Момичета, благодаря на тези, които достойно ме заместват в отговорите за условията 
...жена ,прекалено точни планове правиш ,недей така ....
така е за почти всяко нещо и не планираш ли и не се ли тръшкаш, шанса да се оплеска нещо не е малък.....пък било то и един запек

..питах мъжът ми дали не иска да дойде,мтой каза, че тази тема точно ще я пропусне, нито секс практикува, нито смята да ражда

Аз засега приключих с лекциите- всички ги минах а и не остана
определено си заслужаваше. Научих доста неща свързани с бременността, раждането и отглеждането на новородено.
Майтапът на страна, а сега един кратък разказ преди буба да се е събудила. На 24-ти около 11 часа получих първите контракции. Звъннах на д-р Минчев, тъй като той следеше бременността ми. Оказа се, че е в отпуска, но не се притесних, тъй като имам доверие на всички лекари в болницата. По негова препоръка отидохме в Девата, а на смяна беше д-р Недялков. По време на прегледа говорих с д-ра, че имам желание да се пробвам нормално да родя, само да поясня, че от предното ми раждане (което беше секцио) бяха минали 2 години и 9 месеца. Качиха ме в родилно и се почна. Раждането вървеше доста бавно, като за 7 часа получих само 3 см разкритие, а бебка все още беше високо и не се обръщаше с тила напред, както трябва да стане, за да тръгне добре раждането. Накрая много се изтощих и ме резнаха. Радвам се, че поне опитах и че лекарят ми даде тази възможност. В крайна сметка сега се радваме на един разкош 52 см 4,080 кг. По време на престоя ми в болницата бях приятно изненадана от ръководството с няколко подаръка, поводът за които се оказа, че съм родила за втори път там. Получих безплатно ултразвуково изследване на тазобедрените стави за бебка, трансфонтанелна ехография и комплект за изписване. Супер бях изненадана от жеста, който направиха. Благодаря на всички, които през последните 9 месеца бяха до мен, най-вече на д-р Минчев, който следеше бременността ми, на д-р Недялков и д-р Минчев младши, които помогнаха на малката Ели да поеме първите си глътки въздух. Благодарности на рехабилитаторката Мария, която ми помогна с раздвижването и на всички, които се грижиха за мен и Ели. Препоръчани теми