Днес искам да благодаря на...

• 257 817
  • 951
  •   1
Отговори
# 600
На Бог, че всички сме живи и здрави (всеки ден се старая да го правя).
На лекарката, която вече следи бременността ми, за търпението и вниманието, с което се отнася към мен и бебока Hug

bouquet

# 601
  • Варна
Може ли да кажа на мен за какво благодариха днес Simple Smile

# 602
  • Sofia

Давай  Hug

# 603
  • Варна

Давай  Hug

Blush
Аз работя в университет, в петък имахме едно събитие и в залата се появи една жена на възраст. Оказа се, че са група хора, които по повод половин век откак са завършили университета решили да се разходят отново и да видят как се е променил за 50 години...Та попадам аз на тях или те на мен, сътворих им изненада (среща с Ректора) и в резултат на тези хора им остана една страхотна емоция от  разходката в техния университет. Много благодарности отнесох и благопожелания, които още ме карат да се усмихвам Simple Smile
Това е...

# 604
Мира  bouquet

Днес благодаря на мама, че взе сина ми от градина наобяд, когато аз не можех. И на сестра ми, че ми помогна.

# 605
На Бог, че всички сме живи и здрави (всеки ден се старая да го правя).
На лекарката, която вече следи бременността ми, за търпението и вниманието, с което се отнася към мен и бебока Hug

Hug Hug
 bouquet bouquet

# 606
На БОГ,че ме запази от последното ми премеждие  .БЛАГОДАРЯ!

# 607
На д-р Божилов, че ми помогна за пореден път! bouquet

# 608
Много позитивна случка.Има малко такива хора.Все по малко>

# 609
Баба, която ми се обажда всеки ден.

spoko

# 610

spoko

И аз искам някой да е загрижен за мене и да ми се обажда всеки ден, но има и опастност да умръзне!

# 611

spoko

И аз искам някой да е загрижен за мене и да ми се обажда всеки ден, но има и опастност да умръзне!

Хич не омръзва. Толкова си я обичам, миличката ми.

# 612
Б LaughingБлагодаря на всички ,които ме зареждат позитивно,

# 613
Благодаря на Роси, ангел който днес Бог ми изпрати, за да ми припомни, че всички имаме своя житейски път и своите уроци. Да ми даде кураж да приема своите и да благодаря за тях, защото не знам какво ми подава Бог с другата си ръка и е нужно просто да се успокоя и да вярвам. Тя спаси деня ми!

# 614
  • Страната на чудесата
Един изключителен мъж, който застана до мен в труден момент и ми каза: ти не си сама!

Общи условия

Активация на акаунт