Парфюмни размисли и страсти - 173

• 68 111
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
От Сефора, Дъглас, Леро и Притишоп със сигурност, от feelunique и escentual също. Peace

# 301
Акуа ди джоя е добър акватичен цитрус, траен върху моята кожа, много ми напомняше, докато го имах на мъжкия L'Eau d'Issey, но без табако-то, което го прави хм, как да кажа... леко изрязан, аз лично не бих го подновила  Wink

Моля, споделете нещо за Blonde на Versace  Hug много ме заинтригуваха...вербално, така да се каже  днес  Mr. Green усещам силно пърхане на крила...около нослето и нетърпим сърбеж върху дланта на дясната ми ръка, вече виждам как си нахлупвам тъмна превръзка на очите   hahaha

# 302
  • София
Blonde на Versace е драстична тубероза, от най-върлите  Mr. Green Усеща се добре и животинчето (циветка), карамфилът на мен винаги ми звучи много осемдесетарско. Като цяло е лелски парфюм, много плътен, наситен, траен. Аз го имам и нося с удоволствие, но повечето от момичетата тук не го одобряват  Mr. Green

Това описание дали успокои сърбежа по дясната ти длан или дозатегна черната лента през очите ти?  Laughing

# 303
Блонд е бабата на Фракас. Сложи си черната превръзка и поръчвай, но си купи и метла да си литкаш бързо, като те гонят, когато имат удоволствието да те надушват с него. Mr. Green

# 304
Имам една проба на Angel EDP на Тиери Мюглер и напоследък си я вадя и мириша тайно честичко,обмислям дали да си го взема за есента/зимата.Каква е разликата между парфюма и тоалетната вода?  Thinking

# 305
  • Somewhere far away
Парфюма е по -силен и траен.

Аз скоро ще се "обзаведа" със  

http://parfium-market.com/images/Calvin%20Klein_euphoria.jpg

ии нямам търпение вече. Flutter Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green

# 306
  • София
Имам една проба на Angel EDP на Тиери Мюглер и напоследък си я вадя и мириша тайно честичко,обмислям дали да си го взема за есента/зимата.Каква е разликата между парфюма и тоалетната вода?  Thinking
Значителна. Ако ти е харесал едп, тоалетната вода ще ти е компромис с трайността и плътността.

# 307
Блонд е бабата на Фракас.

Леле, ако не харесвам внучката...как ли ще се държи бабата с мен  Mr. Green

Blonde на Versace е драстична тубероза, от най-върлите  Mr. Green Усеща се добре и животинчето (циветка), карамфилът на мен винаги ми звучи много осемдесетарско. Като цяло е лелски парфюм, много плътен, наситен, траен. Аз го имам и нося с удоволствие, но повечето от момичетата тук не го одобряват  Mr. Green
Това описание дали успокои сърбежа по дясната ти длан или дозатегна черната лента през очите ти?  Laughing
...обаче съм любопитна, още повече след предложението, което получих  Hug а това се счита за затегната лента...но леко прозрачна вече  Laughing

# 308
http://www.graziadaily.co.uk/beauty/product/tom-ford-celebrates- … re-with-new-scent

Задава се актуализация в разходната част на бюджета, това не е добре, може и да пренаредя уиш листата за Дядо Коледа newsm78

# 309
здравейте , искам да ви попитам купих на приятелката си парфюм gucci guilty black 50мл и се появи въпроса дали не е тварде малко от към милилитри от друга страна парфюмчето не е никак ефтино  ? Simple Smile

# 310
  • София
здравейте , искам да ви попитам купих на приятелката си парфюм gucci guilty black 50мл и се появи въпроса дали не е тварде малко от към милилитри от друга страна парфюмчето не е никак ефтино  ? Simple Smile

Напълно достатъчно е.
ПП Пише се еВтино  Peace

# 311

Напълно достатъчно е.
ПП Пише се еВтино  Peace

с немска клавиатура съм и са ми малко разбъркани клавишите и в бързината не съм обърнал внимание. извинявам се за грешката

# 312
  • София
Така може  Wink
100 мл е доста голямо количество, толкова имам само с най-любимите си 1-2 парфюма.
От години купувам по 30 мл, ако има такава разфасовка.
50 е идеално, за да не изглежда малко (все пак е подарък) и да не е досадно много.

# 313
Благодаря ! Simple Smile

# 314
  • Street of Dreams
Ето ме и мен в парфюмната тема  bouquet
Днес се събудих с мисълта, че ще си купувам парфюм, защото цяло лято ходя без. Ходя без, не защото нямам, а защото бързо ми омръзват и когато приключа с даден етап от живота си, приключвам и с парфюма към него.
Като прогимназистка открих Laura на Laura Biagiotti, после се влюбих в Leu par Kenzo, Cool Water и един друг уникален парфюм - Extravagance de Amarige - ех, само да го мерна някъде този... миришеше на мандарини и лято, примесен с нещо прелъстително и тежко:love: Heart Eyes Heart Eyes През годините минах през Hugo Deep Red, Armani Code, Bvlgari и още няколко, които с нищо не съм запомнила. Днес прибързах за Дъглас и бях май лошо консултирана - от всички 20 напръскани листчета, нищичко не ми хареса. Освен това правят ремонт в Дъглас и нищо не си беше на мястото...Та отново се спрях на Allurе - ужасно скъп, оказа се ужасно нетраен, че и го определям зимен. Но ми е любим - харесвам тежки парфюми, харесвам миризмата на дърво, харесвам букет от различни нотки.
Скрит текст:
Това с трайността наистина е странно, помня го като много по-интензивен, силен и траен. Вчера ме пръскаха и с Boss, който след половин час не беше вече там...
Не съм сигурна дали ми се харчат още трудно изкарани пари за втори, освен ако не се влюбя... Освен това мога да заменя този, така че съм отворена за вашите съвети на разбирачки Hug

Общи условия

Активация на акаунт