На коя дата ви превеждат майчинството?

• 188 103
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Превода ще е днес.Около 10 : 00 .

# 691
Благодаря за бързия отговор

# 692
Да питам отново...
Имах болничен до 31 юли.Изплатиха ми го в началото на август.Днес майчинство НЕ дойде.Кога ще започнат да ми го превеждат?

# 693
  • Пловдив
Да питам отново...
Имах болничен до 31 юли.Изплатиха ми го в началото на август.Днес майчинство НЕ дойде.Кога ще започнат да ми го превеждат?

Много бързаш за майчинството.Декларацията ти започна от 1 ви август и трябва до 10 ти септември да я представят в НОИ.Пари за август чакаш края на септември.До 5 ти октомври-за септември

# 694
Да питам отново...

Много бързаш за майчинството.Декларацията ти започна от 1 ви август и трябва до 10 ти септември да я представят в НОИ.Пари за август чакаш края на септември.До 5 ти октомври-за септември
Но шефката ми каза,че е представила декларацията и за това чакам превод за август.Днес като и' звънях ми каза ,че не са и' пратили писмо ,значи нямало проблем и да чакам пари.

# 695
  • Пловдив
Но шефката ми каза,че е представила декларацията и за това чакам превод за август.Днес като и' звънях ми каза ,че не са и' пратили писмо ,значи нямало проблем и да чакам пари.

Чудесно,че е представена,но не означава,че на 1 ви трябва да имаш пари за август.Отнема време обработката й.Чакаш

# 696

Чудесно,че е представена,но не означава,че на 1 ви трябва да имаш пари за август.Отнема време обработката й.Чакаш
Благодаря,Elfita. Ще чакам Simple Smile

# 697
Аз вече си получих превода за август- на 01.09.. имам обаче въпрос към по-запознатите дами: започнах нова работа, т.е. връщам се на работа преди бебо да е навършил две годинки. Полага ли ми се в този случай някаква част от майчинството и какви документи трябва да подам? Питам, защото счетоводителят на новото ми работно място не е особено наясно! Благодаря предварително! И още един допълнителен въпрос- бебо тръгва на ясла от октомври, тогава изцяло ли ми спират майчинството или ще продължа да взимам тази полагаща ми се част?

# 698
  • Пловдив
Аз вече си получих превода за август- на 01.09.. имам обаче въпрос към по-запознатите дами: започнах нова работа, т.е. връщам се на работа преди бебо да е навършил две годинки. Полага ли ми се в този случай някаква част от майчинството-да,имаш право на 170 лв месечно майчинство като работеща майка и какви документи трябва да подам? Питам, защото счетоводителят на новото ми работно място не е особено наясно! Благодаря предварително! И още един допълнителен въпрос- бебо тръгва на ясла от октомври, тогава изцяло ли ми спират майчинството или ще продължа да взимам тази полагаща ми се част? продължаваш да си взимаш 170 то лева.нищо не подаваш и никой не уведомяваш затова,че детето тръгва на ясла

# 699
Благодаря ти много, Елфита! Както винаги си добре информирана и отзивчива! Весел празник на всички!

# 700
  • в матрицата
Здравейте! На мен все още не са ми превели майчинството за Август, а разбирам, че на повечето е преведено. От София съм. Дали да изчакам още или да ходя до НОИ да разбера какъв е проблема?

# 701
  • Пловдив
Здравейте! На мен все още не са ми превели майчинството за Август, а разбирам, че на повечето е преведено. От София съм. Дали да изчакам още или да ходя до НОИ да разбера какъв е проблема?

Точно в кой период си?Август да не си попълвала декларация?

# 702
  • в матрицата
август ми е 2ят месец от 2та година. Говорих с НОИ, ще платят, но по късно..срокът им за плащане бил от 1во до 10то число...

# 703
болничните по време на бременност ми ги изплащаха след 20 число,но като излязох  в 45 дневния болничен преди раждане започнаха да ми ги превеждат в началото на месеца. Сега съм 42 дена болничен след раждането. Незнам сега кога да чакам превед в началото на месеца или в края?

# 704
Здравейте, момичета въпроса ми май не е точно за тук, но не можах да намеря точната тема, за което се извинявам. Та въпросът ми е не трябваше ли днес да има детски надбавки? Кога ги превеждат? Аз знам около 15 число ама...това е много относително.

Общи условия

Активация на акаунт