Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 973
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
  • Козлодуй
Миналата година си поръчах Мароканската от официалния сайт,при това имам автограф лично от Анди Тауер Heart Eyes Сега гледам фактурата,с доставката е била 121 франка,не помня колко излезе в лева,май към 190 newsm78 В ausliebezumduft.de излизаше повече.
Сред фаворитите ми е,но я предпочитам в по-хладно време.Отделно ми е жал да я хабя в тия жеги Grinning И според мен няма нищичко общо с Baghari.

fata_morgana,потърси дребни стъкълца на дъното на пликчето,щом е било ароматизирано.При мен пристигнаха само две виалчета и докато се чудех къде е третото и защо толкова силно ухае,видях,че се е счупило.
Вчера носих Forbidden Games.Колегата каза,че е приятен,усеща някакъв плод,но стои близо до мен.(Сигурно от тук закачката с името-той те доближава плътно,за да ти помирише парфюма и забранените игри започват Mr. Green )При това изтрая твърде малко,а уж бях на климатик.За мен не е нищо особено като аромат,бих могла да го нося,ако ми го подарят,но изобщо не бях впечатлена.

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 22:53 от Lunen_sun

# 481
  • някъде под слънцето...
Толкова излиза
тук го предлагат в един сайт 50 млл за 94 евро безплатна доставка
http://www.perfumeriaurbieta.com/es/tauer-perfumes/633-l-air-du- … ert-marocain.html
При мен  приветата на Том Форд  изоб6то не са бомби(тосканска кожа, уд, амбре,и 4ерната виолетка) особено последната ми идва няколко идеи по лайт, от това, което бих искала да бъде

# 482
Миналата година си поръчах Мароканската ........ И според мен няма нищичко общо с Baghari.
Ама аз не казах, че прилича на Baghari. Wink

# 483

fata_morgana,потърси дребни стъкълца на дъното на пликчето,щом е било ароматизирано.При мен пристигнаха само две виалчета и докато се чудех къде е третото и защо толкова силно ухае,видях,че се е счупило.
Не бих се сетила, но не е това - проверих, никакви стъкълца няма. Просто крадлата услужливо ми е пръснала малко, че поне да знам за какво е ставало въпрос  Laughing

# 484
  • София
Lunen sun, миналата година може да са пращали от официалния сайт, но сега не пращат. Писах им защото не успях да поръчам и това ми отговориха Sad
sl, шипинга до БГ е 15 евро от сайта, който си дала.

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 07:34 от Lodsi

# 485
  • Козлодуй
Ама аз не казах, че прилича на Baghari. Wink
Бяха поставени заедно в едно отрицателно изречение и така го разбрах Grinning Багари е интересен и сложен аромат,но заради алдехидите не мога да го нося.Докато Въздухът на Мароканската пустиня с неговият топъл въздух и насмолено дърво е истински балсам за душата ми Heart Eyes Повечето нормални хора го възприемат като мъжки аромат,твърде мощен за нежни женствени нослета.Но аз изглежда не съм чак толкова женствена Grinning
Мисълта ми беше,че не е задължително ако не харесваш единия,да не харесаш и другия.

Lodsi,съжалявам Hug Пробвах,наистина не става...

# 486
  • някъде под слънцето...
Lunen sun, миналата година може да са пращали от официалния сайт, но сега не пращат. Писах им защото не успях да поръчам и това ми отговориха Sad
sl, шипинга до БГ е 15 евро от сайта, който си дала.
Доставката е безплатна за тук(Испания)
Пръ4вала съм от тях..Дори  първата ми поръ4ка  бе6е с наложен платеж.Пристигна в по6тенския ми клон за два дни.
Не знам за6то вземат 15 евро обикновено пра6тането на  един парфюм до бг с препоръ4ан пакет  по по6тата е  около 9 евро.

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 20:20 от sl

# 487
Случвало ли ви се е да помиришете нещо, да знаете, че ви е познато, но да не можете да се сетите какво е. Това преживявам сега.  Laughing
Имах злощастието да използвам мострата на душ-гела на Lierac от Пинкс и още от първото помирисване умирам от тормоз откъде познавам парфюм с идентична миризма и кой е. На някой да му носи асоциации?  Praynig

# 488
На мен никакви. Peace Въобще не ми харесва миризмата на този душ гел и не ми напомня на парфюм.

# 489
  • София
Случвало ли ви се е да помиришете нещо, да знаете, че ви е познато, но да не можете да се сетите какво е. Това преживявам сега.  Laughing
Имах злощастието да използвам мострата на душ-гела на Lierac от Пинкс и още от първото помирисване умирам от тормоз откъде познавам парфюм с идентична миризма и кой е. На някой да му носи асоциации?  Praynig
Да, всичко, в което преобладава гардения, наподобява този душ-гел.

# 490
Amarige и Organza вАжат ли? Прегледах из наличностите и само те ми обещават гардения, но дори с тези си обещания няма да разпалят любов помежду ни, между нас си е "късно е, либе, за китка" (ако ще и да съм гарденофил без дори да знам).

# 491
  • София
М-не, не важат. Те са една доста по-комплексна интерпретация на гардения заедно още десетки неща, при това в стил 90-те. Говоря за бистри гардении от рода на Гарденията на Дана или Приват Туберозо-Гарденията на Ести Лаудер. Може би и някой от колекцията Флора Гардън на Гучи - Гардения, Тубероза и евентуално Магнолията виж.

# 492
Момичета, мога ли да помоля за описание на  Une Rose Vermeille, ако случайно някой го познава? Praynig

От доста време не съм поръчвала на сляпо и вече взеха да ме сърбят ръцете Mr. Green А очаквам да получа код за намаление от ausliebezumduft.de тези дни и сигурно няма да устоя на изкушението Crazy
От известо време ми се иска нещо с преобладаващи малини, а и гурме розите ме привличат, и докато се ровех из темите във фрагрантика Une Rose Vermeille няколко пъти ми попада в полезрението.

Чудя се дали има нещо общо между него и Fruits of the Musk Montale, имат доста общи съставки, цитруси, роза, малинки newsm78

Последна редакция: нд, 11 авг 2013, 19:32 от Ronita

# 493
Бижу, аз обожавам миризмата на напечения пясък на плажа, примесен със солено-влажен мирски полъх. Ако откриеш парфюм, който наистина отразява тази миризма, пиши, плийз!  Grinning
Морски и солен ми е този парфюм, но точно пясъка нагорещен му липсва. И все пак, той е най-морския въздух, затворен в бутилка, който аз съм помирисвала. Simple Smile

Както пише в един от коментарите: Coral Flower makes me think of tropical breeze, white sand and blue water. -  точно бял пясък си представям, а не нашият нагорещен кафяв пясък.
Цената му каква е? Само в интернет ли може да се закупи? Peace

# 494
Цената му каква е? Само в интернет ли може да се закупи? Peace
Горе долу такава http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/lolita-lempicka-fleur- … e-corail-m-m-.php
Преди време имаше някои Лолити в "Драка" в Скай сити, този също, но отдавна не съм ходила там и не знам дали ги има още. Също така не знам къде другаде ги има, за да посоча.

Общи условия

Активация на акаунт