На коя дата ви превеждат майчинството?

• 188 401
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Закъснява ми майчинството. Някой имали превод? За  пръв път се случва така. В недоумение съм! Wink

Кога си го чакала,че закъснява?Ние получихме на 2 ри юни.В кой период си точно на майчинството?

# 556
Закъснява ми майчинството. Някой имали превод? За  пръв път се случва така. В недоумение съм! Wink

Кога си го чакала,че закъснява?Ние получихме на 2 ри юни.В кой период си точно на майчинството?

Винаги до 10 число

# 557
Здравейте, имате ли представа след като изтече и последния болничен от педиатъра и след като съм пуснала всички необходими документи към работодателя,трябва ли да подавам и някакви други документи и декларации към НОИ ?

# 558
  • Пловдив
трябва ли да подавам и някакви други документи и декларации към НОИ ?

НЕ
Това е работа на работодателят.Това,което си попълнила след третия болничен,той ще го представи в НОИ

# 559
Здравейте.На 8 май ми изтече първата година майчинство.Попълних необходимите документи и ги предадох в счетоводството.В сайта на НОИ пише дата на представени документи-25.05.Статуса ми е :обработва се.Имате ли представа кога ще имам превод?Изтекоха 15 дни след представянето на документите и съм в чуденка.Предварително благодаря.

# 560
  • Пловдив
Здравейте.На 8 май ми изтече първата година майчинство.Попълних необходимите документи и ги предадох в счетоводството.В сайта на НОИ пише дата на представени документи-25.05.Статуса ми е :обработва се.Имате ли представа кога ще имам превод?Изтекоха 15 дни след представянето на документите и съм в чуденка.Предварително благодаря.

Отиди на място в НОИ и питай.Пиши мейл

# 561
То и аз исках да питам понеже сега на 06.06. ми изтече първата година кога ще ми преведът майчинството?Чух че имало някакво забавяне и че няма да е  в началото на юли?вие знаете ли нещо такова  newsm78

# 562

И аз мойто го получих на 2ри - точно 420 лв
Бях закъсняла един месец за документите за детските и ми казаха , че няма да ми преведат един месец тия 37 лв.. с тях и без тях...
И днес гледам превели ми от някъде си ( Пак основание Помощи )  152,73 - да не са някакви болнични задето лежах в болницата след термин не знам..

# 563
Здравейте ! На 06.06 ми изтече последния болничен от педиатъра на детето. Кога трябва да очаквам превод на майчинство?
Благодаря !😊☺

# 564
  • Пловдив
Здравейте ! На 06.06 ми изтече последния болничен от педиатъра на детето. Кога трябва да очаквам превод на майчинство?
Благодаря !😊☺

Попълни ли документи в работата?
Вече си получила пари за дните от първи до 6 ти юли,нали?Ако не си,ще получиш.Остатъка от юни-края на юли.Според зависи кога работодателят ще представи документите ти в НОИ

# 565
Здравейте искам да попитам има ли вероятност прежода за юни да е на 5 юли

# 566
  • Пловдив
Здравейте искам да попитам има ли вероятност прежода за юни да е на 5 юли

да,тогава трябва да е

# 567
А дали има вероятност майчинството да го преведат на 30-ти или пък на 1-ви  Crazy

# 568
А дали има вероятност майчинството да го преведат на 30-ти или пък на 1-ви  Crazy
Петък едвали ще преведат.Ако не е утре,ще е във Вторник.

# 569
Днес още нямам, ох дано да е днес хахаха

Общи условия

Активация на акаунт