Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 787
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
И аз, най-вероятно Simple Smile

# 721
  • Germany
И аз ще дойда, ако не ми мине котка път Wink
Обаче нямам нищо ново и интересно  Sad
Моля, ако някой има някакво количество от Romantina  и Mad Madame на JHAG да ги донесе Praynig
Моля и за L`Eau de Tarocco Diptyque и за Oyedo Diptyque Praynig
Чакам с нетърпение да ви видя всички Hug

# 722
  • София

Ако ти мине, вземи и нея  smile3534

# 723
Ако ти мине, вземи и нея  smile3534
Мда, а после ме вземи и мен и сме готови! Hug  bouquet
Дано някои има Mad Madame, защото от няколко месеца му се разминава да го изпукам насляпо.

# 724
Моля, ако някой има някакво количество от Romantina  и Mad Madame на JHAG да ги донесе Praynig

Аз имам виалче на Romantina, ще го взема Peace Какво друго да нося?
Аз бих искала да тествам нещо на Parfumerie Generale и  Frederic Malle, че пробичките дето поръчах още не са пристигнали и умирам от нетърпение вече Crazy

# 725
  • София

Аз няма да мога да дойда, но ако искаш - може да се  видим през седмицата и ще ти отлея даже Oyedo, сдобих се с още Wink

# 726
  • София

Някой пробва ли вече http://www.fragrantica.com/perfume/Repetto/Repetto-18713.html в Дъглас.
На мен доста ми хареса,може би защото има круша.По пирамида не е нещо кой знае какво,но ме заинтригува.В началото има някаква изтрещяна нотка,но не мога да определя каква.Трайността му е доста добра.

Момичета, къде може да се пробва, този парфюм?
Благодаря предварително  bouquet

# 727
  • Germany
РумиК, благодаря за предложението, ще се възползвам Hug
Иллейн, имаше го в БЗ, но съм убедена, че няма да те впечатли, да, има сочна круша в началото, на мен лично ми мирише на евтините безалкохолни круша, каквито правеха по разни гаражчета в началото на демокрацията Confused След това остава от яко нагнетените сладки парфюмчета, каквито в момента бълват всички производители, без никаква индивидуалност. Заповядай на срещата, ще ми бъде приятно да се видими Hug
Снощи си говорехме с една парфюмна фея, с колко парфюма сме изкарали лятото. Истината е, че аз изкарах с три. Днес мисля да направя ревизия на гардероба си и ще разкарам всичко, докато ги докарам до 10 броя Crossing Arms. Трябва да освободя място за нови неща Crossing Arms. Друг е въпроса, че нищо не харесвам в последно време и не знам с какво ще запълня празните места Crazy

# 728
  • София
Аз ще донеса Mad Madame!  Peace

kovatcheva, донеси,моля те пак Fifi Chachnil. Можеш ли да вземеш и
Cinema Yves Saint Laurent
Terre d'Hermes Hermes
Chinatown Bond No 9
Verte Violette L`Artisan Parfumeur  Praynig

# 729
  • София
kovatcheva, пиши какво ще изхвърляш преди да го метнеш нанякъде, че ме гони парфюмно любопитство пак Mr. Green
Трябва да мина пред БЗ да видя новите неща, въпреки, че като чета май нищо дори малко интересно не е излязло.

# 730
И аз ще се постарая да се прибера в града навреме, за да дойда на срещата  Grinning
Ще взема виалче на Mad Madame  Peace
Много моля за Mystere Rochas в някакъв вид, да си сверя спомените  Praynig Praynig Praynig

# 731
kovatchevaТрябва да мина пред БЗ да видя новите неща, въпреки, че като чета май нищо дори малко интересно не е излязло.

Не си губи времето. Нищо не става. Аз чакам новите Тиерита, та поне те може да са нещо по-така.

# 732
  • София
kovatchevaТрябва да мина пред БЗ да видя новите неща, въпреки, че като чета май нищо дори малко интересно не е излязло.

Не си губи времето. Нищо не става. Аз чакам новите Тиерита, та поне те може да са нещо по-така.

Права беше  Peace Загубени 15 минути. Само Cologne Noire на Van Cleef & Arpels ме спря, но на кожа прилича на толкова други неща, които не са на цени над 200 лв.

# 733
densi - На мен ми харесва Пачули Ампериал на Диор. Не зная дали би ти ухал на мазе, нося го с много повече удоволтсвие от Коромандел. Парфюмите определено са различни, но направлението е подобно, така че може би си струва проба? На мен силно ми напомня за една книжарница и предполагам на емоционално ниво ми действа.

# 734
Благодаря за всички предложения, дано намеря за проби! Hug
Ох обожавам книжарници! Heart Eyes Това със сигурност предстои като етап от живота ми!

Общи условия

Активация на акаунт