Парфюмни размисли и страсти - 173

• 68 112
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, парфюмни феи. Днес тука попаднах в един новооткрит магазин на парфюми на Frederic Malle. Харесаха ми доста, но се допитвам и до вас дали са Ви познати като аромати.
Също имаше и някакви Etra парфюми. Не бяха лоши. Познати ли са Ви?
Помирисах Hedera, но нещо не ми хареса.
Парфюмите на Фредерик Мал са чудесни, харесвай си смело! Hug  bouquet

# 286
Здравейте, парфюмни феи. Днес тука попаднах в един новооткрит магазин на парфюми на Frederic Malle. Харесаха ми доста, но се допитвам и до вас дали са Ви познати като аромати.
Също имаше и някакви Etra парфюми. Не бяха лоши. Познати ли са Ви?
Помирисах Hedera, но нещо не ми хареса.
Къде е този магазин в София ли? Има писано в темата за тези аромати.

# 287
Black Kat 13,   bouquet Hug

# 288
Raz_nejena, магазина е в Черна гора. Погледнах в стари теми за мнения. Благодаря. Сега само остава да си избера кой да грабна като първи newsm78

# 289
Благодаря  Simple Smileи да се похвалиш  bouquet

# 290
привет, привеееет Simple Smile
Питане за този приятел? Някакви отзиви...освен за аромата, и за трайността....
http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Flora-by-Gucci-Glamorou … gnolia-14396.html

# 291
привет, привеееет Simple Smile
Питане за този приятел? Някакви отзиви...освен за аромата, и за трайността....
http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Flora-by-Gucci-Glamorou … gnolia-14396.html
Не е приятел. Слаб, безличен, нетраен и нищо особено. Подчертавам обаче за мен!  bouquet

# 292
Здравейте, момичета!
 Най после днес  на обед получих моите парфюми от Еnzo, въпреки че е бавна доставката заслужава си - истински са, много силни и  трайни. Днес цял ден ходя парфюмирана и с трите на еднта на другата ръка, на шията и се душа непрекъснато Simple Smile
Mandragore много ми харесва силно се усеща черният пипер, ментата и градинския чай, много интересен аромат е.
Mandragore Pourpre много е силен, може би за вечер трябва, чувствам силно в него тамяна  и  анасона, просто по внимателно трябва с него, но е е много хубав.
Това обаче, което много ме впечатли е Jasmal  на Creed............. много ама много силен парфюм, в началото ухае на перуника, а такова в него няма, има италиански и  марокански Жасмин,много жасмин ама и нещо силно зелено и нещо силно топло има в уханието му, страхотен е, много ми харесва.
Такъв зелен аромат на Жасмин не съм попадала до сега, всичко жасминово, което съм имала и мирисала е съвсем друго.
Стрелях на сляпо, но за моя радост -  улучих нещо което харесах и значително изгодно, като цена.

# 293
Супер, честито  bouquet
Аз пък се радвам от днес на ето таз малко странна красота - http://www.fragrantica.com/perfume/Courreges/Courreges-in-Blue-17031.html - и на ето тази вкусотия: http://www.fragrantica.com/perfume/Arran-Aromatics/Fresh-Fig-16680.html

# 294
Браво честито!
Може ли да ги донесеш на следващата парфюмна среща да ги сравняваме и да ги видим. Виждам че си от София. Hug
Чудесно е, че може би ще открием добри парфюми на изгодни цени. Има много момичета, които искат да поръчат специално Гутал, но разбира се не го правят и се страхуват, та тъкмо ще разсеем много "парфюмни момичета", на среща съмненията. Ще вземем парфюмите купени от магазин Съркъл и Олфактив салон и ще можем да експериментираме на воля.

# 295
Камиче много обичам  смокини и като плод и като аромат, опиши ми този Fresh Fig?

densi , разбира се, ще ги донеса да ги видят момичетата, аз така "стрелям" и доста купувам, нали съм парфюмна манячка и не винаги съм доволна, но тези определено ми харесаха,  къде са срещите?

# 296
Ще пишем като има. Много се радвам, че ще се присъединиш към нас. Изкарваме винаги страхотно! Heart Eyes Hug  bouquet

# 297
  • при морето
Моля ви споделете мнения за това:

# 298
мерси, денси и моя позната ми даде почти същия отговор... отпада от избранниците и никак не ми е приятел Naughty Grinning

Acqua di Gioia- онзи ден го мирисахме, мирисахме в мола и накрая убедихме моята приятелка, с която бях- да си го купи за сватбата( булка е идващата седмица). Но се оказва на другия ден, че й бил мн остър и никак не й харесва и се изяде за 100те лева...
В интерес на истината- на мен страшно ми допадна онзи ден- стори ми се мн приятно и леко ухаещ- но не остър, а меко цитрусов- точно летен парфюм... свеж е- ако харесваш такива по-леки парфюми и сладък цитрус- твоят е Simple Smile

# 299
Здравейте! Откъде ще ми препоръчате да купя парфюм на Диор без да има опасност да попадна на менте? feelunique, escentual, Sephora, Дъглас, enzo?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт