На коя дата ви превеждат майчинството?

• 189 816
  • 765
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм с близнаци на 1 го. и 10 месеца и съм земеделски производител,всичко си ми е платено и подадено,утре ще звъним в нои за някакво инфо,защо нямам майчинство,тъй като разчитам ужасно много на тези пари

# 436
  • Пловдив
Аз съм с близнаци на 1 го. и 10 месеца и съм земеделски производител,всичко си ми е платено и подадено,утре ще звъним в нои за някакво инфо,защо нямам майчинство,тъй като разчитам ужасно много на тези пари

Да,ако си си в майчинство е трябвало днес да ги получиш.Има ли причина банката да ги задържа?С ПИк код какво ти излиза на сайта?Добре е да пишеш и мейл до НОИ,което ти обработва документите,защото по телефона може да не получи адекватна помощ

# 437
какъв меил и каде да го напиша,нямам си напредстава от тези неща

# 438
  • Пловдив
какъв меил и каде да го напиша,нямам си напредстава от тези неща

Описваш проблема,твоето име и ЕГН.Пишеш на съответното НОИ,което ти обслужва документите.Виж ги тук http://www.nssi.bg/aboutbg/contacts

# 439
И аз нямам превод още. Малката е на 9 м., но това ще ми е първи превод от НОИ, поради недостиг на стаж първите ми месеци бяха от социално подпомагане. Казаха ми че не трябват никакви документи за Нои, но дали наистина е така. ( малката е родена на 9то число). А и аз разчитах за вчера едвам дочакахме,а се оказа напразно..

# 440
  • Пловдив
И аз нямам превод още. Малката е на 9 м., но това ще ми е първи превод от НОИ, поради недостиг на стаж първите ми месеци бяха от социално подпомагане. Казаха ми че не трябват никакви документи за Нои, но дали наистина е така. ( малката е родена на 9то число). А и аз разчитах за вчера едвам дочакахме,а се оказа напразно..

Кога точно правиш стажа?
Ти също пиши мейл до НОИ,което ти обслужва документите.Ще ти разгледат случая и ще ти отговорят.

# 441

Кога точно правиш стажа?
Ти също пиши мейл до НОИ,което ти обслужва документите.Ще ти разгледат случая и ще ти отговорят.
февруари последен превод беше от социално и за март трябва да е от НОИ. Ако отида на място няма ли да стане понеже днес мислех да намина за ПИК код

# 442
  • Пловдив
Ако отида на място няма ли да стане понеже днес мислех да намина за ПИК код

Да,и на място опитай,но си пусни и мейла още днес.Пък ако се разреши проблема на място днес,още по-добре.Пик кода също е добре да го имаш.Вземи го и разгледай какво пише за теб.

# 443
  • Пловдив
Погледни над поста ти от тази сутрин.Вчера ги пуснах на момичето преди теб

# 444
Моето бебче е на 4 месеца все още не съм получила майчинство някои знае ли защо?

# 445
  • Пловдив
Моето бебче е на 4 месеца все още не съм получила майчинство някои знае ли защо?

Кога точно ти е изтекъл последния болничен от педиатъра?Попълнили декларацията за последващото обезщетение ?

# 446
Болночния ми изтече на 24.02 подадох всички документи и сега чакам,но няма нищо.

# 447
  • Пловдив
Болночния ми изтече на 24.02 подадох всички документи и сега чакам,но няма нищо.

Не е нормално да нямаш превод по декларацията.Явно има проблем.Пиши мейл до НОИ,което ти обслужва документите.Ще ти кажат какъв е проблема.ПИК код имаш ли,за да видиш на теб какво ти излиза на сайта на НОИ

# 448
Моето момче стана на 1 годинка на 03,03,2016г, за март ми преведоха само за 2 работни дни от високото майчинство. До момента нищо друго, звънях в НОИ и ми казаха, че преводите на обезщетението 2-рата година е между 1-во и 10-то число, имам ПИК, но и там няма нищо, даже нов ред няма за остатъка от март...  newsm78

# 449
  • Пловдив
Моето момче стана на 1 годинка на 03,03,2016г, за март ми преведоха само за 2 работни дни от високото майчинство. До момента нищо друго, звънях в НОИ и ми казаха, че преводите на обезщетението 2-рата година е между 1-во и 10-то число, имам ПИК, но и там няма нищо, даже нов ред няма за остатъка от март...  newsm78

Декларацията за втората година ти я внасят до 10 ти април.От там нататък НОИ имат 15 работни дни,за да ти направят превод.Може декларацията да е внесена,но да не я виждаш още.Към края на април е нормално да имаш превод за остатъка от март

Общи условия

Активация на акаунт