На коя дата ви превеждат майчинството?

• 188 396
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Здравейте, аз съм в майчинство от 26.04. На 28.04 получих последно превод за последния болничен след раждането. От тогава до сега няма нищо. Очаквах през Май да получа пари за последните дни от Април, но не получих.
На телефоните не ми вдигат, писах мейл, но да видим кога ще ми отговорят. Така като гледам повечето хора са получили пари миналата седмица. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и кога получихте превод? В системата пише само, че се обработва, но това го пише от един месец сигурно.

Кое пише,че ти се обработва-декларацията ли???
Отиди на място да питаш

# 541
  • София
Ами проверявам по ПИК в онлайн системата им. Там на състояние на плащането пише, че се обработва. Иначе документите пише, че са подадени на 28.03. Ако е имало проблем с документите , все някак е трябвало да разбера предполагам.

# 542
  • Пловдив
Ами проверявам по ПИК в онлайн системата им. Там на състояние на плащането пише, че се обработва. Иначе документите пише, че са подадени на 28.03. Ако е имало проблем с документите , все някак е трябвало да разбера предполагам.

Не обясняваш коректно,но разбирам,че декларацията ти започна на 26 ти април.Няма как да я представят в НОИ на 28 ми март.Ти попълвала ли си я,в НОИ виждаш ли я?Какво е последното,което виждаш на представени документи???Ако виждаш само болнични,ти се губи декларацията.Без нея-няма пари
Уточни в кой период си точно?В майчинство не си,макар че мислиш че си.На коя дата ти е изтекъл болничния от педиатъра

# 543
Някой знаели дали утре ще има превод ?

# 544
  • Пловдив
Някой знаели дали утре ще има превод ?

Вторник и четвъртък има преводи,да.

# 545
  • София
Разкарах се до НОИ и ми обясниха. Трябвало да чакам. Не стана ясно защо се е забавило. Иначе облсужването е на ниво... Този техен телефон направо да го спрат като не го вдигат и без това.. Close

# 546
Здравейте,вие днес получихте ли майчинство или само при мен нещо се случва?

Прочети последните две страници и ако имаш въпроси,питай
Имаме майчинство,да
Проверих в сайта на нои и пише , че на 7ми ще получа майчинство.Не ми стана ясно защо ще го получа на 7ми ,а всички останали на 2ри

# 547
Аз пък имам ведомост с вчерашна дата, а още нямам превод. Това нормално ли е? Сигурно днес се очаква да  ги преведат, но за първи път се случва така.

# 548
  • Пловдив
Аз пък имам ведомост с вчерашна дата, а още нямам превод. Това нормално ли е? Сигурно днес се очаква да  ги преведат, но за първи път се случва така.

Днес ще ги видиш.Още е рано.

# 549
Последният болничен ми изтече на 02.05 . Кога мога да очаквам превод на майчинство?

# 550
  • Пловдив
Последният болничен ми изтече на 02.05 . Кога мога да очаквам превод на майчинство?

Края на юни би трябвало да ти преведат остатъка от месец май.До 5 ти юли-за целия юни

# 551
Благодаря за отговора!

# 552
Може ли някой да ми даде линк за писане на email до НОИ?

# 553
Може ли някой да ми даде линк за писане на email до НОИ?

noi@nssi.bg Peace

# 554
Закъснява ми майчинството. Някой имали превод? За  пръв път се случва така. В недоумение съм! Wink

Общи условия

Активация на акаунт