Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 990
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Мерси, Бижу   Hug Тук ще плащам и ДДС май. Не съм поръчвала от този сайт, ще го разгледам. Исках директно от официалния сайт на Tauer да поръчам, но ми казаха, че само мостри шипват то БГ, цели парфюми - не Sad

# 466
Лодси, само да не ти хрумне да го поръчаш насляпо. На някои кожи този иначе разкошен парфюм, има свойството да мирише на мръсна, спарена и неползвана години сауна, която току що е запалена и миризмата на изпечена мърсотия и прах полепва и помита всичко от ноздрите, през дробовете, до стомаха и кожата.
Да се яви Кураж да докладва, защото тя е жената създадена да носи този парфюм. Heart Eyes Или той е създаден за нея. Абе отиват си!

# 467
  • София
densi, благодаря за предупреждението, но така или иначе няма къде да го тествам и ми се иска да поръчам нещо на сляпо Simple Smile
Щях да те питам - препоръчай ми нещо - Монтал, Пиге....на Пиге имам Виза, която харесвам горе-долу, Baghari и Fracas не харесвам....чудех се за Уд-а или някой от другите....
Монтали имам белия и червения уд /черния мъжа ми го има и също го харесвам/, Ориенталските мечти, Пачулените листа....кое би ми харесало? Май е по-добре някой Монтал да взема.
Искам нещо плътно, мощно (да ми се чуди човек в тия жеги как ми се е приискала бомба)  Grinning

# 468
  • на терасата
Lodsi, когато ме връхлетят подобни мисли, че искам да си купя някакъв нов аромат, ей така на сляпо заради тръпката, си поръчвам пробички от luckyscent. Пристигат в пощенския клон. Така се запознавам с доста неща, които не мога да тествам иначе. Събирам идеи от коментари в темата, от прочетеното във фрагрантика. Когато нещо много ми хареса след проба, вече търся начин да го придобия.

Не съм densi, но относно търсенето на нещо плътно и мощно, може да се насочиш към By Kilian, харесвам Back to Black.

# 469
Lodsi, и аз не съм поръчвала от luckyscent, но доста момичета от темата са. Дано някоя се включи с инфо как точно поръчва.

Колкото до аромата - аз чак такава мръсотия, каквато описва densi имам щастието да не съм помирисвала, сигурно защото не ходя на сауна, но и не намирам, че този парфюм може да мирише мръсно. Rolling Eyes Вероятно трябва човек да има е*аси кожата(извинете!), за да докара такава реакция, тъй като този парфюм е толкова мощен и категоричен, че не знам как друга миризма би го надвила, така че да се покаже над него или да се забележи заедно с него, или да се смеси с него така че да го промени. Ако познаваш двата парфюма, които споменах, че смесени ми приличат в някаква степен на Мароканската пустиня, макар да не достигат неговата твърдост и категоричност, то ще разбереш за какво иде реч. Според мен парфюмът стои по-добре на мъж. За дами е малко хард, малко повече мъжки... Представям си амазонка с кожени дрехи, която язди кон и ходи на лов. Дама, фина, елегантна или пък съвсем обикновена с дънки и топ... не мога да си представя да носи този парфюм.
Вероятно на Кураж и стои добре, защото тя е с матова кожа, но не мога да си я представя да го носи по дънки, а аз само така я познавам. Grinning Hug Светла или руса жена изобщо не я виждам с L`Air du Desert Marocain!
Ревюто на Натали е чудесно, можеш да се запознаеш с него, ако не си го чела.
http://aromastilnitsa.blogspot.com/2012/12/02-lair-du-desert-marocain-tauer.html

ПП. Сега прочетох, че си писала. Смятам, че щом не харесваш Baghari, никак няма да харесаш и Мароканската пустиня.

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 12:23 от Бижy

# 470
densi, благодаря за предупреждението, но така или иначе няма къде да го тествам и ми се иска да поръчам нещо на сляпо Simple Smile
Щях да те питам - препоръчай ми нещо - Монтал, Пиге....на Пиге имам Виза, която харесвам горе-долу, Baghari и Fracas не харесвам....чудех се за Уд-а или някой от другите....
Монтали имам белия и червения уд /черния мъжа ми го има и също го харесвам/, Ориенталските мечти, Пачулените листа....кое би ми харесало? Май е по-добре някой Монтал да взема.
Искам нещо плътно, мощно (да ми се чуди човек в тия жеги как ми се е приискала бомба)  Grinning
Има къде да го тестваш, на среща например. Peace Има доста хора, които го купиха. Не купувай този парфюм, без да си го пробвала. Peace
На Пиге Уда е супер, но както вече писах го няма или поне доскоро беше така. Трябва да се провери как е положението в момента.
Можеш да погледнеш Ексклузивите на Том Форд за бомби и разбира се, както правилно си се насочила Монтал. Отиди и си тествай Монтали на воля. Hug

# 471
Лодси, аз имам мъчничко от него, но е по-добре да го пробваш в един по-хладен /направо студен/ сезон и тогава да решиш

Бижу, Лодси е по-близо да тъмнолика, дългокоса, тъмноока и тъмнокоса амазонка на кон и е много възможно да й хареса; аз съм по-далеч от това описание, но ти мен си ме знаеш  Mr. Green

# 472
Лодси е българската Анджелина Джоли, нашата, по-хубавата! Heart Eyes
Аз съм сигурна, че парфюма ще и хареса, но писах, че не се знае как ще и стои, а 125 долара без доставка, са доста парици за проба при отдавна умрял разменно- продавателен пазар! Wink Whistling

В enzo ментетата продължават обаче. Sick
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=685491.msg25871335;topicseen#msg25871335

# 473
Бижу, Лодси е по-близо да тъмнолика, дългокоса, тъмноока и тъмнокоса амазонка на кон и е много възможно да й хареса; аз съм по-далеч от това описание, но ти мен си ме знаеш  Mr. Green
Нямам удоволствието да я познавам, но вярвам, че е амазонка щом ти казваш! Grinning
Колкото до теб - бива си те! Wink А, ако ползваш повече несметните количества качествени гримове които купуваш, а не само да ги пробваш върху младите дами у дома и да пишеш чудни ревюта в блога си за тях, някой ден може да подмина една забележителна мадама без да я позная... Flutter  bouquet

enzo... е никой не може да ме убеди, че The Game Davidoff ще го изментят, а Аник Гутал или Creed(примерно) ще продават в оригинал за жълти стотинки...
Апелирам отново - при размяна да се споменава, ако парфюмът е купен от enzo!

# 474
Ласкателка си ти  Blush Mr. Green Hug Hug

# 475
Исках да попитам какъв е проблемът с Noir de Noir - защо да не се носи от мъже?

# 476
  • София
Момичета, нямаше ме, но сега изчетох всичко. Много ви благодаря  Hug Heart Eyes  bouquet
Ревюто на Натали ще го прочета, а много ще се радвам ако мога и да я тествам тази пустиня Heart Eyes
За уд-а на Пиге, аз си мислех за този
http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/robert-piguet-oud.php
Не съм попадала на ментета от тук, дали да не метна един  newsm78
Но така или иначе ще е поне след две седмици, когато се върна от отпуска.
P.S. Момичета, намерих Мароканската пустиня в Aus Liebe zum Duft. Някой поръчвал ли е от там? Наистина ли доставката до БГ е безплатна? Май ще е по-добре да поръчам от тук ако реша, хем няма да плащам и ДДС.

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 14:43 от Lodsi

# 477
12 евро е доставката на  ausliebezumduft. Най-изгодно е при тях да се пазарува веднъж в годината, когато пращат код за безплатна доставка по повод рожденните дни на регистрираните потребители.

# 478
  • София
Да, сега видях...или с посредник от Германия. При стойност на пратката над 50 евро доставката е безплатна.

# 479
Разглеждайки различните сайтове за парфюми се замислих за имената на производителите и имената на парфюмите. Има някои много добри попадения, които само заради името няма как да подминеш. Много ми харесва напр. Aedes de Venustas- Iris Nazarena, ами просто е магнит, как да не го разгледаш!

Общи условия

Активация на акаунт