Не правят ли дни на отворените врати? 

Сега малко спам!

Искрено ме развесели! 
Аз затова казвам, че не сградата, а лекарите правят болницата 
Не знам защо в началото се подведох за Дорийска, сега като ходя при Татарова виждам разликата, която е огромна и като отношение и като внимание!
Изчезнах с триста и от кабинета и и от болницата, ако не беше тя там, можеше и да родя ......ама сега заобикалям където знам, че мога да я срещна
Добре, че миналата година я смених още когато напусна Св.София - милата тя се държеше с мен като с подвижно портмоне, до последният момент не ми каза, че ще напуска (осведомих се от тук), а да не говорим, че все й говорех, че бебо "се надига", а то били контракции, както после ме "светна" д-р Люцканов. 

..... да ти кажа тая болка няма кой да ти я вземе ,демек не знам каква ще я свърши рехабилитатора , аз нали съм старо куче ,операции бол ,та мацките казаха ,че съм давала най-добрите съвети .... ставаш бавно ,един по един краката , и момента в който ги пускаш ,натискаш корема ,защото усещането е все едно ще ти изпадат вътрешностите , станеш ли, пак притискаш лекичко търбуха ,извинявам се за думата ,но то си е все едно Червената шапчица е излязла от там ,колкото и да се опитваше Минчев джуниър да ме убеди ,че ставам за рекламно лице на родилно..и движение ,боли ,но се движете , не се залежавайте ,колкото повече ставате ,толкова по-добре за вас ... 

Препоръчани теми