149 Американки наричат за здраве, благоденствие и късмет на мъничката Виктория!

• 32 672
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
На Анджи в каквато и сутуация да се намира ще и кажа, че ще я подкрепя и обичам и уважавам независимо от решението и...

Браво за хладнокръвието. Аз вероятно бих го удушила с голи ръце, съдейки по емоционалната си реакция към ситуацията на Хума, която мен лично по абсолютно никакъв начин не ме засяга.

# 646
Аз това имам предвид под морал - не кой с кого спи, а кой спазва писаните закони на общността, която иска да управлява. Нали са готови клетва да полагат, че ще ги ъпхолдват тия закони, поне да си направят труда да се запознаят с тях.

Много точно, Яна!

На Анджи в каквато и сутуация да се намира ще и кажа, че ще я подкрепя и обичам и уважавам независимо от решението и...

Браво за хладнокръвието. Аз вероятно бих го удушила с голи ръце, съдейки по емоционалната си реакция към ситуацията на Хума, която мен лично по абсолютно никакъв начин не ме засяга.

Аз също бих подкрепила, за да запазя самочувствието и психиката на детето си. По- късно ще дискутираме разлятото мляко.

# 647
Да си дам и аз двата цента. На мнението на Хиър съм. Болен е човечецът, но не е задължително да се пъха  в политиката.

Много ми хареса идеята на Янажар за спазването на законите. Peace

# 648
как пък веднъж жена политик не постави мъжа си в подобна ситуация и той да преглътна гордостта си...
Това се коментираше по снн, как по света било нормално видите ли, и например гъркините просто се обръщали на другата страна, ако всичко останало в семейството е наред. В много страни било така, но никъде не било прието жената да изневерява. След това вметнаха и социалните медии, и как в 80% от делата за развод, Фейбук бил споменаван.

# 649
извинявай, ако съм те обидила, в никакъв случай не съм имала това предвид Hug Hug Hug
Ъм, почесох се по врата при вида на такава страст, но темата е чудна и предполага страсти  Hug

А всичко друго са си спекулации от наша страна - ама какво бихме казали на децата, ама какво бихме направили (Яна, аз бих предпочела необратима кастрация, ако ще го лежа). Ако трябва да сме честни коя от нас с ръка на сърце би написала, че знае със 100% сигурност какво самата тя ще направи, ако утре се озове в подобна ситуация!?!?  Thinking

Важното е Хума след години, от перспективата на времето да няма угризения, че би могла да постъпи по-добре. Останалото е бошлаф... Ит'с (стилл) мен'с уърлд лалалалалал лала, както се пееше в онова хубаво парче... http://www.youtube.com/watch?v=IwuO2dfqrF4

Аз съм в Ню Йорк, дори не мога да се сетя кога последно съм говорила с гой. Simple Smile
Смях се със сълзи на това!

Имам фотозакачка за вас - можете ли да си представите това в местния ви Старбъкс  Crazy

Brussels' PC by Agent Provocateur 007, on Flickr

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 16:21 от Agent Provocateur

# 650
можете ли да си представите това в местния ви Старбъкс  Crazy

Laughing

# 651
Днес случайно минахме с колата покрай една красота, за която не сме подозирали, и реших да споделя.

Снимките не са мои и са леко "преУбавени", но наистина е впечатляващо. Това е индийски храм. BAPS Shri Swaminarayan Mandir, Bartlett, IL се води. Ставало е дума какво може да се види в и около Чикаго, споменаван е храмът на Бахаите, но за това не съм чувала нищо за 9те години тук. Както си карах по скучния път изведнъж мернах това и ченето ми падна. Whaaat??? Върнахме се и се оказа, че може да се разглежда, но бяха затворили за деня и се върнахме обратно.

# 652
 Mr. Green Да се самопохваля какъв купон по съседски спретнахме с милото. За първи път виждам американка да иде да си приспи детето и да се върне на партито - то рахат ли е да го опишеш - най-далечните гости на цели 100 м. от нас (дистанция достъпна и за атрофици). Озвучавахме квартала със стари златни и дрънкане на чаши до 12.30 ам  Mr. Green

Да си похваля и училището на хлапето. Обади ми се кака от Орг. Комитето да ми разкаже какво ни чака и да ме покани да питам каквото искам - мила, информирана, точна, за капак и тя съседка, която всеки ден минава покрай нас пеша за да си изпрати дечинята на училище -  Thinking - дали подозира вече каква оптимизация на труда и замислям Wink

И за капак на плейдейта на хлапетата, които отиват на училище този септември моето се държа като неандерталец само .5 часа и след това набързо се надуши с друго краставо балканско магаре (майка сръбкиня, баща немец, братче на 2 год!) и дружно ни заявиха, че искали музика и ресторант  Mr. Green ОЛЕ!

PS Този храм наистина супер екзотично изглежда. Представих си шока ти  Grinning

# 653
Здравейте,

Първо да се извиня, че нахлувам в темата без да живея в САЩ, нито пък съм поканена от някой да се присъединя, но бих искала да задам един въпрос, ако е удобно.

Дали знаете за фирма или посредник, чрез който бих могла да замина ( дойда) в САЩ за постоянно пребиваване? Мислих много варианти - първо чрез студентска бригада и после направо да остана, но в този случай не ми е ясно как ще стана легална, защото не искам да бъда нелегална. Друг вариант нали беше лотарията за зелените карти, но се чува, че ще я спират сега. За записване на магистратура също мислих, ама доколкото проучих не ми е по възможностите  Confused
Та затова питам за фирма-посредник, който да помага за легално установяване в САЩ.

Ако постът ми не е за тук, ще съм благодарна да ме насочите в друга тема, ако има такава, където ще мога да разбера това, което ме вълнува от първа ръка.

Поздрави.

# 654
Та затова питам за фирма-посредник, който да помага за легално установяване в САЩ.

Чети тук:
http://forum.all.bg/postlist.php?Board=emigusa

# 655
Здравейте, логвам се повече да Ви чета.
Усмихнат ден на всички.   bouquet

# 656
 каква е тази  ''...спора'', сега и от салатите и зеленилките ли се взе? Мернах новините, нямах време да връщам, но сериозно изглежда.

# 657
Много читатели привличате тук.  Sunglasses

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 01:10 от Solley.

# 658
Соу, много от гмо плодове и зеленчуци имат животински клетки.

newsm78
Циклоспората не е "животинска клетка", а паразит. Може да се разпространява чрез животински фекалии, както и ешерихия коли и салмонелата например. Пакетирани салати и сурови зеленчуци, които се ядат необелени, са почти винаги основният канал за зараза.  ГМО тук връзка няма.  Peace

# 659
Не си спомням кой преди питаше за бг документи от посолството, но да се отчета: моите пристигнаха миналата седмица. Покрай суматохата с местенето, забравих кога точно ходих до консулството, но станаха за по-малко от два месеца.

Общи условия

Активация на акаунт