МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 43 574
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, влизам набързо само да се похваля, че на 11 август се роди моят малък мъж Васил  - 53 см и цели 3780 гр. Родих нормално благодарение на др Сибел Татарова и целия екип, който бе нощна смяна. Благодаря и на др Драгнева, която следеше бременността ми. Благодарности и на др Недялков, който ме гледаше и обгрижваше през дните прекарани в патологията. Голяма благодарност и на Светлина Николова - тази жена е невероятен човек и професионалист, слънце е, призвана е за това да помага на мамите. Като ми поостане повечко време ще разкажа и подробности, сега отива че плачкаме, май ще се храним Hug

# 286
Още едно бебе! Честито Маргарита! Нека Васил расте здрав и обичан! Бързо възстановяване на теб!

# 287
Честито на Маргарита! Да е жив и здрав малкия бонбон!

# 288
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Честито, Маргарита   bouquet  Да ви е жив и здрав малкия - голям мъж!

Когато имаш възможност мини да разкажеш за раждането ти с д-р Татарова, че нали на мен тя ми води ЖК и ми е особено интересно да разбера  Peace  Mr. Green

# 289
  • Бургас
Честито и от мен Маргаритта! Да ти е жив и здрав мъникът! А на теб бързо възстановяване и аз ще очаквам разказа ти   bouquet

# 290
TDI  би ли споделила малко повече информация за др Татарова- в Дева Мария ли води ЖК, колко се плаща за ехограф, дава ли болнични, доволна ли си и т.н.

# 291
Да, доволна съм от Татарова  Peace

И да добавя от тогава съм й звъняла 2 пъти, много спокойно изслушва, изобщо не е някоя да те претупа на бързо и да затвори телефона.
Видяхме се и в Девата, докато бях на ФМ и й се обадих да си покажа изследванията, слезна, видяхме се, каза си мнението за хемоглобина ми  Rolling Eyes
След няколко дни планирах пътуване и преглед до Пловдив, където ходя на хематолог, и й се обадих за талон, обадих й се късен следобед, на другия ден сутринта талона беше в мен + допълнителни препоръки какво да пия преди пътуването, т.к, през ден през два съм с контракции, та увеличихме малко магнерота и но-шпато  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 19:54 от TDI

# 292
Колко пъти те е гледала на ехограф до сега.Доколкото знам само 2 се поемат от касата останалите се плащат,или тя на благотворителност го е ударила Grinning

# 293
Колко пъти те е гледала на ехограф до сега.Доколкото знам само 2 се поемат от касата останалите се плащат,или тя на благотворителност го е ударила Grinning

Аз имам правен вече по касата от Дорийска. С предната ми бременност единия ехограф ми го направиха за установяване на бременността на 1-ва ЖК, а втория като ме приеха да раждам  Peace
Така, че не мисля, че ехографа ми е по каса, просто тя така си е преценила.
До колкото знам Минчев също гледа всеки път пациентките си на ехограф без да им го начислява  Peace 
Може би е политика на болницата, не знам  Peace

Пък и да го е ударила на благотворителност, ти би ли имала нещо против?  Laughing 

# 294
Момичета тихо  smile3505 да не ви чуят от ръководството и да смъмрят лекарите. Иначе е похвално, че ви обръщат внимание, а за мен лично преглед без ехограф е като да си избираш лак за нокти с вързани очи  Crazy Миналата година първоначално бях при прословутата д-р Ризова, която дори не питаше искаш или не искаш ехограф (т.е. имаш ли парички да си го платиш или не), а направо гледаше и после викаше "хайде сега да си платиш на касата". След това д-р Люцканов ме питаше всеки път, което е доста по-коректно.

# 295

Аз имам правен вече по касата от Дорийска. С предната ми бременност единия ехограф ми го направиха за установяване на бременността на 1-ва ЖК, а втория като ме приеха да раждам  Peace
Така, че не мисля, че ехографа ми е по каса, просто тя така си е преценила.
До колкото знам Минчев също гледа всеки път пациентките си на ехограф без да им го начислява  Peace 
Може би е политика на болницата, не знам  Peace

Пък и да го е ударила на благотворителност, ти би ли имала нещо против?  Laughing 

При Дорийска си е при Дорийска.Дори и като се презаписваш към новия гинеколог имаш прааво на два,колко пъти си се гледала преди  това няма значение.Да е политика на болницата не вярвам,по скоро преценка на лекаря.

# 296
И аз отдавна се чудя дали няма да има последствия за горките лекари, че ви гледат без пари на ехограф. По-добре наистина да не се обсъжда тази част от прегледите, да не секне кранчето Simple Smile

# 297
DTI благодаря ти за отговора  bouquet

# 298
По-добре наистина да не се обсъжда тази част от прегледите, да не секне кранчето Simple Smile

Според мен всичко се знае, но ще изтрия поста, така и така, виждам, че на който ми трябва го е прочел  Peace

Вълшебната Пеперуда, пак заповядай  Peace

# 299
Честито на новите мамчета и от мен! margaritta83, Таничка, Мирянка и Wild*Orchid да са ви здрави бебоците. Едно вълшебно детство им желая и попътен вятър в живота   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт