Моят свят, моята утеха, моята опора- всичко! Обичам Ви страшно многоо!

# 235
Благодаря на Господ, че пази мен и близките ми, затова, че сме живи и здрави и да продължава да ни напътства и закриля! Благодаря и на семейството ми и мъжът до мен!

# 236
  • Dope Reach
И аз благодаря на Бог, че сме живи и здрави. Това е най-важното и се моля да бъде така и занапред. Simple Smile

# 237
  • София
Благодаря на десетината минувачи и шофьори, които се притекоха мигновено на помощ на мотоциклетиста, с който претърпяхме леко ПТП.
Повторно им благодаря, че след като се разбра, че всички сме ОК, няколко от притеклите се застанаха пред мен и ми заявиха:
Ако извикате КАТ, аз ще стоя тук за да свидетелствам! (опровергаха ширещото се мнение, че  свидетелите се покриват)

И стояха цели 20 минути, докато си попълвахме протоколите (без КАТ).
Тези хора ми напълниха сърцето! Непрекъснато си спомням как прииждат отвсякъде, за да помогнат...

Благодаря на Господ, че запази всички живи и здрави и ни даде много добър урок!

# 238
  • Варна
Благодаря на десетината минувачи и шофьори, които се притекоха мигновено на помощ на мотоциклетиста, с който претърпяхме леко ПТП.
Повторно им благодаря, че след като се разбра, че всички сме ОК, няколко от притеклите се застанаха пред мен и ми заявиха:
Ако извикате КАТ, аз ще стоя тук за да свидетелствам! (опровергаха ширещото се мнение, че  свидетелите се покриват)

И стояха цели 20 минути, докато си попълвахме протоколите (без КАТ).
Тези хора ми напълниха сърцето! Непрекъснато си спомням как прииждат отвсякъде, за да помогнат...

Благодаря на Господ, че запази всички живи и здрави и ни даде много добър урок!

smile3501 А от този твой пост аз разбрах, че все още има хора, които са човечни и които не смятат по презумпция, че моторджиите са самоубийци и едва ли не не заслужават помощ...

# 239
Днес на Св.Серафим,даже ще ходя в Руската църква специално за да благодаря на светеца

Общи условия

Активация на акаунт