Положителен тест без бременност

• 1 328
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте на всички момичета и жени във форума!Искам да разкажа и моята история,за да чуя чужди мнения и консултации...Имам редовен цикъл 28 дни ,в много редки случаи при промяна на времето 29 ,30 дни.Предния месец  с приятеля ми правихме опити за бебе.Силно се надявах всичко да се е получило.4 дена преди евентуалния цикъл си направих тест за бременност,който се оказа отрицателен.След теста обаче ми се подужа гърдите,но нез болка,страшно много юме боляха кръстта и гърба,едвам седях права,много често уринирах дори и нощно време,събуждай се винаги половин час преди будилника и имах придърпвания ниско долу под пъпа доста често.Почти бях сигурна че съм бременна.Направих тест рано сутрин на 4 ден закъснение...беше с много бледа розова чертичка почти едва забележима.Но и приятеля ми я видя.Развълнувах се много.Но на следващия ден бях на работа и по обяд така ме сряза корема...имах чувството че ше умра от болка.Отидох до тоалетната и какво да видя супер много кръв(никога първи ден от менструация не съм имала ъолкова кръв) Притесних ср отидох на гинеколог,който ми каза че по принцип не вижда бременност но все пак да си пусна кръвен тест.Направух кръвен тест -резултат 11.7 ,но кръвотечението си продължаваше обилно.Обадих се на доктора,той ми каза няма бременност.Попитах го дали не е била химична бремрнност,той каза "няма такова понятие химична бременност" и ми затвори телефона.Та мисълта ми р според вас била ли стм бременна и ако съм била,каква е причината да е неуспешна? Извинявам се за дългото писане,но ме гложди отвътре постоянно,какво всъщност е било...

# 1
Моят случай е подобен на твоя. Вече 2 години правим опити за бебе все не става и не става нямам овулация. Преди 1 година се случи така че не ми идва цикъла 1 месец и си направих тест моя гинеколог беше в отпуска и теста беше с втора бледа черта но я имаше отидох при една гинеколожка която ме прегледа и каза че съм бременна и ние много щастливи от УЖ случилото се на другия ден ми потече обилно кръв и веднага отидохме в спешното там ми взеха кръв и ми направиха кръвни изследвания и накрая се оказа че не съм била бременна, а просто си ми е дошло. Сега продължаваме с опитите но без резултат. Стискам палци при вас да се случи скоро това чудо.  Hug

# 2
  • Бургас
За съжаление се случват подобни неща Confused ЧХГ-то е ниско, според мен, за 4-5-дневно закъснение. Явно нещо не е било наред или при имплантацията, или със самия ембрион. Много от жените, които не следят овулации и т.н. дори не разбират, че е имало оплождане, тъй като ембрионът се изхвърля с цикъла. Не го мисли толкова. Нормално е докторът да не е видял нищо, дори и при нормално развиваща се бременност, на такъв ранен етап не се вижда нищо, освен удебелена лигавица на матката. За твое спокойствие, можеш да направиш още един УЗ като ти свърши и да си продължавате с опитите.

# 3
Благодаря ви за бързите отговори момичетаа.Надявам се скоро да се похваля с истинска бременност.Пожелавам го и на вас.Това беше първият път,в който работим за бебе.Откриха на мъжа ми варикоцеле и ни казаха да пробваме 6 месеца и ако не стане да правим спермограма.Аз умрях от притеснения и малко преди да ми дойде направихме спермограма и за маше щастие всичко беше идеално въпреки че варилоцелето е доста голямо.Възможно ли е от силния стрес и притеснения да ме са се получили нормално нещата.Четох и за вредата от кафе,аз пия по две кафета на ден.това нормално ли е

# 4
Здравей Сивенита,миличка много съжалявам за огромното разочарование,което си изпитала,но недей да се самообвиняваш и да търсиш несъществуваща вина в теб.За съжаление в живота има  събития,които колкото и да са болезнени и ужасни просто е трябвало да се случат и с времето се забравят и болката и разочарованието отстъпват пред многото други прекрасни неща,които те очакват.Моят съвет е да се настроиш положително,повярвай в мечтата си да имаш прекрасно мъниче и всичко ще си дойде на мястото.Чакам скоро да ни зарадваш с прекрасната новина,че влизаш в клуба на бъдещите мами.Успех!   

# 5
  • Бургас
Сивенита, причините могат да бъдат най-различни. Не мисля, че двете кафета на ден са проблем, за стреса не знам какво да кажа. Истина е, че стресът е фактор, но също така е истина, че аз забременях с дъщеря си може би в най-стресиращия период в живота си. Стискам ти палци още следващия месец да се похвалиш и всичко да е наред Peace

# 6
Благодаря,момичета за надеждите и подкрепата,които ми давате.този месец почти нямаме празен ден.Всеку ден или през ден сме правилу опити.Остават ми още 4 5 дни до очакваната менструация.Много силно се надявам и желая да ме пропусне за следващите 9 месеца.Толкова силно го желая,че имам чувството ,че ще се срина много,ако ми дойде отново...

# 7
  • Бургас
Ееееее, чакай малко сега, как ще се сриваш още от първи-втори месец опити Naughty Щади се повече! Ще се получи, ще видиш, още повече спермограмата ви е ОК. Търпение и секс му е майката Peace

# 8
 smile3501 Гледай от хубавата страна,дори и да не се получи-още месец секс наволя.После като се затъркаляш ще бъде далеч по-рядко и доста по-неудобно.

Общи условия

Активация на акаунт