Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 995
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Момичета благодаря за отговорите Simple Smile Парфюма трябва да е редовен - взех го от летището. Купих го преди седмица , за това  едва ли съм свикнала с него толкова много , за да не го усещам. Това беше и причината да пиша във форума , но ще разпитам как е шлейфа Simple Smile  Надявам се , че само аз не го усещам Simple Smile

# 691
  • София
Мацки, ако няма да забягвате всички нанякъде уикенда, дали пък не е крайно време да преброим птичките преди началото на сезона?

Друго ако не, да си сверим часовниците Hug

# 692
  • София
Хайде в неделя!  Praynig

# 693
  • София
Май още не съм срещала тук отзиви за L`Acquarossa Fendi for women. Дадоха ми виал покрай друга покупка - много обикновен, много нетраен.
В началото има една интересна нотка, която съм запомнила от детството ми от една силно парфюмирана дама (всъщност другарка по онова време  Simple Smile) в горещ киносалон. Не бях срещала досега тази нотка, а съм я запомнила много отчетливо, така че в първите минути много се зарадвах, но то всичко около този парфюм трае броени минути. При мен е обидно нетраен, буквално не мога да кажа, че има развитие.

Така и не проумявам защо такива води се продават като парфюми и кой ги купува.

# 694
  • София
Аз съм ЗА среща!

Денси - може би артизанското Patchouli Patch? Не съм го носила, но ми хареса на помирисване - тъмно, растително, не подсладено. Ком де гарсон също имат Пачули - пробвала ли си го?

# 695
И аз бих се зарадвала на среща  Party Ако може в неделя следобеда...

# 696
Аз съм ЗА среща!

Денси - може би артизанското Patchouli Patch? Не съм го носила, но ми хареса на помирисване - тъмно, растително, не подсладено. Ком де гарсон също имат Пачули - пробвала ли си го?
Благодаря ти!  Heart Eyes Hug  bouquet
Мисля, че да, но ще го припомня при първа възможност.

# 697
Хелоу банда   bouquet
Аз от кога не съм се вясвала туууук....
Гледам нещо срещичка за неделя се заформя....Тоз път може и аз да намина да ви видя.
За парфУми няма да се изказвам, че са ми писнали безумно  #Crazy
За новото Фенди някой питаше - повредата не е в твоя телевизор. Безумно нетраен. Аз дори не го отчитам след 5 минути. Но ми бие ужасно на роза, което аз не понасям.
Иначе ще са ми интересни новите лимитки на Тиери когато дойдат.....

# 698
  • Варна
Благодаря ви за коментарите на Petit Robe Noir!!!И ЕДТ и ЕДП ми харесват, но сякаш повече горчивата нотка в ЕДП. Все ги тествам заедно с други и като не съм толкова добра като вас (не ми идва отвътре да различавам толкова добре различните съставки) не успявам да реша.
Бях ви питала за Ла Ви е Бел. Не случайно се колебах 6 дни и не си го взех миналата есен от Тенерифе, а там парфюмите са много евтини. Скоро колежка го ползваше и утсанових, че ми харесва само от блотер. И новия вариант не ми допадна. То заради него не успях да усетя добре Герлен-а.
И да попитам - имам познати, които скоро ще пътуват до Дубай. Струва ли да си поръчам нещо? Имам предвид от по-масовите парфюми ( не нишови)? И евентуално откъде? Летище, магазини?

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 11:41 от stenly

# 699
  • София
Здравейте момичета...нахлувам в темата Embarassed....

След обстойно изчитане на темата освен , че ми замириса ( съвсем сериозно) от лаптопа  Crazy...успях да си отбележа няколко парфюма за пробване ..., но това което ме интересува е дали може да препоръчате нещо с аромат на кокос/цитруси...плодово, но същевременно трайно..
Мисля, че имам проблем с трайността на парфюмите ooooh!, моята кожа не ги поема ли, или не знам , но това ме нервира. #Cussing out.

Единственият парфюм , за който прочетох , че има нотка на кокос бе на Дженифър Лопес( не се сещам името) от преди някъде 10-15 страници ( май newsm78)

Мисля, че се вкарах в беля , попадайки на тази тема  ooooh!

Записвам се в темата. Whistling
Ще се радвам някой да помогне.  bouquet

Semora  - може да тестваш и този -> L`Erbolario - Tiare  for women

Наскоро бях в магазина им и го душнах въпросния аромат и старшно ми допадна - създава позитивно и весело, ваканционно-морско усещане. Струва ми се хубаво кокосово предложение.

# 700
Някой да е мяркал Joy - Jean Patou из нашите магазини и ако "да" - къде?

# 701
  • София
densi, ако търсиш пачулен парфюм, може Patchouli Reminiscence. Ако има среща в неделя, ще донеса пробичка. Интересен ми се стори!

# 702

В Бюти зон и Дъглас  Peace

# 703

В Бюти зон и Дъглас  Peace

Благодаря!

# 704
densi, ако търсиш пачулен парфюм, може Patchouli Reminiscence. Ако има среща в неделя, ще донеса пробичка. Интересен ми се стори!
Благодаря много! Heart Eyes Hug  bouquet

Вчера реши да използвам пробите, които взех за хубаво разносване и опознаване на новия Хубав живот Ланком и както и предполагах се изненадах, но неприятно. Намазах се с не голямо количество от парфюма, защото все пак е още топло и излязох навън. По едно време се зачудих защо е започнало така сериозно да ми се гади и след малко съсредоточаване в проблема, се досетих от какво е. Кофти! Може би му трябват наистина ниски температури. Не толкова сладък, колкото предишния, но си е зъбовадец отвсякъде и си остава супер задушлив и отнемащ пространството парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт