На коя дата ви превеждат майчинството?

• 189 816
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
Мерси,изчерпателна си.Ще дотичам утре до счетоводителката ми ,да се осведомя. Хубава вечер. Simple Smile

# 271
На мен в средата на месеца. Миналия месец на 16 , този на 14. Simple Smile

# 272
Здравейте ,и аз да питам :трябваше досега да имам превод на майчинство за август около 3 или 5.09.Преведоха ми на 13.08 за 6 дни ,тъй като предполагам детето ми е родено на 6.08.2014.дали счетоводителката ми не е подала навреме набора от документи за края на първата година от майчинството.

Не казваш кога ти изтичат 410 те дни,а те са важни в случая.Предполагам е някъде през август.НОИ са ти изчистили дните от първата година за август и сега чакаш да ти приключат август от втората година.Но това ще стане едва след като НОИ получат декларацията ти,а срокът за внасянето й е до 15 ти септември

Елфита, а НОИ колко време им е нужно да обработят декларацията ,дали ще прескочат месеца.

# 273
  • Пловдив

Елфита, а НОИ колко време им е нужно да обработят декларацията ,дали ще прескочат месеца.

Края на септември би трябвало да ти изчистят август.Принципно НОИ обработват декларацията до 15 работни дни

# 274
Здравейте края на месеца ми изтича последния болничен след раждането искам да попитам дали някой знае горе долу как стоят нещата с болничните и изплащането им че от 3август нямам никакви преводи благодаря..

# 275
Здравейте ,Мами
От 29.09 влязох официално в майчинство,до тогава бях в болнични..те бяха изплатени в срок.Не съм наясно обаче дали мога и къде да гледам в сайта на НОИ кога ще ми се преведе майчинството.Има ли точни дни в месеца за превод или за всеки е различно.
Благодаря предварително!

# 276
Здравейте края на месеца ми изтича последния болничен след раждането искам да попитам дали някой знае горе долу как стоят нещата с болничните и изплащането им че от 3август нямам никакви преводи благодаря..

До колкото съм наясно срокът за представяне на болничните от работодателя е до 15-то число на следващия месец ..обикновено чакат последния ден....  От там НОИ имат срок от 15 работни дни да го изплатят от датата на представяне....обикновено последния ден ....Ако работодателя е закъснял и НОИ ще закъснее  Simple Smile При мен един път се забави болничен с почти две седмици заради сменена диагноза ..трябвало още някой да разреши плащането...така ми казаха от НОИ. Моя съвет е да се обадиш или да им пишеш.
Дано съм ти била полезна.Успех!

# 277
  • Пловдив

Вадиш си ПИК код за сайта на НОИ и проверяш дали болничните са ти представени в НОИ и дали има някакъв проблем с тях.Също може да пишеш мейл до НОИ,което ти обработва документите

Здравейте ,Мами
От 29.09 влязох официално в майчинство,до тогава бях в болнични..те бяха изплатени в срок.Не съм наясно обаче дали мога и къде да гледам в сайта на НОИ кога ще ми се преведе майчинството.Има ли точни дни в месеца за превод или за всеки е различно.
Благодаря предварително!

Където си гледала болничните ще ти излезе и таблица с декларациите.Няма точно число.Началото на месеца е.Първия превод ще ти се забави,защото представянето на декларацията отнема време

# 278
Благодаря ви много за информацията

# 279

Вадиш си ПИК код за сайта на НОИ и проверяш дали болничните са ти представени в НОИ и дали има някакъв проблем с тях.Също може да пишеш мейл до НОИ,което ти обработва документите

Здравейте ,Мами
Благодаря предварително!

Където си гледала болничните ще ти излезе и таблица с декларациите.Няма точно число.Началото на месеца е.Първия превод ще ти се забави,защото представянето на декларацията отнема време

Благодаря за информацията.

# 280
 Simple Smileздравейте.
Родих през месец юли.Последният ми билничен изтече на 12.10.Кога мога да очаквам майчинството?
Благодаря предварително за отговора.

# 281
  • Пловдив
Simple Smileздравейте.
Родих през месец юли.Последният ми билничен изтече на 12.10.Кога мога да очаквам майчинството?
Благодаря предварително за отговора.

Обезщетение за бременност и раждане ще получиш през ноември.Края предполагам.Зависи кога от работата ти ще представят документите ти в НОИ
Попълнила си декларацията 135-410 дни,нали?

# 282
Да
Благодаря за бързия отговор
 Simple Smile

# 283
Здравейте, моят последен болничен изтича на 20.11.2015, подписала съм декларация за майчинство на 10.11.2015, кога трябва да очаквам първия превод за майчинство? А и кога да очаквам превод на болничния за м.11? Ако можете да помогнете ще съм ви благодарна. Хубав ден!  Simple Smile Simple Smile

# 284
  • Пловдив
Здравейте, моят последен болничен изтича на 20.11.2015, подписала съм декларация за майчинство на 10.11.2015, кога трябва да очаквам първия превод за майчинство? А и кога да очаквам превод на болничния за м.11? Ако можете да помогнете ще съм ви благодарна. Хубав ден!  Simple Smile Simple Smile

Болничния за ноември,след 20 ти ноември ще ти го преведат.Дните от 21 до 30 ти,декември месец.Зависи кога от работата представят декларацията ти в НОИ.Срокът е до 15 ти декември
Извади си ПИК код за НОИ,за да си следиш нещата на сайта им

Общи условия

Активация на акаунт