На коя дата ви превеждат майчинството?

• 188 151
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
горе в информацията за личните данни пише дата на последно представена декларация- 17.07.2015, дали това има връзка?

Да,нещо са представили от работата през юли и вероятно затова ще ти забавят парите.Питай ги какво са правили.

# 646
Благодаря, така и ще направя! Но между другото този статус си стои така от доста време,а и е с дата от юли миналата година! Не знам, ще проверя! Благодаря, Елфита!  bouquet

# 647
  • Пловдив
О,щом е от миналата година,не влияе.

# 648
Благодаря ти отново, Елфита! И аз така си помислих, ама знам ли...човек като не е наясно и си мисли какво ли не  newsm78

# 649
В момента се водя болничен от 05.08.2016 започва майчинството, знаете ли кога да го очаквам?

# 650
Аз отново ще ви досаждам: има ли майки, които вече имат превод този месец за втората година от майчинството? Аз вече съм в голямо недоумение- нямам превод, нямам и качени данните в НОИ за този месец, абсолютно нищо! Звънях в счетоводството на фирмата, оттам ми казаха, че проблема не е от тях, тъй като реално аз нямам промяна в обстоятелствата, а те нямат задължение да подават никакви нови документи! Декларацията ми е подадена още март месец, когато бебо стана на една годинка!!!  Rolling Eyes

# 651
Във вторник имаше превод за втората година.

# 652
Във вторник имаше превод за втората година.
Благодаря! Явно проблема е при мен и ще трябва да се звъни до НОИ!  Tired

# 653
  • Пловдив
Мейл,телефон,на място-това са ти вариантите

# 654
Такаааа, влизам да се отчета. Звъънах в НОИ, говорих с оператор и оттам ми казаха, че по принцип срока за изплащане на обезщетението е до десето число на месеца, така че засега не би трябвало да се притеснявам! Не знам дали ще устискам дотогава обаче!

# 655
Абе мами, имам въпрос. От 4ти месец на бременността си съм в болничен и тогава ми се водеше на 80%, сега вече съм в майчинство, но средно-дневната сума, която са ми изчислили (90%) е по-малка от тази, която взимах преди това (с няколко стотинки, но все пак). Та чудя се не трябва ли да взимам повече пари, като е 90% майчинството  newsm78

# 656
  • Пловдив
Абе мами, имам въпрос. От 4ти месец на бременността си съм в болничен и тогава ми се водеше на 80%, сега вече съм в майчинство, но средно-дневната сума, която са ми изчислили (90%) е по-малка от тази, която взимах преди това (с няколко стотинки, но все пак). Та чудя се не трябва ли да взимам повече пари, като е 90% майчинството  newsm78

Базата за обикновен болничен и за обезщетение за бр и раждане е различна.Нали знаеш това.За първото е 18 м,за второто 24 м.Освен това и двата случая взимаш не повече от нетото ти,независимо дали е 80 или 90 процента от брутото.Щом имаш съмнения за сумата,пиши мейл до НОИ,ще проверят и ще ти върнат отговор

# 657
Здравейте.На 12.08.2016г. счетоводителя твърди,че ми е подал документите за втората година майчинство.Да,обаче аз до момента не виждам датата за последно представяне на документи да се е променила в сайта на Нои.Възможно ли е наистина да са подадени,но просто още информацията да не е актуализирана???Датата си е тази от миналата година.Първата година ми свърши на 09.07.2016,сега кога реално ще имам превод?

# 658
  • Пловдив
Здравейте.На 12.08.2016г. счетоводителя твърди,че ми е подал документите за втората година майчинство.Да,обаче аз до момента не виждам датата за последно представяне на документи да се е променила в сайта на Нои.Възможно ли е наистина да са подадени,но просто още информацията да не е актуализирана???Датата си е тази от миналата година.Първата година ми свърши на 09.07.2016,сега кога реално ще имам превод?

Следващите дни проверявай пак,трябва да излязат.Грубо превод трябва да имаш края на август

# 659
А пък аз да ви се наоплача! Оказва се, че документите за втората година майчинство са ми тотално объркани- вместо по майчинство, са ме писали, че съм в болнични  ooooh! И добре, че ходих на място в НОИ, за да се разровят и да видят защо толкова ги бавят! А отделно, че сега всички в работата са в отпуска и ще трябва да чакам чак до другата седмица, за да ги оправят и наново да ги подадат в НОИ! И след това пак ще падне чакане! Направо ми идва да застрелям някого!!!  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт