МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 13

• 42 951
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Аз по-скоро се интересувам за храната от вън и да ми я готвят както трябва, че съм на режим и ме притеснява да го нарушавам. newsm78  Не правят ли дни на отворените врати?  newsm78
Звезден прах, дни на отворените врати има всеки ден. Обади се на пиарката в болницата Адриана Палазова и се уговорете когато ти е най-удобно, поне при мен беше така. Момичето ме разведе, обясни ми всичко което ме интересуваше. Беше готино защото развеждането беше индивидуално, а не с група и питах ли разпитвах Simple Smile  Hug

Супер, благодаря момичета  Peace

# 496
Да, затова не се позволява внасянето на храна, заради хигиената...
Стажантите не са ли Панайотова, малкия Минчев или се бъркам? Малкият Минчев ме е зашил добре, така ми каза моята гинеколожка (е, можело е още един горен шев да добави, но се е справил добре  Mr. Green Не е като да не съм раждала де, ама втори път се разкъсвам след раждане и то на различно място и е сложна работата.....абе.....)
 Whistling Сега малко спам!  Embarassed Някой да е чул, че другата болница не вървяла добре?  Rolling Eyes (Аз се радвам, че има конкуренция и  избор за родилките, дано информацията е грешна, ама май не е)

Честит рожден ден на anipalaz! Да ни е жива, здрава и щастлива!   bouquet

# 497
  • До морето :)
Това което прочетох тук е, че Ризова май ще се маха от там и ще се връща в Окръжна... Да си седи в Черноморска, че МБАЛ доста дръпна тъкмо в момента.  Whistling

# 498
За Ризова и аз четох някъде из темите, че щели да я махат от Черноморска. Ами нормално след последния случай с бебчето, което не е ясно починало ли е или е изчезнало... Горките родители, направо не ми се мисли какво преживяват. Може би това е една от причините Черноморска да не върви добре.  Сори за спама, знам, че не му е тук мястото, ама се повдига въпроса... Whistling

# 499
Няма общо със случаи, всичко е за пари. Болницата била фалирала, орязали им заплатите с 40%, а лекарите от Стара Загора се махнали.

# 500
Аууууу, гледай ти! Хубаво беше да има конкуренция. Така и Девата много дръпна. Особено с офертата за следенето при техен доктор и безплатното раждане.
В Девата дали не я искат Ризова?  Rolling Eyes

# 501
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ани, честит рожден ден на патерици!  newsm59

В Девата дали не я искат Ризова?  Rolling Eyes

Joy  Искрено ме развесели!  Laughing 

Обаче аз поразпитах и разбрах, че нямало такова нещо - Ризова си остава в Черноморска, дори сега била в отпуска. Да е жива и здрава, там да си седи  Peace

Лече, то май всички болници, които се отърваха от екипа на Ризова дръпнаха  Tired  Аз затова казвам, че не сградата, а лекарите правят болницата  Peace
Предния път пак заради екипа на д-р Ризова не си и помислих да раждам в Девата, сега когато ги няма съм много доволна  Peace Не знам защо в началото се подведох за Дорийска, сега като ходя при Татарова виждам разликата, която е огромна и като отношение и като внимание!

Да са живи и здрави Ризова и целият й екип, да си практикуват в Черноморска и да ни оставят на нас място където да родим спокойно и без страх.
Междудругото аз навремето бях доволна единствено от Люцканов, но при него съм ходила по "небременни" въпроси.

# 502
Обаче аз поразпитах и разбрах, че нямало такова нещо - Ризова си остава в Черноморска, дори сега била в отпуска. Да е жива и здрава, там да си седи  Peace
От твоята клавиатура, в Божиите уши!

Сигурно има много майки, които ще са безкрайно доволни от Ризова, несъмнено ще е помогнала на на много бременни, родилки и бебета... Да си работи жената в Черноморска.  Mr. Green

# 503
Аз пък претърпях изстинско разочарование от нея, чак успя да ме разплаче......единственият ми плач и ужас от началото на бременността до сега  Tired Изчезнах с триста и от кабинета и и от болницата, ако не беше тя там, можеше и да родя ......ама сега заобикалям където знам, че мога да я срещна  ooooh!

# 504
Шът дума да не става да се връща Ризова  Naughty  Добре, че миналата година я смених още когато напусна Св.София - милата тя се държеше с мен като с подвижно портмоне, до последният момент не ми каза, че ще напуска (осведомих се от тук), а да не говорим, че все й говорех, че бебо "се надига", а то били контракции, както после ме "светна" д-р Люцканов.

# 505
ама сега заобикалям където знам, че мога да я срещна  ooooh!

И аз така  Peace
А навремето болницата много ми беше харесала и ходех всяка седмица на училището, на пилатес също организираха за бременни и всичко много добре, обаче тази Ризова.... и Добрева  Tired
Добре че ги няма и дано не се връщат  Rolling Eyes

Никой не каза за тази допълнителна рехабилитация нужна ли е, не е ли, някой ползвал ли е тази услуга?

# 506
  • Burgas, Bulgaria
нас нямаше кой да ни раздвижи , рехабилитатор НИ дойДЕ   Mr. Green ,дойдоха две акушерки ,стани легни, стани ,айде ... Crazy ..... да ти кажа тая болка няма кой да ти я вземе ,демек не знам каква ще я свърши рехабилитатора , аз нали съм старо куче ,операции бол ,та мацките казаха ,че  съм давала най-добрите съвети .... ставаш бавно ,един по един краката , и момента в който ги пускаш ,натискаш корема ,защото усещането е  все едно ще ти изпадат вътрешностите , станеш ли, пак притискаш лекичко търбуха ,извинявам се за думата ,но то си е все едно Червената шапчица е излязла от там ,колкото и да се опитваше Минчев джуниър да ме убеди ,че ставам за рекламно лице на родилно..и движение ,боли ,но се движете , не се залежавайте ,колкото повече ставате ,толкова по-добре за вас ...

# 507
От твоята клавиатура, в Божиите уши!

Амин  Laughing

# 508
все едно Червената шапчица е излязла от там

Joy Joy Joy

Направо ме уби със сравнение  Laughing

На нашата моя мъж и вика Снегоручка (от руски Снежанка), та само приказни герои.......

А в деня на секциото като излезна от операция движеше ли си примерно само краката в леглото - в смисъл представям си движение на крака нагоре- надолу, то и при това упражнение се натоварват коремни мускули малко или много. Или направо на следващия ден? И пак от къде започна или направо стана? Аз си представям първо вдигаш малко краката, после се надигаш малко... не изведнъж да станеш или по-добре от раз да се изправиш? Това ми е голяма мъгла, честно  ooooh!

# 509
И при нас нямаше пукнат рехабилитатор.На принципа,на който се е действало при мадам тиква Peace
Според мен не си заслужава  Peace Имам предвид допълнително да се наема и заплаща за това Peace

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 23:03 от Мама на Рош

Общи условия

Активация на акаунт