МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 43 192
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Аз в Девата при Драгнева, която ме следеше си плащах 10 лв. Ако не е в дните на ЖК се плаща, ако е в тях тогава само е безплатно.В Света София не съм плащала. И ми казаха да ходя на тонове когато вляза в девети месец.По тикерчето се вижда колко ми е актуална информацията.Доста  се разминаваме , най-добре да се пита конкретния лекар.

# 406
Момичета, дайте малко информация за д-р Татарова. Много ми я похвалиха, гледам и из форумите има доста положителни отзиви за нея. Работи ли по ЗК, обяснява ли подробно или претупва мамите, внимателна ли е... изобщо всичко, което се сетите? Обмислям да си сменя лекаря за ЖК и ще съм ви благодарна за мненията.

# 407
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета, дайте малко информация за д-р Татарова. Много ми я похвалиха, гледам и из форумите има доста положителни отзиви за нея. Работи ли по ЗК, обяснява ли подробно или претупва мамите, внимателна ли е... изобщо всичко, което се сетите? Обмислям да си сменя лекаря за ЖК и ще съм ви благодарна за мненията.

Аз съм при нея и съм доволна, по-назад в темата ми е мнението, да не се повтарям  Laughing
По ЗК е, обяснява подробно "претупвам" изобщо не се вписва в нейните прегледи, дори напротив - много е подробна. Внимателна е, можеш да я питаш за всичко и е много търпелива, аз на последния преглед бях с бъдещия батко... еми на мен ми опъна нервите малкия, а тя как запази спокойствие - не знам  Crazy
Вдига си телефона и дава направления.
Пуска всички полагащи се изследвания. На мен Дорийска, при която бях преди това, не ми беше пуснала хив, хепатит и сифилис, а аз съм с татоси и пиърсинг имам - хубаво е да се изследвам все пак, да не говорим, че и на маникюр и педикюр можеш да "лепнеш"...  ooooh!
Татарова ми пусна всичко като отидох при нея  Peace
Гледа ме на ехограф всеки път, мери, тегли, в началото ти прави нещо като "интервю" - питате как си, имаш ли оплаквания и т.н. Накрая ти изписва добавки ако е необходимо.
Това е на всеки преглед.  Peace

Ако нещо друго конкретно те интересува - питай  Peace

# 408
Д-р Татарова е невероятен човек и специалист. Не съм си водила ЖК при нея, но тя ми води раждането и ме дари с прекрасно и здраво бебче. Докато бях в болницата идваше да ме вижда, често, и се интересуваше как съм, да не би да имам нужда от нещо (това общо взето всички ме питаха). Сега я препоръчвам на всички бременеещи край мен мамчета. Peace

# 409
И аз ще допълня хубавите мнения за др Татарова! Не съм бременна, но съм ходила на два прегледа при нея, доволна съм Hug

# 410
moly_d  за д-р Сибел Татарова мога да кажа само хубави неща. Тя ми донесе третото най-голямо щастие в живота, малката Вал. Истината е че, лично аз бих се доверила на повечето лекари от болницата, след дългия ми престои в патологията имах време да ги поопозная. Всички искахме в града ни да дойдат нови специалисти и те вече са тук. Аз освен за Драгнева, за други бургаски лекари в АГ-то не се сещам, което е добре. С една дума повери се в ръцете на който и да е лекар от болницата, не би сбъркала, важното е само да избереш лекар с когото ще си паснете, на когото да имаш доверие и на когото да можеш да разчиташ, другото ще се нареди.Лека бременност! Simple Smile

# 411
За д-р Татарова мога да кажа, че е много спокоен и внимателен лекар. Обръща голямо внимание и е подробна. От всички лекари, бих избрала нея да ми води бременността.  Flutter

# 412
И аз се присламчвам към тази темичка,след разочарованието което получих от следенето ми от д-р Ризова, сега си търся нов доктор. Чудя се в Света София, дали д-р Недялков провежда женска консултация и може ли да се смени наблюдаващият лекар и как става това.Някой има ли инфо?

Също се интересувам от добър лекар за секцио? Момичета, които са раждали по този начин, на кой лекар се доверихте и какъв е опита ви?

# 413
И аз се присламчвам към тази темичка,след разочарованието което получих от следенето ми от д-р Ризова, сега си търся нов доктор. Чудя се в Света София, дали д-р Недялков провежда женска консултация и може ли да се смени наблюдаващият лекар и как става това.Някой има ли инфо?
Също се интересувам от добър лекар за секцио? Момичета, които са раждали по този начин, на кой лекар се доверихте и какъв е опита ви?
Смяната става с направление от ЛЛ- талон з а пререгистрация се нарича.
 Аз си харесах д-р Минчев старши за секцио. Следи по ЗК и прави секцио в ДМ Simple Smile
Но отзиви мога да дам след около 20.10  baby_neutral

# 414
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Само ще допълня, че талона е номер 11 - за преизбор на АГ

# 415
Само ще допълня, че талона е номер 11 - за преизбор на АГ

Отметката на талона е номер 11

# 416
Момичета, какво АМ дават на бебетата в Девата?

# 417
Месец август 2012г. даваха Хип Комбиотик!

# 418
Да, Хип Комбиотик е

# 419
  • Бургас
Относно Недялков, приятелка си води бременността при него много е доволна, а мен пък той ми направи секциото заедно с Минчев младши, също съм доволна. Мисля че за секцио който и лекар да изберете ще останете доволни. Имам приятелки раждали при почти всеки един от тях и лошо нещо не са казали.

Общи условия

Активация на акаунт