МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 43 582
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
момичета, като раждах в Дева Мария разбрах от някой от лекарите при визитацията, че имаме право на един безплатен преглед след раждането в рамките на един месец. Някоя от вас ходила ли е и какво точно включва прегледа?
Казаха също, че бебетата имат право на два безплатни прегледа.

# 301
Днеска ще правя 4 D eхограф и Фетална морфология някой може ли да ми каже какжо представляват че съм малко притеснена
Ще ходя в Девата при д-р Недялков

# 302
Просто ще те гледат на видеозон, това е  Simple Smile А самия ехограф е по-хубав от обикновения.   bouquet

# 303
Здравейте момичета! Аз за първи път влизам при вас. Зачетох се, защото търсих координати на д-р Недялков. И искам да отговоря на b]dobka84[/b] . Феталната морфология е оглеждане на всички органи на бебето евентуално за някой отклонения. Иначе ако ехографиста е добър може и на 2 Д да те гледат. На мен ми го прави д-р Недялков и си мисля, че е добър, обстойно гледаше и обесняваше.

# 304
# 305
  • By the sea
Добка, дават,да Peace Още като те приеме доктора кажи, че искаш запис на диск Peace

# 306
Hodih na 4D no neostanah dovolna  misleh 4e 6te ima 6ou ama nqma6e  Cry 

# 307
Какво шоу сте очаквала?

# 308
  • Burgas, Bulgaria
 .....лапешка  работа ,все едно си отишъл на модно ревю , а не на изследване ..... четете момичета ,четете , не на готово смляно всичко ,четете ,че и деца трябва да се възпитават после ....

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 22:15 от мадам тиква

# 309
Аз доволна ще остана ако всичко е наред с детето, а не да чакам бебето ми да прави салто морталес,  че да го снимат за диска  Tired

# 310
mimi000 това с безплатните прегледи или е ново или не е за всеки пациент - април го нямаше - нито за детето, нито за родилката бяха предложени такива безплатни прегледи - бях питала 2 пъти по телефона и момичетата от рецепция обясниха че "имаш право, но се заплаща" странно прозвуча тогава и аз не съм се "възползвала"

# 311
Blagodarq momi4eta za komentarite ......mnogo ste lubezni ......s bebeto vsi4ko e nared no si misleh 4e na 4D 6te se vidui po qsno 

# 312
А на Primavera и Мадам тиква, можеше да си спестят злобните коментари за ревюта и salto mortale. Естествено, че го правя да видя .че всичко е наред с бебенцето, както съм си правила всички изследвания досега. Но когато доктора ти каже,че ще е шоу, това бяха негови думи, и когато си плащаш , а не ти безплатно, защо да не се интересувам дали дават диск,аз съм си го платила. А за лапешката работа даже няма да го коментирам. Не може да правите заключения от 2 коментара , кой как ще си възпитава детето после. Споделям си мнението, за да знаят и другите: Д-р Недялков е супер, но апаратурата за 4Д ме разочарова!

# 313
Даа! Добка не се ядосвай на коментарите...Разбирам те какво имаш в предвид, искала си да видиш бебо обстойно а не се е получило, споко и при мен беше така. Най-важното е, че бебето е добре.

# 314
mimi000 това с безплатните прегледи или е ново или не е за всеки пациент - април го нямаше - нито за детето, нито за родилката бяха предложени такива безплатни прегледи - бях питала 2 пъти по телефона и момичетата от рецепция обясниха че "имаш право, но се заплаща" странно прозвуча тогава и аз не съм се "възползвала"
Аз съм секцио и за родилката преди година го имаше. Всъщност на всяко влизане в болницата, 10ина дни след изписването ме викаха на контролен преглед, който не съм заплащала. За бебето не съм се интересувала, защото тогава моите проблеми и усложнения бяха напълно достатъчни.

Общи условия

Активация на акаунт