На коя дата ви превеждат майчинството?

• 188 109
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
  • София
В началото на септември очаквам плащане за целия август, а също така и за дните от септември, т.к. тогава приключва периода на последния трети болничен преди подаване на декларацията за остатъка до 410 ден. Въпросът ми е защо не виждам нищо изчислено и предвидено за плащане в е-услугите на НОИ и следва ли да видя изобщо?Последно са видими само вече платените дни за юли и "по случая е започнало плащане"..

# 676
В началото на септември очаквам плащане за целия август, а също така и за дните от септември, т.к. тогава приключва периода на последния трети болничен преди подаване на декларацията за остатъка до 410 ден. Въпросът ми е защо не виждам нищо изчислено и предвидено за плащане в е-услугите на НОИ и следва ли да видя изобщо?Последно са видими само вече платените дни за юли и "по случая е започнало плащане"..
Предполагам , че ще ти внесат декларацията която си попълнила през септември.. Съответно превод ще получиш октомври... Поне при мен така беше.

# 677
  • София
Аз питам за болничния..

# 678
Аз питам за болничния..
Моят последен болничен изтече на 01.05 и още си пише на него "по случая са започнали плащания" .....

# 679
Някой знае ли какво значи изплащане на каса-пише го в статус вместо "изплатен"?

# 680
Да и аз преди малко видях че пише така и се зачудих никога до сега не е било така

# 681
Да, и на мен така и се учудих.

# 682
А аз не мога да видя нищо,от справките излиза миbad request Thinking

# 683
На мен също, явно сайта се сбъга! А аз реших, че само на мен така ми излиза, понеже последните седмици им прегрях сайта от проверки! Реших, че им е писнало вече от мен и просто са ме блокирали  Laughing

# 684
Оффф,Боже и сега ще се чудим до незнсм кога имаме ли ведомост или не...Направо нямам думи вече... #2gunfire

# 685
И на мен ми излезе така...И сега Нои се бъгна тотално... Според мен утре ще видим ведомостите си.

# 686
Sega mi izleze status na pla6tane - v momenta se obrabotva

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 01:04 от AnMary

# 687
Здравейте, някой знае ли към колко часа има преводи? Simple Smile

# 688
Вече имате ли превод? На моя все още пише ,че се обработва? Ече започвам да си мисля да не би дами е сгрешен болничния. В други ден заминаваме на море и така се надявах да го преведат.

# 689
Кога трябва да имаме превод да август месец?

Общи условия

Активация на акаунт