Парфюмни размисли и страсти - 173

• 68 074
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря ви за отговорите,но имах в предвид цена около 20 лв.,преди виждах че има,сега не мога да открия никъде  Sad

# 331
  • Germany
Вчера попаднах на това http://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Invictus-18471.html
 Crazy Crazy Crazy ooooh! ooooh!
Ако ароматът не ви нокаутира, то флаконът ще ви довърши Twisted Evil Много странен, хем е яко акватичен, хем е подправков и ориенталски. Ужасен просто. По-неудобен и глупав флакон не бях хващала. Обаче съм сигурна, че ще се продава...

# 332
  • Street of Dreams
Благодаря, мили девойки, за отговорите. Heart Eyes
Прави са Денси и Разнежена, че лятото кожата и парфюмът сякаш не се понасят, а и сетивата ми сякаш някак си са променени - дори в магазина усещах ароматите слаби и еднакви...
Шалимари помирисах 2 поне, но не знам този точно дали беше сред тях, не ме грабнаха. Алюр Сеншуъл също не можа. Мисля, че дори Алюр нямаше, взех го, защото вече го обичам, не защото там и тогава съм се влюбила в него.  Grinning Всъщност, всеки парфюм, който съм си купувала, ме е грабвал веднага в магазина, с изключение на Армани Код, който помирисах в някакво списание (дето търкаш едни кръгчета) и направо излязох да го купувам. Mr. Green (спам)
Така, утре отивам да помириша предложенията ви, дано с по-голям успех - трябва ми нова любов! Ако ли не, ще заложа отново на бившия си - Екстраваганс. Но там имам проблем - не помня как изглеждаше (да съм била 6-7 клас). Оказа се, че има няколко разновидности и аз не помня кой ухаеше така страхотно на мандарини върху индийски клечки... Tired Показвам снимки, някой ако може да ми помогне с инфо...
Скрит текст:
червена опаковка
оранжева опаковка
тъмна течност
нещо съвсем различно, което бях на път да поръчам
http://parfemy.heureka.cz/givenchy-extravagance-toaletni-voda-10 … 5c78ed03924eeb635 и тука двата на едно място на някаква страница, която не стига че е на чешки, ами пак не дава инфо каква е разликата... ooooh!
Ако се разровя, сигурно още ще намеря...Всичко е ЕДТ.
Оле, възнамерявах да съм кратка. Само още нещо да вметна - idomeneus, на същото мнение съм за подаръците - независимо дали са миризми, дрехи, гримове, музика, книги - подарявали са ми неща, които никога не бих си купила доброволно, но ужасно им се кефя точно, защото не са типични за мен и се чувствам различна Peace
Скрит текст:
(така че някой може да ми реши проблема и да ми подари парфюм) Mr. Green Mr. Green

# 333
Един и същи е парфюма /картинките са различни/, само последния в правоъгълното шише е новата му версия. Имала си стария най-вероятно, защото другия е доста нов.

# 334
  • София
Последния го имам - няма никакви индийски клечки и е различен от класическия вариант.

# 335
Вчера попаднах на това http://www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Invictus-18471.html
 Crazy Crazy Crazy ooooh! ooooh!
Ако ароматът не ви нокаутира, то флаконът ще ви довърши Twisted Evil Много странен, хем е яко акватичен, хем е подправков и ориенталски. Ужасен просто. По-неудобен и глупав флакон не бях хващала. Обаче съм сигурна, че ще се продава...

А видеорекламата колко е нелепа... Поредната масова истерия измудрена от някой екип маркетингови некъдърници злоупотребили с алкохол и хапченца.
Ще се продава тоя ужас, как не, колко ще го бутат...

# 336
  • София
Това лято просто не мога да се наситя на Средиземноморските градини. Имам чувството, че температурите са перфектни точно за този парфюм. Чудесно ми трае, поне към 5-6 часа. И много ме радва! Сякаш го преоткривам!  Heart Eyes

# 337
  • Sofia
Това лято просто не мога да се наситя на Средиземноморските градини. Имам чувството, че температурите са перфектни точно за този парфюм. Чудесно ми трае, поне към 5-6 часа. И много ме радва! Сякаш го преоткривам!  Heart Eyes

А този ли парфюм имаш в предвид? http://www.fragrancex.com/images/products/parent/medium/60311W.jpg Извинявай, ако питането ми е глупаво, но съм новичка в темата, а гледам, че много ги коментирате тези "градини".  Flutter

# 338
  • София
Да, точно този - на Ерме!  Peace

# 339
  • Sofia
   Хехе, ок, ще си знам занапред.  Peace   bouquet

# 340
  • Там, където ме обичат
Това човек да не отскочи някъде през уикенда, писали, писали...

Мацки, може ли малко подсказка за Мисони, нещо за трайността, шлейфа и развитието му?
Има ли шанс да ми хареса, че с тези тежки аромати, които отгоре на всичко и не пестя, колежките ще вземат да подадат жалба до шефовете за олфактивен тормоз.  Mr. Green

# 341
  • София
Да, точно този - на Ерме!  Peace

Ерме, в България не се продава никъде, нали!? Или бъркам? В Сефора на Корфу и в Солун съм виждала, Гърция ли е най-близкото място откъдето може да се купи? Момичета, бих искала да ви попитам от duty free shop на летище може ли да се купи по-изгодно Шанел или Ерме, отколкото в парфюмериен магазин?

# 342
Да, точно този - на Ерме!  Peace

Ерме, в България не се продава никъде, нали!? Или бъркам? В Сефора на Корфу и в Солун съм виждала, Гърция ли е най-близкото място откъдето може да се купи? Момичета, бих искала да ви попитам от duty free shop на летище може ли да се купи по-изгодно Шанел или Ерме, отколкото в парфюмериен магазин?
Не се продават официално да Ермес, но кварталните магазини и сайтове са бъкани къде с оригинали, къде с ментета. Имат страшно добри ментета внимавайте! Peace
Да може, на Дюти фрии Шанел излиза почти винаги малко по-евтино от нашите реални магазини, а ако има някакви промоции, която обаче е голяма рядкост за Шанел специално, може и 30 -тина лв. да се намали парфюма. Последно купих така Шанс ЕДТ от нашия безмитен на летището и съм много доволна, че и е най-предпочитания от мен травъл вариант 3/20 мл. с разкошно розово шише за чанта. Продава се и Ермес.

Фокси, коя Мисони синьото или кафявото? Синьото го зарежи, акватик е, кафявото обаче е странно, има и шоколад, и е доста любим, плътничък парфюм на доста дами тук.

# 343
  • София
Благодаря, densi!    bouquet

Аз си взех Шанел от безмитния на българо-гръцката граница,но той е известен като скъп, затова попитах дали на летищата е по-евтино.

# 344
Благодаря, densi!    bouquet

Аз си взех Шанел от безмитния на българо-гръцката граница,но той е известен като скъп, затова попитах дали на летищата е по-евтино.
Не не е по-евтино. Харесвам Гръцкия аз. Peace В него съм виждала голяма промоция на КМ ЕДП Шанел и естествено се възползвах.

Общи условия

Активация на акаунт