Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 959
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
"Лолити" съм виждала и в една много добре заредена парфюмерия на Графа, около светофарите за Попа (номер 62, ако не греша) - до входа й има тясна оптика.
Дано се е разбрало нещичко baby_neutral

# 496
Искам да ви препоръчам един много хубав блог за парфюми. Дано ви хареса.

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 13:20 от bubanka

# 497
Искам да ви препоръчам един много хубав блог за парфюми. Дано ви хареса.

хайде недейте или пък се свържете с рекламния отдел на бг-мамма

# 498
Мили дами , някой може ли да ми съдейства за поръчка от фрагнасдирект , че съм значително боса ..... Blush Blush

Видях Будоар комплект там , и ми се струва ,че е на сметка.... та се надявах някой да удари едно парфюмно рамо. Embarassed

# 499
В какво точно да се изрази рамото? Laughing
50 мл без лосион е 41 лири, а с лосион е 46. Горе-долу си плащаш лосиона. Парфюмът е толкова силен и шлейфов, че ако сложиш и лосиона заедно с него, първо има вероятност да се самоубиеш, а не гарантирам и за околните. Според мен можеш да носиш само едно от двете на себе си - или парфюм, или лосион. За мен покупката на парфюмни лосиони няма особен смисъл, но има момичета, които щедро си се мажат с тях.

# 500
Ами .... не знам как да си поръчам , нито мога де.  И затова исках съдействие или нещо такова.... Embarassed - с две думи - какво ще ми излезе в бг лева до тук , и някой може ли да ми го поръча , пък аз да си му платя на него. Embarassed

Пък и не знам дали там е най-добре , защото не мога да го намеря другаде , освен в ензо , ама не ми се рискува от там.

# 501
Ами .... не знам как да си поръчам , нито мога де.  И затова исках съдействие или нещо такова.... Embarassed - с две думи - какво ще ми излезе в бг лева до тук , и някой може ли да ми го поръча , пък аз да си му платя на него. Embarassed

Пък и не знам дали там е най-добре , защото не мога да го намеря другаде , освен в ензо , ама не ми се рискува от там.

http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/vivienne-westwood-boudoir.php
Дано си го мирисала че за лято е ужас за мен пък и не само Grinning

# 502
Аз не за лятото , а за есенно-зимния период , но взимам мерки от сега . Евентуално да го ползвам като захладнее.

# 503
Аз пак си питам baby_neutral baby_neutralотзиви за Montale-поръчван от parfumi-shop.net
Имам си  Boise Frute- но в сайта е 150 лв и много му се чудя.
Споделете-някой който е поръчвал от там  bouquet  bouquet  bouquet

# 504
Не зная за сайта, но очаквам Chocolate Greedy и нямам търпение. Simple Smile

# 505
Не зная за сайта, но очаквам Chocolate Greedy и нямам търпение. Simple Smile
Честит и да споделиш впечатления Simple Smile

# 506
  • The Evergreen State
Здравейте  Hug

Подобно на Рак-Щрак и Армани Код вчера и аз имах подобна случка, само че в супермаркета. Разминахме се с една жена която си приказваше с приятелка и от нея ме лъхна едва доловим, приказен парфюм. Беше La Vie Est Belle. По принцип този парфюм ми харесва но досега все го отписвах защото е лепкав и задушлив. Сега си мисля че ако се ползва пестеливо е хубав и то много (в магазина климатикът работеше с пълна сила, може и това да е допринесло парфюмът да се разкрие така хубаво). Явно напоследък имам някакъв глад към по-лепкави и сладки аромати. Харесах много и Диор Делис.

Най-накрая се запознах и с Диор Дюн. И той ми хареса но е малко ретро композиция за моят нос.

# 507
  • гр.Добрич
Athena, моя близка също харесва страшно La Vie Est Belle и ми е приятно като го усещам на нея. Тук във форума го заклеймиха като компотен.
Диор Делис на мен пък ми хареса, само цената не ми допада.  Wink

Аз днес се чудих на 33 градуса с какво да се пръсна. Полях се с Хедера, който ми е толкова нетраен, пък бутилката тежи, за да я мъкна в чантата. След 2 часа ми направиха комплимент за парфюма, а аз не го усещах.

# 508
  • София
Бих искала да ви попитам т.нар. mist представляват вид разредена композиция за освежаване на аромата през деня или бяха за коса?

# 509
  • The Evergreen State
Диор Делис на мен пък ми хареса, само цената не ми допада.  Wink

Аз днес се чудих на 33 градуса с какво да се пръсна. Полях се с Хедера, който ми е толкова нетраен, пък бутилката тежи, за да я мъкна в чантата. След 2 часа ми направиха комплимент за парфюма, а аз не го усещах.

Спинки не познавам Хедера но е винаги приятно да получиш комплимент за парфюма, даже и да не си го усещаш сама.
В Сефора продават малки 20тици Делис и е изгодно като цена.

Veka, мист-а е разредена композиция но според мен става и за коса, предполагам че и hair mist-a става и за тяло..

Общи условия

Активация на акаунт