Днес искам да благодаря на...

• 257 800
  • 951
  •   1
Отговори
# 285
Господ, съпруга ми, децата, и на мен самата, затова, че с наша помощ кучето ни роди цели осем малки сладки шар-пейчета!

# 286
Господ, съпруга ми, децата, и на мен самата, затова, че с наша помощ кучето ни роди цели осем малки сладки шар-пейчета!

Честити малки бебета - да са ти живи, здрави и много набръчкани:))))

Благодаря на мъжа до мен, че довечера ще ме заведе на концерт:)

# 287
Искам да благодаря на родителите си. Без тяхната подкрепа никога нямаше да съм това, което съм сега.

# 288
  • Sofia
На една докторка, която ме успокои за здравето на детето ми и на баща ми, който гледа другото ми дете, докато тичахме из лекарски кабинети.

# 289
  • София
Благодаря на една непозната, която отдели над 2 часа, за да ни помогне в тежък момент!
Опитвам се да напиша нещо повече, но всичко излиза не на нивото на нейната постъпка...

# 290
Днес искам да благодаря на Господ, че ме пази и е с мен по пътя ми, че имам семейство, което е до мен и че всички сме здрави.

# 291
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
На Бог - за това, че всички, които обичам са живи и здрави.

# 292

Моля БОГ да помогне бързо на  тези, които имат най-голяма нужда, а накрая и на мен

# 293
На себе си - за това че сдържах нервите си, когато най - много исках да ги изпусна...

# 294
Благодаря на една съфорумка-тя си знае коя е,че в непоносим период от живота ми"който не иска да отмине ме окуражаваше,подкрепяше духом,даваше насоки и се почевствах по-добре.
Благодаря ти!
Бъди здрава и щастлива!
Пожелавам ти само хубави мигове да преживяваш!
Благодаря и на БОГ,че сме зерави-аз и децата ми!!!

# 295
Днес искам да благодаря на:
- една жена за това, че ми каза, че винаги когато имам нужда от финансова инжекция, ще ми помогне
- на една жена, която каза, че ако имаше как, би ме взела да живея у тях
- на една жена, че ми е коректив/коректор (как се казва точно Rolling Eyes) и мога да говоря с нея за почти всичко
- на един мъж за това, че го има
Радвам се, че срещнах тези хора в живота си. Те ми показаха какво е сила и приятелство.
Благодаря ви!

# 296
Днес съм особено благодарна на стечението на обстоятелствата - на мен ми намалиха заплатата, но пък ММ получи повишение. Малко странно се получи.. И това ако не е един шантав петък 13-ти не знам Wink  #Crazy

# 297
Днес съм особено благодарна на стечението на обстоятелствата - на мен ми намалиха заплатата, но пък ММ получи повишение. Малко странно се получи.. И това ако не е един шантав петък 13-ти не знам Wink  #Crazy

Ако едното компенсира другото, петъкът е бил прекрасен  Simple Smile

# 298
Дори се надявам да сме малко отгоре  Blush До края на другата седмица ще стане ясно.

# 299
На човекът до мен, който ме прави толкова щастлива...
На майка ми, че нетипично за нея ще дойде да ми помогне за нещо, което е не съм и очаквала, а имам нужда...

Hug

Общи условия

Активация на акаунт