МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 42 938
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Уффф и на мен ми се идва, хем да се видим, но баткото е звер и няма да има кой да го гледа, а и негова приятелка ще идва вкъщи и пита ще правя...пфу.....   Crazy (Да не сЪ излагЪмИ преТ гоститИ   Crazy)

# 526
Аз съм решила нормално да раждам.Дано Бог да не реши друго.Иначе съм си взела и еднократни гащи и превръзки (нощни) , и лигнин и бельо (удобно и дълбоко). Общо взето от всичко да има  Mr. Green Запасила съм се  Mr. Green

За заявлението за раждане отивам да си го подам без значение в коя седмица така ли? Че май ми е време вече  newsm78

Аз не съм ходила да разгледам родилни и предродилни зали.Не съм избрала и екип , нищо.Надявам се да се стекат нещата по най-добрия начин за мен.

Благодаря на всички с опит, които се включват.Изключително полезна ми е темата  Peace

# 527
  • Бургас
А тези бабешки гащи отде ги купувате, извинете за спама? Нямам спомен да съм виждала някъде, но и не съм гледала специално.

# 528
В Карфур, в Кауфланд и в ДМ ги има и в ТЕМА ги видях...

# 529
  Hug Момичета, благодаря на тези, които достойно ме заместват в отговорите за условията  Hug

Дано не пропусна нещо, което по напред е писано, вие ще ме подсетите. Исках само да обясня нещо относно храненето. В болницата не се допуска външна храна. Не само при родилките, а изобщо за всички пациенти. А и така трябва да бъде. В стаите няма мини бар или хладилник и няма условия за съхранение на хранителни продукти. Нали се сещате какво ще стане, ако по време на свижданията безконтролно се позволява да се вкарва храна, то какво ще стане - ще плъзнат едни такива малки, чернички, дето да пълзят по леглата ... да не навлизам в подробности. А и не само това... представете си някакъв сандвич вкаран отвън, който е направен със салам, който не се знае колко време е престоял навън, или супа застроена с яйце, което е стояло месец в хладилника ... и т.н., и т.н. ... Ами ако някой се натрови от развален продукт, който е внесен отвън? Фирмата с която имаме договор за кетъринга отговаря на всички санитарни условия за качество,  съхранение и транспорт на хранителни продукти. За киселото мляко стана въпрос някъде - тези, които са били при нас знаят, че се дава само верея, а не от онова блудкавото от по 30ст. .. За всичко е така, не се безпокойте. В крайна сметка всичко се прави за вас и за вашата безопасност.
Ако желаете нещо, то кафето долу работи 24ч. в денонощието. Ако огладнеете, хапва ви се нещо сладичко, препие ви се нещо... звънете на телефона, който се намира над главата ви и си поръчайте, ще ви го донесат веднага.

P.S: Мирянка, благодаря ти за пожеланията, мила  Heart Eyes

# 530
Е дали ще звънна по телефона и ще ми качат сандвич от долу или мъжът ми ще донесе домашно приготвена доза храна, не говоря за съхранение на  промишлени количества за за еднократни дози, каква е разликата? Аз лично смятам да ползвам опцията неограничено посещение именно за това.

Не ям пържени храни. или каквито и да било храни в коит има мазнина/добавям е след като са термично обработени/, бял хляб, олио или каквато и да било рафинирана мазнина, ям само био кисело или домашно приготвено....вереята не е в тази категория..... и прясно мляко също само домашно или био..... и храната държа да е приготвена по специална диетична технология, плюс че не закусвам тесто, а основно кисело мляко и плодове и прясно изцеден сок, не понасям консерванти, ароматизатори и оцветители в храната/по обясними прични, не обичам да ям отрови/. Ако кухнята на болницата или кафето може да осигури такава технология, на драго сърце бих поръчала, но се съмнявам, доста малко са местата и менютата от които могат да се поръчат такива храни в Бургас....

Аз като лежах в Меден рудник мъжа ми идваше сутрин обед и вечер и ми носеше доза за едно хранене, именно защото и не обичам да ям застояла храна и имам изисквания за храненето си...Каква е разликата дали мъжът ми ще ги носи или кафеджийката ще ми прати, умрелите , вмирисани сандвичи от кафето, не разбирам логиката? Другият вариант е да умра от глад в болницата  newsm78

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 20:18 от Звезден^Прах

# 531
  • Burgas, Bulgaria
 Прахче ,разбирам принципите ти ,но толкова 3 дни все ще измислите нещо ... честно да ти кажа ,като те чета и се пуля ама сериозно ,дано всички се развие по твоя план ,но моля те допусни ,че не всичко може да е идеално ... От страни звучиш налудничево чак на моменти , нали се сещаш ,че това е раждане и дете и ВСИЧКО става... Пуфче , извинявай не искам да звуча гадно ,ама направо  Blush ...жена ,прекалено точни планове правиш ,недей така ....
Едва ли ще е такъв проблем да направят компромис за теб ,щом си с такъв режим ....

# 532
То това е проблема, че като не си  като другите все те вадят за налудничав....и тъй като на доста места съм срещала опулени очи си мрънкам и ги планирам тези неща предварително, тъй като знам иначе какво се получава.

Давам пример и с другата болница как ме гледаха накриво като не им ядох кифлите за закуска....е кой ще ме убеди , че тестото е оптималното хранене за закуска ...и тъй като попаднах доста неочаквано там, се наложи доста да се тръшкам , че да пуснат мъжа ми,да ми донесе банани например ....за това сега от далече ги почвам тея неща, че да няма излишнно нерви пак.

П.п само за пример, че не съм чак ролкова луда, на третият ден от тестото, сухата храна и ориза съквартирантката ки я хвана кофти запек и и се поду корема, ама тя само на мен дискретно споделяше, че е свикнала вкъщи да яде кисело мляко круши и мюсли за закуска, ама щото нали беше нормална и не се тръшкаше като мен си яде кротко каквото и дадоха .... Mr. Green ееее решиха и проблема с 4  еспомизана , оптимално решение а.... Wink така е за почти всяко нещо и не планираш ли и не се ли тръшкаш, шанса да се оплеска нещо не е малък.....пък било то и един запек  Wink

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 22:41 от Звезден^Прах

# 533
  • Burgas, Bulgaria
аз от много плануване и ..... накрая .. както и да е  Mr. Green

# 534
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Звезден^Прах, банани за закуска няма проблем да си поръчаш, долу в кафето има плодове и то доста разнообразни. Може от вечерта да звъннеш и да кажеш, че за закуска не искаш да ти носят тестена закуска, а банан, ябълка и каквото ти се хапва.  Peace

Аз бях на последната лекция за захранването и получих и подаръци  Party
Не, че съм такава материалистка, но наистина вместо да купувам залъгалка, която така или иначе ще ми трябва, имам подарък, така че подаръка ще влезе в употреба  Peace
Има и разни мострички на кремчета, които пък с Борко ползвах, когато ми свърши кремчето вкъщи примерно, аз не мога да изляза с него точно сега за едното кремче и отварях мостричките.  Peace

На следващата пак ще ходя, темата е Видове раждания и контракции, секс по време на бременност  Mr. Green 
Дори се уговаряме с някои бременелки да се видим след лекцията на по чайче, така че ако някой иска да се присъедини да заповяда  Hug
Аз вече съм лесно разпознаваема - поръчах си пончо и от вчера съм с него, като светофар съм, жълт  Laughing 

# 535
И аз ще ходя на следващата , май вече е време да ги почна  newsm78..питах мъжът ми дали не иска да дойде,мтой каза, че тази тема точно ще я пропусне, нито секс практикува, нито смята да ражда  Laughing

Има ли други мъже да ходят или по- скоро не  newsm78

# 536
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И аз ще ходя на следващата , май вече е време да ги почна  newsm78..питах мъжът ми дали не иска да дойде,мтой каза, че тази тема точно ще я пропусне, нито секс практикува, нито смята да ражда  Laughing

Има ли други мъже да ходят или по- скоро не  newsm78

Joy 

Има други татковци, да, но не са много. Peace

ОК ами ако решиш тогава след лекцията ще очаквам да ми се обадиш, ако искаш да се запознаем на живо Peace

# 537
Добро утро, момичета, следващата лекция е интересна и не е само за секса по време на бременност, а може и да се научи доста за контракции - особено полезно за такива които са с първо бебче като мен Simple Smile  Аз засега приключих с лекциите- всички ги минах а и не остана  Peace определено си заслужаваше. Научих доста неща свързани с бременността, раждането и отглеждането на новородено.  Hug

# 538
  • Бургас
Здравейте момичета, влизам набързо да се похваля с една малка принцеска, която проплака в МБАЛ „Дева Мария“ на 24 септември. Както се шегуваме с мъжа ми „сексът подейства“. Тъкмо се бях притеснила, че преносвам и то взе че стана работата. Добре, че не се стигна до миене на прозорци Simple Smile Майтапът на страна, а сега един кратък разказ преди буба да се е събудила.  На 24-ти около 11 часа получих първите контракции. Звъннах на д-р Минчев, тъй като той следеше бременността ми. Оказа се, че е в отпуска, но не се притесних, тъй като имам доверие на всички лекари в болницата. По негова препоръка отидохме в Девата, а на смяна беше д-р Недялков. По време на прегледа говорих с д-ра, че имам желание да се пробвам нормално да родя, само да поясня, че от предното ми раждане (което беше секцио) бяха минали 2 години и 9 месеца. Качиха ме в родилно и се почна. Раждането вървеше доста бавно, като за 7 часа получих само 3 см разкритие, а бебка все още беше високо и не се обръщаше с тила напред, както трябва да стане, за да тръгне добре раждането. Накрая много се изтощих и ме резнаха. Радвам се, че поне опитах и че лекарят ми даде тази възможност. В крайна сметка сега се радваме на един разкош 52 см 4,080 кг. По време на престоя ми в болницата бях приятно изненадана от ръководството с няколко подаръка, поводът за които се оказа, че съм родила за втори път там. Получих безплатно ултразвуково изследване на тазобедрените стави за бебка, трансфонтанелна ехография и комплект за изписване. Супер бях изненадана от жеста, който направиха. Благодаря на всички, които през последните 9 месеца бяха до мен, най-вече на д-р Минчев, който следеше бременността ми, на д-р Недялков и д-р Минчев младши, които помогнаха на малката Ели да поеме първите си глътки въздух. Благодарности на рехабилитаторката Мария, която ми помогна с раздвижването и на всички, които се грижиха за мен и Ели.

# 539
Хайде честитоооо! Да ти е жива и здрава малката принцеса и много щастливо детство и пожелавам! На теб много бързо възстановяване!
А за жеста, който са направили от болницата-ЕВАЛА!

Общи условия

Активация на акаунт