МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 43 196
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Гледам, че има промяна в цените за раждане и съм неприятно изненадана. 200 лв нормално раждане и отново  760 за секцио... Какво стана с безплатното раждане и секциото на половин цена? Явно е било промоция за зарибяване...Simple Smile

Didi_Alex, къде точно я видя тази промяна в цените? Предстои ми съвсем скоро раждане и това е важно за мен. Погледнах на сайта в калкулатора, но там няма промяна!  Звъннах и до болницата за по-сигурно, и оттам ми обясниха, че няма промяна в цените. Увериха ме, че все още за следящите се при техни лекари пациентки цената е 0 за нормално и 250 за секцио.

# 391
Момичета, следя се при Минчев и искам да ви попитам кой прави запис на тонове, той по ЗК, или на частно и от коя г.с. ?

# 392
  • By the sea
Гледам, че има промяна в цените за раждане и съм неприятно изненадана. 200 лв нормално раждане и отново  760 за секцио... Какво стана с безплатното раждане и секциото на половин цена? Явно е било промоция за зарибяване...Simple Smile
Някои ей така си спамят, колкото да разбунват духовете Stop
Айла, на частно са тоновете, мисля, ок. 10 лв. май бяха аз започнах да ходя последните 2 седмици преди термина.

# 393
  • Бургас
Айла, щом си при Минчев тоновете са ти безплатни, правят се всеки четвъртък в Света София, обаждаш се и си запазваш час. Прави ги някоя акушерка принципно (не винаги е Ченешева на работа, иначе тя трябва да ги прави попринцип)

# 394
  • By the sea
Aaa, Таничка, може пък ти да си с по-прясна информация Simple Smile А Ченешева откога е и в Св. София? newsm78

# 395
  • Бургас
тя само ходи за запис на тонове, но не винаги е тя...понякога изпращат друга акушерка от Девата.

# 396
Благодаря ви момичета, другата седмица съм при Минчев и ще го попитам подробно вече какво трябва да се прави.

# 397
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Минавам да споделя, че вече има програма за лекциите на сайта на ДМ: http://www.devamaria.com/divisions/id/1/page/3

# 398
Айла, и аз съм при Минчев вече. Една седмица преди теб съм  с термин. На 16ти съм на преглед пак, ако те записват дай знак да питам и аз Wink

# 399
Lade Ice, Аз другата седмица отивам за 45-дневен болничен и ще го питам за тези тонове, понеже в отчетната във фейсбуук всички говорят , че им записват тонове след 28 г.с. , а на мен такова чудо не са ми правили  Laughing , та вече почвам да си мисля, че през просото ни гледат Wink , но се оказа , че повечето ходят на частно, така че се успокоих малко Simple Smile

# 400
И аз съм при Минчев на 17-ти записах час,че нямаше по-рано и ще питам и аз!

# 401
На тонове като влезете в девети месец или след 36 г.с., обсъждано е доста пъти.Имате време.  Peace

# 402
  • Бургас
на мен ми бяха казали след 32г.с. на 2 седмици, а последния месец всяка седмица по веднъж. Не бързайте с тия тонове има време Simple Smile

# 403
  • Burgas, Bulgaria
Аз се следях при 2-ма лекари от двете (тогава)болници , от ОРБ беше Парушева и тя ме пращаше от 8-мия месец на тонове , има значение и само тук това не е важно ,под тук говоря за Бургас .

# 404
Момичета, следя се при Минчев и искам да ви попитам кой прави запис на тонове, той по ЗК, или на частно и от коя г.с. ?
Айла, щом се следиш при Минчев или който и да е лекар от болницата, записа на тонове са безплатни. 10 лева е само, ако не се следиш при техен лекар. В Девата записи се правят всеки ден, а в Света София, мисля беше само в четвъртъците, но да не те подведа, помня, че предварително си записвах час за тоновете в Света София.

Общи условия

Активация на акаунт