На коя дата ви превеждат майчинството?

• 189 816
  • 765
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
В сайта на НОИ за август за втората година майчинство е нареден плащане,  но по сметката нищо нямА- някой с подобен случай и/ или инфо? Нали ги превеждат вторник и четвъртък. .

Каква е датата на ведомостта?
Има ли причина банката да ги задържа за нещо ?

# 256
  • София
Датата на ведомостта е 03.09. За първи път и на мен се случва. Банката при мен е Уникредит.
Но не съм получила и смс за превод от НОИ.

# 257
  • София
Преведени са. Без известие със смс за първи път.

# 258
  • София
Да, сега като написа и аз проверих. Преведени са без смс, не очаквах  Peace

# 259
Здравейте,а дали и болничният,който е последен за отглеждане на дете,преди майчинството,също са преведени за август.Благодаря аа отговора ви!

# 260
  • Пловдив
Здравейте,а дали и болничният,който е последен за отглеждане на дете,преди майчинството,също са преведени за август.Благодаря аа отговора ви!

Болничните не се превеждат на една дата,така че не може да се каже.Извади си Пик код от НОИ и си следи нещата на сайта им.

# 261
45-дневния болничен ми е от 12.08. Днес имам ведомост за дните от 12-31 август. Кога се извършва плащането за останалите дни - в края на септември или края на болничния?

# 262
  • Пловдив
45-дневния болничен ми е от 12.08. Днес имам ведомост за дните от 12-31 август. Кога се извършва плащането за останалите дни - в края на септември или края на болничния?

Парите за септември се получават като изтече месеца.Извади си пик код,за да си следиш на сайта на НОИ

# 263

Парите за септември се получават като изтече месеца.Извади си пик код,за да си следиш на сайта на НОИ

Имам ПИК и от сайта на НОИ видях ведомостта и дните, за които е платено.
Исках само да разбера, кога да очаквам остатъка, тъй като реално болничният ми е до 26.09.

# 264
  • Пловдив
След 26 ти септември.Точно кога е трудно да се каже.Следи си сайта,там ще ти изпишат кога ще ти пуснат пари

# 265
Не знам къде е мястото да попитам, но за тази еднократна помощ за първо дете, като подам документите, кога я изплащат?

# 266
  • Пловдив
Не знам къде е мястото да попитам, но за тази еднократна помощ за първо дете, като подам документите, кога я изплащат?

Ако примерно подадеш на 1 ви октомври,я превеждат след 15 ти ноември

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 18:21 от ♥Elfita♥

# 267
Ясно. Благодаря Simple Smile

# 268
Здравейте ,и аз да питам :трябваше досега да имам превод на майчинство за август около 3 или 5.09.Преведоха ми на 13.08 за 6 дни ,тъй като предполагам детето ми е родено на 6.08.2014.дали счетоводителката ми не е подала навреме набора от документи за края на първата година от майчинството.

# 269
  • Пловдив
Здравейте ,и аз да питам :трябваше досега да имам превод на майчинство за август около 3 или 5.09.Преведоха ми на 13.08 за 6 дни ,тъй като предполагам детето ми е родено на 6.08.2014.дали счетоводителката ми не е подала навреме набора от документи за края на първата година от майчинството.

Не казваш кога ти изтичат 410 те дни,а те са важни в случая.Предполагам е някъде през август.НОИ са ти изчистили дните от първата година за август и сега чакаш да ти приключат август от втората година.Но това ще стане едва след като НОИ получат декларацията ти,а срокът за внасянето й е до 15 ти септември

Общи условия

Активация на акаунт