МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 43 202
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • By the sea
Аааууу,забравих да кажа,че вторият опит беше успешен.И сега вече е едногодишен палавник,който спинка кротко  Heart Eyes
Тъй, тъй! Само хубави неща за зетя да чувам! Mr. Green Hug Hug Heart Eyes

ТДИ, аз си носех от вкъщи Simple Smile Съвсем тъничко памучно, ама то през горещия август какво друго да е Simple Smile Да, и жилетка някаква върши работа Flutter

# 376
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ТДИ, аз си носех от вкъщи Simple Smile Съвсем тъничко памучно, ама то през горещия август какво друго да е Simple Smile Да, и жилетка някаква върши работа Flutter

Да, то въпроса е да имам нещо, с което да се наметна, да не ми прозира нощницата, когато ходя до кафето. Но понеже предния път като ходех да раждам носех един куп излишни неща и затова питах да не би оттам да са ти го дали  Peace
Не знам дали си спомняте навремето докторите имаха едни халати над престилките  Crazy

# 377
  • Burgas, Bulgaria
Аз като родих си поръчвах от кафето и ми носеха, всяка сутрин кафенце и Кола ,че и по няколко пъти и вода си поръчвах ,че не исках топла  , да ви кажа ,не е много желателно да се разхождате след като сте родили , едно ,че има бацили и второ ,все пак загуба на кръв ,по-слаб ви е организма ....
Simple Smile))) ,имаме бебе ново ,но ще е добре майка И да влезе да се похвали ,че да и развалям момента  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 378
Момичета, аз пак да попитам тези които са имали секцио в ДМ,  кой гледа бебето до като ние си лежим първия ден и нощ, а и следващите, с какво го хранят  и ако заплаче през нощта кой се грижи за него, едни такива въпроси са ме налегнали...

# 379
Мами,изчетох какво ли не и вече съм объркана....Търся лекар-гинеколог за проследяване на бременност ,но да работи с касата и ако може и да са добри отзивите за него.
В Дева Мария няма ли такива лекари????Всичко ли се залаща????
Пишете,моля,че ми е важно и спешно...
    Аз съм при Минчев в Св.София и съм много доволна - с две ръце съм за него -работи със ЗК и не плащам нищо- поне на този етап. Смятам в последствие да раждам в ДМ и да се възползвам от намалението -понеже ЖК се води от техен лекар. Успех от мен !  bouquet

# 380
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, аз пак да попитам тези които са имали секцио в ДМ,  кой гледа бебето до като ние си лежим първия ден и нощ, а и следващите, с какво го хранят  и ако заплаче през нощта кой се грижи за него, едни такива въпроси са ме налегнали...
бебето е в неонатология и за него се грижат акушерките ,хранят го ,къпят го и така ,повярвай по-добре там ,като знам аз как виех като чакалче от болка ,не знам как щях да я гледам ...

# 381
Някой да има информация дали ще има скоро лекция за анестезиите? Миналата седмица и захранването беше отменено, а на мен малко ми остава.... И кога трябва да си попълня формуляра за раждане с опцията за екип....  newsm78

# 382
Имате ли представа защо е била отменена лекцията петък? Дали ще я проведат скоро?

# 383
И аз чаках тази за обезболяването, но уви  Rolling Eyes

На сайта няма информация Sad

# 384
Гледам, че има промяна в цените за раждане и съм неприятно изненадана. 200 лв нормално раждане и отново  760 за секцио... Какво стана с безплатното раждане и секциото на половин цена? Явно е било промоция за зарибяване...Simple Smile

# 385
Благодаря мами!!!  bouquet
Вече си записах час при д-р Минчев.

Нищо не мога да разбера иначе за този пакет,уж безплатно а за какво плащаш тия 200 лева.... newsm78

# 386
Благодаря мами!!!  bouquet
Вече си записах час при д-р Минчев.

Нищо не мога да разбера иначе за този пакет,уж безплатно а за какво плащаш тия 200 лева.... newsm78

На мен пък калкулатора и за нормално и за секцио ми изписва 0 лв., за следящите бременността си при доктори в Св.София или ДМ.

А във второто поле, където са им стандартните цени пак си стояха тези суми и до преди месец, когато аз реших да се прехвърля при Татарова  Peace

# 387
И аз не виждам промяна при цените  newsm78 Следящия ми док е Минчев и ще си го избера за "екип" . Психически съм подготвена за 250- секцио, 250- избор + храна, тв и евентуално допълнителни дребни разходи  Peace

# 388
Аз като лежах на скоро платих 20лв. за храна. ТВ си пуснах само първия ден, защото с лаптоп нямаше никакъв смисъл, а и няма много програми.  Peace

# 389
Цените в калкулартора са си точни, казвам го от опит! Платих толкова, колкото трябваше и съм доволна. Преди няколко дни моята принцеска стана на годинка!Вече сме големи! Да ми е жива и здрава! Поздрави от нас на целия екип на болницата! Hug

Общи условия

Активация на акаунт