На коя дата ви превеждат майчинството?

• 188 137
  • 765
  •   3
Отговори
# 660
Тоест би трябвало датата на последно представяне да се промени тези дни ли?До края на Август ще получа за дните от Юли или?Втората година пак ли преводите са до 5-то число на месеца? Simple Smile Elfita,без теб сме за никъде Simple Smile Благодаря ти !

# 661
  • Пловдив
Тоест би трябвало датата на последно представяне да се промени тези дни ли?да и да ти излезе декларацията До края на Август ще получа за дните от Юли или? да Втората година пак ли преводите са до 5-то число на месеца? да

# 662
Ясно,а началото на Септември ще получа за цял Август предполагам

# 663
Елфита,началото на Септември, трябва ли да имам превод за цял Август? Simple Smile Извинявай,че пак питам.

# 664
  • Пловдив
Елфита,началото на Септември, трябва ли да имам превод за цял Август?

Да,началото на септември за целия август
От септември нататък ще ти вървят нормално
Пак казвам,че всички зависи кога е представена декларацията ти,но щом казват че е на 12 ти август,всичко е в норма

# 665
Декларацията е представена вече Simple Smile Чакам плащане за дните ат Юли.Изчислена е сумата,към момента нямам дата на ведомост.Предполагам,че превод ще имам идния Вторник 23 Август Simple Smile

# 666
Здравейте на 8 септември ще ми изтече първата година от майчинството,ще трябва ли да попълвам някакви документи и до коя дата ще трябва да го направя това,благодаря предварително

# 667
  • Пловдив
Здравейте на 8 септември ще ми изтече първата година от майчинството,ще трябва ли да попълвам някакви документи и до коя дата ще трябва да го направя това,благодаря предварително

Две седмици преди 8 ми септември се явяваш в работата,за да попълниш декларациите за втората година

# 668

Две седмици преди 8 ми септември се явяваш в работата,за да попълниш декларациите за втората година
ясно благодаря много за отговора

# 669
Здравейте не съм много по темата ни да попитам някоя от вас работодателят ми иска да ме преместят в друг магазин понеже си прекъсвам майчинството от втората година има ли прави мога ли да настоявам да остана на същото си работно място ?

# 670
Здравейте ! На 01.09 дали ще има превод ?

# 671
И аз това се чудя

# 672
Ако съдя по това, че ги превеждат от 1во до 5то число и това, че банките изплащат само вторник и четвъртък, би трябвало да има превод точно на 1ви. Иначе срока се изпуска. Ще стискам палци, че вече навлизаме в кризисен период  ooooh!

# 673
А аз какво да кажа, като вече един месец нямам превод??? Бяха ми объркали от работата документите, и чак сега е качен поправения вариант в сайта. Пише "в момента се обработва"! Имам ли шанс да ми ги преведат по- рано или да си ги чакам с новия превод в началото на септември, как мислите? Благодаря!

# 674
Ако съдя по това, че ги превеждат от 1во до 5то число и това, че банките изплащат само вторник и четвъртък, би трябвало да има превод точно на 1ви. Иначе срока се изпуска. Ще стискам палци, че вече навлизаме в кризисен период  ooooh!
Дано, че и ние сме в този период вече  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт