На коя дата ви превеждат майчинството?

• 188 405
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,за първата година майчинство до кое число  изплащат?Като си проверявам по ПИК ми пише,че документите ми се обработват,имах проблем с декларацията и дано всичко да е наред.

# 526
Здравейте ! Искам да попитам при статус в момента се изплаща и при статус на изплащане в момента се обработва ще имам ли превод днес ?

# 527
И аз искам да се включа с въпросче.... На 06.04.2016 детето ми направи една годинка и от тогава не съм получавала майчински..Кога мога да очаквам превод? А забравих да кажа,че съм дала декларацията в счетоводството още през април.Нямам пик код

# 528
  • Пловдив
Здравейте ! Искам да попитам при статус в момента се изплаща и при статус на изплащане в момента се обработва ще имам ли превод днес ?

Провери на ПОЛУЧЕНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ.Там,където проверяваш сега,нямаш инфо за преводите

И аз искам да се включа с въпросче.... На 06.04.2016 детето ми направи една годинка и от тогава не съм получавала майчински..Кога мога да очаквам превод? А забравих да кажа,че съм дала декларацията в счетоводството още през април.Нямам пик код

Трябвало е вече да имаш превод.Отиди на място в НОИ и пиши мейл

# 529
Благодапя много за бързия отговор  Simple Smile

# 530
Незнам от каде сте, но във Варна в НОИ имали срив в системата. Затова няма превод поне за  мен днес

# 531
  • Пловдив

Значи няма да получиш пари днес.

# 532
Има ли установен срок, в който НОИ изплащат сумите след подадена декларация за втората година? Седмица-две? Колко е, знае ли се?   

# 533
До 20 работни дни

# 534
Здравейте,вие днес получихте ли майчинство или само при мен нещо се случва?

# 535
  • Пловдив
Здравейте,вие днес получихте ли майчинство или само при мен нещо се случва?

Прочети последните две страници и ако имаш въпроси,питай
Имаме майчинство,да

# 536
Аз нещо не разбирам с това майчинство. Защо всеки месец получавам различна сума. Има някакво среднодневно обезщещение, което е константа и спрямо работните дни в месеца ми превеждат различна сума. Защо така ще се определя, като всеки месец предходните две години съм на една и съща заплата(осигуровки +– 10лв) и не трябва ли и сега да ми превеждат просто 90% на тези пари, да не говорим, че ми превеждата по-малко от колкото трябва...

# 537
  • Пловдив
Аз нещо не разбирам с това майчинство. Защо всеки месец получавам различна сума. Не само ти.Всички,които не са на МРЗ,са така.Съвсем нормално е Има някакво среднодневно обезщещение, което е константа и спрямо работните дни в месеца ми превеждат различна сума Да,точно.Нали раб дни в месеца са различни.Как очакваш месечното да е еднакво newsm78. Защо така ще се определя, като всеки месец предходните две години съм на една и съща заплата(осигуровки +– 10лв) и не трябва ли и сега да ми превеждат просто 90% на тези пари, да не говорим, че ми превеждата по-малко от колкото трябва... Едва ли ти превеждат по-малко.По-скоро ти не си наясно колко трябва да е.Обезщетението за бр и раждане е 90 процента от брутото ти,но не повече от нетото ти

# 538
Аз нещо не разбирам с това майчинство. Защо всеки месец получавам различна сума. Не само ти.Всички,които не са на МРЗ,са така.Съвсем нормално е Има някакво среднодневно обезщещение, което е константа и спрямо работните дни в месеца ми превеждат различна сума Да,точно.Нали раб дни в месеца са различни.Как очакваш месечното да е еднакво newsm78. Защо така ще се определя, като всеки месец предходните две години съм на една и съща заплата(осигуровки +– 10лв) и не трябва ли и сега да ми превеждат просто 90% на тези пари, да не говорим, че ми превеждата по-малко от колкото трябва... Едва ли ти превеждат по-малко.По-скоро ти не си наясно колко трябва да е.Обезщетението за бр и раждане е 90 процента от брутото ти,но не повече от нетото ти

Ахаааа, ето къде е уловката, тая работа с нетото прецаква нещата, затова ми превеждат по-малко от 90%. Разбрах какво става, благодаря  за отговора.

# 539
  • София
Здравейте, аз съм в майчинство от 26.04. На 28.04 получих последно превод за последния болничен след раждането. От тогава до сега няма нищо. Очаквах през Май да получа пари за последните дни от Април, но не получих.
На телефоните не ми вдигат, писах мейл, но да видим кога ще ми отговорят. Така като гледам повечето хора са получили пари миналата седмица. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и кога получихте превод? В системата пише само, че се обработва, но това го пише от един месец сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт