На коя дата ви превеждат майчинството?

• 188 194
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
А,защо дата на ведомост е днешната ?

# 586
защото от ной са пуснали парите но банките ще ги преведат утре

# 587
Аз все още нямам ведомост. Това възможно ли е? Кога се получава такова нещо?
Сайта на НОИ нищо не пише Sad Притеснена съм. Досега не съм имала проблем.

# 588
И аз нямам дата на ведомост все още  Confused

# 589
защото от ной са пуснали парите но банките ще ги преведат утре
з
Благодаря ! Принципно винаги ми е отговаряла датата на ведомост  и тъй като знам,че превод има само Вторник и Четвъртък реших да попитам.

# 590
В петък като проверих онлайн и ми беше излязло, че ще има превод и датата на ведомостта беше 01.06, днес като влезнах се беше променила на днешната... Не мога да ги разбера тези от нои, само се подиграват с нас. Знам че превеждат вторник и четвъртък, но все пак...

# 591
Здравейте. Има ли някой като мен, който все още няма дата на ведомост? Почти 4ч е и се притеснявам, че може да не си получа майчинството утре

# 592
  • Пловдив
Здравейте. Има ли някой като мен, който все още няма дата на ведомост? Почти 4ч е и се притеснявам, че може да не си получа майчинството утре

В кой период на майчинството си точно?Скоро да си попълвала декларация?
Щом нямаш ведомост,няма да имаш и пари утре

# 593
Майчета, мия милост смс-и вече въобще не получава от НОЙ. Знам, че те превеждат между 1-во и 5-то число (правилно казаха момите по-горе: въорник и четвъртък. В зависимост кой ден кога се падне. И да уточниме Simple Smile винаги чакат крайният срок: Например ако 1-во число е понеделник, няма да ги преведат на 2ри (вторник), а чак на 4ти (четвъртък). Все пак да не забравяме факта, че имат адски много помощи за циганите (горките) и за тея 2 дни трябва да съберат наново паричките за нас .... Пиша и плача от състрадание към НОИ

# 594
  • Пловдив
Пиша и плача от състрадание към НОИ

smile3532

Лошото обаче е,че реално НОИ сме ние-работещите на бяло,плащащите осигуровки и съответно чакащите пенсия

# 595
♥Elfita♥  , родих на 22 февруари тази година . Последно ми изплатиха болничния от педиатърката на детето. Каква декларация е трябвало да попълня?

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 16:57 от Добромира

# 596
  • Пловдив
♥Elfita♥  , родих на 22 февруари тази година . Последно ми изплатиха болничния от педиатърката на детето. Каква декларация е трябвало да попълня?

Преди да ти изтече болничния от педиатъра попълваш декларация докрая на 410 те дни.Явно си пропуснала.Не е страшно.Отиди утре в работата и виж как са нещата при теб.Ще ти дадат да попълниш каквото трябва.Ще ти забавят плащането обаче
Кога ти е изтекъл болничния от педиатъра-май месец ли?

# 597
Да, до края на май месец.  Sad  Утре задължително съм в работата. Знаеш ли с колко време д/г ще ми се забави плащането?  Имам вноска по кредит с падежна дата до утре  #Crazy

# 598
Здравейте,и аз бях в болничен до 04.06,попълнила съм документи,но утре няма да получа майчинство за дните от Юни,а си мислех,че ще е утре.Имате ли идея просто информативно кога мога да получа първото си майчинство,чак август ли ще бъде?Нали уж превеждат само от 1 до 5 ,затова си мисля че ще е август ,а това не ми допада хич.Имам ПИК код и не пише абсолютно нищо.Само последния ми болничен и това е

# 599
  • Пловдив
Да, до края на май месец.  Sad  Утре задължително съм в работата. Знаеш ли с колко време д/г ще ми се забави плащането? зависи кога от работата ще ти представят декларацията в НОИ.Срокът е до 10 ти юли.Готви се за превод юли месец.По-рано,трудна работа  Имам вноска по кредит с падежна дата до утре  #Crazy

Здравейте,и аз бях в болничен до 04.06,попълнила съм документи,но утре няма да получа майчинство за дните от Юни,а си мислех,че ще е утре. чакаш утре дните от 5 ти юни докрая на юни???Ранко е.Може декларацията ти изобщо да не е представена в НОИ.Съответно НОИ няма как да ти направят плащане по нея.Чакай дните от юни по декларацията края на юли.До 5 ти автуст-юли месец.Имате ли идея просто информативно кога мога да получа първото си майчинство,чак август ли ще бъде?Нали уж превеждат само от 1 до 5 ,затова си мисля че ще е август ,а това не ми допада хич.Имам ПИК код и не пише абсолютно нищо.Само последния ми болничен и това е

Общи условия

Активация на акаунт