Парфюмни размисли и страсти - 173

• 68 003
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • София
А на мене пък тази Нивеа Фреш ми е супер плажна. Мирише на крем Нивеа и сол и плаж.
http://www.ivis.bg/img_tools.php?img=products_images/Nivea-Fresh … p;h=300&w=300

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 15:28 от L'Agent

# 451
Е, не! Нито сол, нито плаж! Rolling Eyes Просто мирише на сапун Нивеа. Обичам си я. Heart Eyes

# 452
  • София
Е, не! Нито сол, нито плаж! Rolling Eyes Просто мирише на сапун Нивеа. Обичам си я. Heart Eyes

Мислех че само аз съм лудата, дето се кефи на това обикновено нещо.

# 453
Момичета! Докато се чудех що така Бай Килиън спря да ми праща армагани, вчера се оказа, че всъщност имам пратка в пощата и незнайно защо не съм получила уведомление  Rolling Eyes  Радостта ми беше краткотрайна, тъй като се оказа, че виалчетата ги няма в плика - иначе картонената опаковка си е там и мирише. Явно който си ги е прибрал, услужливо е пръснал, за да подуша поне за какво става въпрос  Mr. Green
Не знам дали има смисъл да се разправям - отворих си ги чак вкъщи, защото мъжа ми ги взе от пощата  Sad  Дайте съвет!

# 454

Не знам дали има смисъл да се разправям - отворих си ги чак вкъщи, защото мъжа ми ги взе от пощата  Sad  Дайте съвет!

Как няма да се разправяш?! Омръзнаха ми такива простотии от говедата и психо-патките в БГ Пощи, затова нищо не поръчвам. Знай, че имаш право да подадеш ЖАЛБА, до всеки един който работи там, и не за какво да е, ами за КРАЖБА, защото си е точно това. Как може плика да получиш, а съдържанието - НЕ???!!!
Даже и само една глоба да ги глобят, поне да ги направиш за резил!

Уффф, спокойна съм.
Извинете, за миг изгубих Дзен-а...

# 455
Проблемът е, че работното ми време е като на пощите и няма как да изляза от работа, за да се разправям Rolling Eyes  Или да пробвам варианта мъжо да пусне жалба  newsm78
Освен това сега постя и съм една смирена... кучка - даже не успях да се ядосам като хората  Mr. Green

# 456
Мислех че само аз съм лудата, дето се кефи на това обикновено нещо.
Обожавам аромата на всички продукти на Нивеа. Heart Eyes За мен това е съвършената чистота.

Аз пък изобщо не получих нито известие, нито виали. Crazy
fata_morgana, не бих си скапвала настроението за 6 мл. Hug

# 457
Дано поне в пощите да мирише хубаво  Laughing

# 458
  • някъде под слънцето...
Проблемът е, че работното ми време е като на пощите и няма как да изляза от работа, за да се разправям Rolling Eyes  Или да пробвам варианта мъжо да пусне жалба  newsm78
Освен това сега постя и съм една смирена... кучка - даже не успях да се ядосам като хората  Mr. Green

При мен се полу4и подоба ситуация, само дето  не бяха виали Бай Килиън(незнайно за6то   до сега ни6то не съм полу4ила, а се регистрирах заедно с вси4ки вас... Както ида  може  Испания да не е сред приоритетите му), а един серум.. , който бях поръ4ала от  американсйи сайт.Та колетът е бил отварян и са ми оставили  парфюмите(те моите бомби, дори и подарък никой не ги иска)  а от серума ми бяха оставили само празна кутийка.Забеляза го дъ6теря ми,  когато прибирах празнта кутийка в дамската 4анта,.По принцип винаги проверявам колетите  след като ги полу4а.Бях на метър от ги6ето,  когато проверявах не6тата, върнах се и им показах  пакета и кутийката...Веднага по4наха  да се оправдават, 4е нямало как да стане.. С две думи, ако полу4ите съмнителен пакет, трябва  да уведомите служителя и да  го отвори той, ако се установи липса или нередност се съставя протоколи се пуска рекламация, но ако вие сте отворили сам пакета , па макар и  в полезрението на служителя... забрави.
Все пак им пуснах жалба.Отговориха ми, 4е  служителите не са забелязали нередност #2gunfire.
Ве4е  оглеждам пакетите отвсякъде преди да подпи6а.Един дойде с леко  повреден ка6он, теглиха, го сравняваха го с написаното,  накрая го отвори служителят.Парфюмът си бе6е там, но без целофановата опаковка и бе6е пробван.Явно   са  останали потресени от аромата..Амбре доре на Метре.И набързо са го върнали Joy
Е аз пак им пуснах жалба.
Трета поред.
Първата бе6е за един Бонд(Нюйоркския уд), 4ието известие пристигна, но се оказа, 4е  пакета не е в по6тенския клон и  пратката изоб6то не е регистрирана.След луд скандал, ги запла6их, 4е 6те пусна оплакване в полицията за    кражба  от по6тенски служител(тук такива жалби се разре6ават в съда)и след два 4аса  пакетът се появи.

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 19:28 от sl

# 459
Ужас! Вече ще имам едно наум и ще си ги отварям на място или ще карам служителките да ги отварят.

# 460
Ужас! Аз за това ще продължавам да не смея нищо да поръчвам.

# 461
  • Street of Dreams
Грозна история. Тук от посолството ми казаха че ще ми изпратят паспорта по пощата и бях  Shocked. После допуснах, е в нормалните страни на пощите може и да може да се разчита и може и да са в услуга на хората, които си плащат за това, а не да ги крадат...

Стана ми интересно това с получаването на мостри - някой ще ме светне ли?

# 462
О, Годесче, да, Cuir Amethyste е супер аромат наистина.  Peace  На мен много ми харесва и TF Tuscan Leather.

Бижу, аз обожавам миризмата на напечения пясък на плажа, примесен със солено-влажен мирски полъх. Ако откриеш парфюм, който наистина отразява тази миризма, пиши, плийз!  Grinning
Тусканската кожа съм я планирала за придобиване някой ден или поне отливка 10-20мл, ако се намери кой да даде Laughing

Калина, смях се много за миризливката Joy
Последната ми среща с това чудо беше на 8-ми март. С колегите щяхме да ходим да се черпим и точно преди да тръгнем, една се блъсна в шията ми, стресна се и ме умириса, бърсах, трих, но ефект нулев. Смеси се с Коромандел, оттогава не съм посягала към него.

# 463
Стана ми интересно това с получаването на мостри - някой ще ме светне ли?
Преди време си направихме регистрации като много се съмнявахме, че изобщо ще получим нещо, но май повечето се сдобихме с по един симпатичен пауч с 10 мострички на парфюми на Бай Килиън. Впоследствие пак имаше подаръци - аз получих още веднъж - този път 2 виалчета и оттогава  нищо - до злополучния случай тези дни...

# 464

Общи условия

Активация на акаунт