и всичко е ок 
ще се появи. Стискам палци, а за болницата и лекарите, не сте сгрешили!!! 

) ми я докара в стаята още на първия ден да я гушна, но не бях в състояние да правя друго. Преспах нощта, станах и отидох да си поискам бебка и така сме си неразделни и днес
За помощ при кърменето- много помагат, стига отново да поискаш помощ. Таничка се възползва доста по време на престоя ни и бяха повече от отзивчиви. На мен в болницата ми се наложи само при първото кърмене, но после съм ходила и след изписването и светлето ме е приемала и консултирала. Изобщо- всички са супер отзивчиви и удовлетворяват всички желания на родилките, така че бъдете спокойни и успех!
От Карфур се бях запасила и с тип "бабешки" бикини, много мекички и удобни, но ги оставих за вкъщи.
Светлето я нямаше точно в тия дни когато раждах и много ми беше мъчно за едно от момичетата в стаята, което се мъчеше като грешен дявол и си нямаше на идея как и какво и единствените съвети, които получи е да не кърми бебето повече от 15 мин. И ако на това му викаш помощ
Мисълта ми беше, че ако искаш да кърмиш трябва да си поискаш помощ, а не да се надяваш на всяка акушерка да те насърчава и показва кое как. И добре, че е Светлето, защото, сигурна съм, единици са тези /като мен/, които проявяват самоинициатива и продължават да кърмят и извън родилния дом. 

В смисъл усещането, че ще контролирам нещата - избор на екип и т.н. ми дава някакво спокойствие
) Изумена съм наистина от вниманието и топлото отношение.

В МБАЛ като раждах нямаше педиатър, а аз много пъти съм писала, че Борко пострада при раждането и тогава на бързо слезе педиатър от отделението, но друго си е като е там на място, значи това да не го мисля, а и Ани сега ми потвърди, че присъства педиатър на секциото 
Чувам много добри отзиви, много ми се искаше да го видя и на живо, но нищо, на следващата му лекция 
Препоръчани теми