Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 775
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
  • на терасата
Да споделя, че вчера минах набързо през БЗ. Пробвах Downtown на Калвин Клайн. Долових интригуваща нотка в него, но не мога да кажа какво точно усетих. Иначе, като цяло, може да се нарече банален градски аромат. Може би ще има повторен тест.

Пробвах и Place Vendome Boucheron, стори ми се топъл и изискан, определено ми допадна. Ще го пробвам още веднъж и само него на кожа, че въздухът в БЗ не позволява да се усетят много точно нещата.

Последно пробвах The One Desire, пръснах на кожа и излязох веднага от мола. Има развитие, траен е, но е по-банален от Downtown. Стори ми се химичен, долових някакви вишни, усещането ми беше сякаш са изплакнали шишета от Малката черна рокля, смесили са с изплакнатото от разни други остатъци от парфюми и ... хайде нов етикет  Crossing Arms

# 706
Вчера тествах в Дъглас http://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone/Orange-Blossom-2279.html. Ползвал ли го е някой, някакви отзиви за него? Стори ми се нетраен, иначе ароматът ми допадна.

# 707
Аз си поръчах Diesel Fuel For Life от гет.бг, но ми пристигна без целуфановата опаковка. Само с картонена беше, която изглеждаше като да е оргинална, защото имаше даже от вътрешната страна разни надписи. Но така малко ме човърка едно недоверие да не са ме прекарали нещо. На сляпо си избрах парфюма, преди да съм го мирисала дори, защото навремето купувах мъжката версия за баща ми и много ми хареса. За този сега не мога да определя дали е траен. Силен е иначе - става за есента.

# 708
Някой пробва ли вече http://www.fragrantica.com/perfume/Repetto/Repetto-18713.html в Дъглас.
На мен доста ми хареса,може би защото има круша.По пирамида не е нещо кой знае какво,но ме заинтригува.В началото има някаква изтрещяна нотка,но не мога да определя каква.Трайността му е доста добра.

# 709
Някой пробва ли вече http://www.fragrantica.com/perfume/Repetto/Repetto-18713.html в Дъглас.
На мен доста ми хареса,може би защото има круша.По пирамида не е нещо кой знае какво,но ме заинтригува.В началото има някаква изтрещяна нотка,но не мога да определя каква.Трайността му е доста добра.
Аз го пробвах, но не ми хареса. Моя приятелка обаче да и ще си го купи. Траен е и при мен да.
А Плас Вандом направо ме отрови с тези бели цветя.
Никак не ми допадна и новия Келвин Клайн, добре че имаше Ван Клийф да се напръскам с Ваниловата Орхидея и да заглуша пробваните неща.

# 710
  • София
Неделя следобед звучи добре за среща, да приключим седмицата с хубаво настроение (и аромати Wink ), а и тъкмо може някой ако е пътувал да се завърне дотогава и да се включи в движение  Hug Примерно към 15:00-15:30 как ви звучи? Традиционно на Народния или?

Приемам пoръчки какво да нося  Flutter

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 18:45 от Elitsa_z

# 711
  • The Evergreen State
...случка с Флоработаника...

Ах, момичета, този форум е наистина опасен да знаете! От както си споделих бледите спомени за Флоработаниката, този парфюм ми влезе в главата и не мога да си го изкарам оттам, до степен че днес смятам да се вдигна и да отскоча до парфюмерия да го тествам наново. Въпреки злополучната случка в автобуса споменът ми е че след химичното начало парфюма е хубав (и мъжът ми го хареса тогава) но бях забравила за него а сега вие ме подсетихте  Twisted Evil  Hug

Много ме заинтригувахте и с този Бушерон но няма къде да го тествам тук, едва ли ще го пуснат щом досега не са..   Sad

# 712
Аз го пробвах, но не ми хареса. Моя приятелка обаче да и ще си го купи. Траен е и при мен да.
А Плас Вандом направо ме отрови с тези бели цветя.
Никак не ми допадна и новия Келвин Клайн, добре че имаше Ван Клийф да се напръскам с Ваниловата Орхидея и да заглуша пробваните неща.
Мерси,Дени. И аз май го обмислям,че скоро нищо не съм купувала,а и не е много скъп.
Към Плас Вандом съм със смесени чувства.Не съм любителка на белите цветя,но ще го оставя за тест при по-хладно време.Бутилката обаче е уникална,чудя се дали мога да взема парфюма само заради нея. Joy
Последните два дни нося Алюр ЕДТ,бях забравила колко е хубав. Simple SmileОбаче има дни в които,когато го нося ужасно ме дразни.

# 713
  • София
Аз съм ЗА среща е неделя в 15-15,30 ч на Народния театър.
Ето гардеробче: http://www.fragrantica.com/member/30012/

Кажете какво да нося и аз!  Peace

# 714
И аз ще дойда, ако мога.

# 715
Някой питаше за пачули, Psychedelique Jovoy е много добър.

# 716
Ако ме приемате като дребен подушвач, в неделя ще съм по работа в София и може би ще мога да дойда по това време, не знам още.

# 717
  • София
Ако ме приемате като дребен подушвач, в неделя ще съм по работа в София и може би ще мога да дойда по това време, не знам още.

Приемаме с отворени обятия всички сродни души  Hug

Денс, гледай да можеш  Blush

# 718
  • София
За срещата - ще донеса виали на Atelier Cologne и Scent on Canvas smile3508

# 719
И аз ще дойда...просто да ви видя...    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт