Днес искам да благодаря на...

• 257 817
  • 951
  •   1
Отговори
# 585

И че е зад гърба ми в сегашния ужасен момент, в който ме дърпат със страшна сила да се преместя на нова длъжност в отдел, който не харесвам, с работа, която не искам, и с един ужасен избиващ комплекси на чужд гръб колега.
Айде честито!  bouquet
По пътя на горе ще срещнеш хора по-дяволи от теб   Twisted Evil
Внимавай! Някои направо са си сатана...  Wink

# 586
  • Бургас
.......... #2gunfire #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire на откАчените ми съседи,дет не спряха да суркат мебелите горе.....23ч. минава,но хич не им пука...  #2gunfire

# 587
  • here and now
Ако ще благодариш така, мини през нас. Идва ми са се гръмна, но не смея сама....
Аз искам просто да благодаря, че макар и да не живеем в пълна хармония сме живи и здрави... Не знам на кого, просто така..

# 588
Темата е за искрена благодарност, моля не я бъркайте с оплаквателната. Peace

# 589

И че е зад гърба ми в сегашния ужасен момент, в който ме дърпат със страшна сила да се преместя на нова длъжност в отдел, който не харесвам, с работа, която не искам, и с един ужасен избиващ комплекси на чужд гръб колега.
Айде честито!  bouquet
По пътя на горе ще срещнеш хора по-дяволи от теб   Twisted Evil
Внимавай! Някои направо са си сатана...  Wink

Oтървах се!!! Оставам си на старата работа, ще ми излезе през носа, знам, вече минах през няколко набивания на канчето, но съм благодарна на волята си.

# 590
  • София
Днес искам да благодаря на никид.
Благодаря!  bouquet Помогна ми с нещо, което не можех да направя сама и сега съм много доволна, даже щастлива  Heart Eyes

# 591
Днес искам да благодаря на моята приятелка..най-обичана и близка, затова, че е до мен винаги, когато имам нужда, независимо, колко тъпа и смешна или безумна е ситуацията, независимо колко безсмислено и глупаво е всичко! Благодаря ти мила!

# 592
Аз гледах преди няколко дена за Спартак сериала и видях що за живот са живели едно време. Живот на убийства и разврат всеки божи ден. Аз съм благодарна за времето, в което живея и живота, който имам. Живот на любов, мир и спокойствие.

# 593
Аз гледах преди няколко дена за Спартак сериала и видях що за живот са живели едно време. Живот на убийства и разврат всеки божи ден. Аз съм благодарна за времето, в което живея и живота, който имам. Живот на любов, мир и спокойствие.

Ти къде живееш?

# 594

tooth въздържах се...

-----------------------------------------------------------------------------------------

Благодарна съм на савинче-малинче , че днес ни вдъхнови и ни накара да мечтаем... bouquet

"...Аз бих намерил и тогава даже 
   отломки, от които да създам,
   нов свят за двама ни и свят и храм...."   loveuuu

# 595
... една жена просто че я има. Благодарна съм й че се е заела с невъзможната задача да направи от мен човека, който мога да бъда. Благодарна съм й за всичко което прави за мен дори когато не заслужавам.
Благодарна съм й за всичко а дори не знам как да й се отблагодаря.

# 596
Днес искам да благодаря на Господ за помощта му в трудна за мен ситуация.

# 597
  • Cyberspace
Искам да благодаря на всички съфорумки, които ми писаха тези дни, за милите думи и подкрепата. Наистина много ми помогнаха - едни със съвети, други с хубави думи   Hug

# 598
на Бог....той знае защо. БЛАГОДАРЯ!

# 599
На Бог, че всички сме живи и здрави (всеки ден се старая да го правя).
На лекарката, която вече следи бременността ми, за търпението и вниманието, с което се отнася към мен и бебока Hug

Общи условия

Активация на акаунт