На коя дата ви превеждат майчинството?

• 188 072
  • 765
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте,на 4-ти Октомври,далии ще има превод на майчинство? Simple Smile

# 736
Здравейте,на 4-ти Октомври,далии ще има превод на майчинство? Simple Smile
Аз предполагам, че ще е тогава.

# 737
  Здравейте, Smile

Искам да попитам, дали някой е забелязал, след като изчислят сумата и е качена в сайта на НОИ, след колко време горе - долу превеждат парите..

Благодаря предварително!

# 738
  • София
Следващият вторник или четвъртък.

# 739
Здравейте, болничните ми приключиха в началото на Септември и сега на 27 имах превод дали е майчинството вече?
 Thinking

# 740
Следващият вторник или четвъртък.

Благодаря ти..  bouquet

# 741
  • София
Здравейте, болничните ми приключиха в началото на Септември и сега на 27 имах превод дали е майчинството вече?
 Thinking
Най-вероятно. При мен беше същото. Провери си в сайта на НОИ.

# 742
Каква е разликата между болничен и майчинство?  newsm78 На мен на 5ти септември ми изтече последния болничен от педиатъра и сега вече чакам майчинство, но дали ще има разлика в среднодневното обезщет.?  newsm78

# 743
  • Пловдив
но дали ще има разлика в среднодневното обезщет.?  newsm78

Не,няма да има.Сумата на ден е една и съща докрая на 410 те дни

# 744
Здравейте, мами имам въпрос към вас, ве мога да се свърша със счетоводителката на фирмата в която работя и не знам кога ми е подадена декларацията и нали изобщо е подадена, в сайта на нои не ми излиза дали има подаден документ какво да направя? Чаках края на септември първите майчински, но уви...няма нищо

# 745
  • Пловдив
Здравейте, мами имам въпрос към вас, ве мога да се свърша със счетоводителката на фирмата в която работя и не знам кога ми е подадена декларацията и нали изобщо е подадена, в сайта на нои не ми излиза дали има подаден документ какво да направя? Чаках края на септември първите майчински, но уви...няма нищо

Кога ти започва декларацията не пишеш,а това е важно.Ако започва септември,срокът за представянето й е до 10 ти октомври
Ако смяташ,че има проблем,пиши мейл до НОИ,което ти обработва документите.

# 746

Лични съобщения
ПОЛУЧЕНИИЗПРАТЕНИ
Жена   
(Без заглавие)
пн, 03 окт 2016, 00:10
До: ♥Elfita♥
Болничния от педиатърката е до 25.07, ако майчинските вървят с един месец назад, срока би трябвало да е до 10 септември...а седалището на фирмата е в В.Търново в тяхното НОИ ли да звънна за информация? И благодаря за отговора ❤Elfita❤ вече си мисля, че пари няма да видя..

# 747
  • Пловдив
krisikris ,има някакъв проблем.Много ти бавят парите.Да,пиши мейл и звъни до НОИ Велико Търново.По телефона трудно,но с мейла трябва да имаш реакция

# 748
Благодаря ти elfita изпратих имейл. Дано има отговор. 😉😉😉😉

# 749
днеска имах превод за майчински. Синът ми навърши август 1 година и сега се предполага че ще взимам по 340 лв...смешна сума ама все файда....Отивам до банкомата и гледам превод 120 лв ! Защо !?

Общи условия

Активация на акаунт