Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 948
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Аз нахлувам както обикновено - с питане Grinning  Следващата седмица съм рожденичка и смятам  да си самоподаря нов аромат. Въпрсът ми е: каква е разликата между Ели Сааб ЕДТ и ЕДП? Нямам къде да тествам и смятам да стрелям насляпо  #2gunfire. В този ред на мисли - моля за препоръки и относно читав сайт, от който мога да го поръчам.

# 526
ЕДП е доста по добрия, наситен и по- гъст и сладък аромат с много добър шлейф.

# 527
densi,   bouquet Hug
Точно това търся - най-вече шлейф Wink

# 528
Бих искала да ви попитам т.нар. mist представляват вид разредена композиция за освежаване на аромата през деня или бяха за коса?

Ползвам hair-mist, мисля, че алкохолното съдържание е силно ограничено, за да не уврежда косата. (Дано съм разбрала правилно и не те подвеждам). Усещането върху мен е точно като по-прозрачен аромат, не толкова плътно обсебващ въздуха около мен. Уверих се, че това е перфектното решение за мен за лятото, в дните, в които нося парфюм.
Хваща ме веднъж на пълнолуние и глад за мъх и познайте кой се разхожда на 30+ градуса (из къщи) с Femme Rochas. (въобще не коментирам, че първо написах глад за мъж, и Фройд да мълчи там) Embarassed

# 529
  • Чукарландия
(въобще не коментирам, че първо написах глад за мъж, и Фройд да мълчи там) Embarassed

Скрит текст:
Фройд засега мълчи, но аз доволно ще се похиля. Joy

# 530
  • Варна
(въобще не коментирам, че първо написах глад за мъж, и Фройд да мълчи там) Embarassed

Скрит текст:
Фройд засега мълчи, но аз доволно ще се похиля. Joy

Аааа, бъркате, произнесъл се е Фройд по тези въпроси  Mr. Green

Понеже усещам, че ще мине метлата така, както я подкарахме, да си кажа, че тези дни карам на Цитруса на Лерболарио. Много нетраен, ама много. Мъча се да се сетя за нещо още по-нетрайно, е няма. Искам вече хлад и истински парфюми.

# 531
Moмичета, извинявам се ама пак трябва да ви досадя с моята дилема Инсоленс едт/едп  Blush Blush
Днес вече си записах блотерите кой какъв е. Много се издразних на консултантката, защото ме гледаше все едно ще им гепя всичките парфюми в магазина Tired, почна да ми обяснява как какви листа и плодове и виолетки имало вътре и някакви пълни глупости.... но това е друга тема.

Бях решила да послушам съвета на Атти за едт, но сега душа блотерите и честно казано усещам много по-силно парфюмната версия. Другият все едно е изветрял  Confused Тотално се обърках Crazy
Искам да ухае колкото се може повече на виолетки и конкретно на онези бонбони, които всички познаваме.

# 532
  • София
Жаки, едп е много по-плътен и траен и присъствен, и изобщо - обожавам го и когато поискам виолетки, посягам към него. Не е точно бонбонки или свежи цветове, но другия ми бледнее много пред него.
Отиди в друга парфюмерия или пък в същата (и хич да не ти пука) и се напръскай добре с него.  Peace
За по-сигурно  Wink

# 533
 Hug Mерси много Hug Аз най-голямо парфюмно доверие имам на тази тема и за това реших пак да се допитам до вас  bouquet

# 534
Искам да ухае колкото се може повече на виолетки и конкретно на онези бонбони, които всички познаваме.
Жаки, аз много обичам едП и не мога да нося едТ, въпреки че опитах. Едп, обаче, на мен ми ухае на ириси и никъде не откривам виолетки, малко след като премине илюзията за тях в самото начало, която отминава за десетина минути при мен.
Много се извинявам на почитателките на едт, но на мен той ми простее. Blush Докато едП ми е изтънчен и изискан. Точно като чалгаджийка срещу дама бих определила сблъсъка на двата аромата.

# 535
хахахаахах Joy Бижу, разби ме с това описание.
Проблема е, че и двата ми харесват....просто не мога да разбера кой ми харесва повече. Миналата седмица сложих и двата блотера в една торбичка с няколко нови дрехи, които си бях купила и се получи една уникална миризма, която седя цял ден с мен. Каквото пипнех- виолетки Grinning ЕдП го усещам може би една идея по-остър и по-плодов/кисел.

# 536
  • Germany
Едп, обаче, на мен ми ухае на ириси и никъде не откривам виолетки, малко след като премине илюзията за тях в самото начало, която отминава за десетина минути при мен.
Подкрепям на 100% newsm10
Аз също съм почитател на бонбони виолетка, сладолед виолетка и всякакви производни Mr. Green и разчитах, че ще ги открия в Инзоленс. Началото на ЕДП наистина е виолетово, но и натегнато, мазно и тежко, а точно след пет минути виолетките ги няма никакви и остава само много пудрена и ванилова база при мен, която силно ми напомня кафявото дамско Гучи ЕДП Blush
Бонбони виолетка откривам в She wood. Жаки, определено не бих бързала с поръчка, пробвай го няколко пъти със самостоятелно пръскане, преди да решиш.
Лирена, познаваш ли Ели Сааб? Силно белоцветен е, много жасмин. Ако не ме лъже паметта, май точно ти се разделяше с друга жасминова бомба - Alien Thinking Много смело, ако смяташ да го придобиеш на сляпо, но решението си е лично твое Peace

# 537
  • Sofia
Ако не ме лъже паметта, май точно ти се разделяше с друга жасминова бомба - Alien Thinking Много смело, ако смяташ да го придобиеш на сляпо, но решението си е лично твое Peace

Ох, точно с Alien се пръснах днес в мола, а не бях запозната с аромата, и направо накара душата ми да полети. Страхотен е и е следващ в списъка ми с желания.  Heart Eyes  Hug

# 538
хахахаахах Joy Бижу, разби ме с това описание.
Проблема е, че и двата ми харесват....просто не мога да разбера кой ми харесва повече. Миналата седмица сложих и двата блотера в една торбичка с няколко нови дрехи, които си бях купила и се получи една уникална миризма, която седя цял ден с мен. Каквото пипнех- виолетки Grinning ЕдП го усещам може би една идея по-остър и по-плодов/кисел.

Вземи си и двата и си ги миксирай както ти хареса. Много обичам Black Violet на Том Форд, но след страхотното начало идва една остра сапунена миризма, не бих го нарекла аромат , тогава пръсвам Tobacco Vanille и страхотно се получава, защото притъпява и леко неутрализира и всъщност си ухаеш на трети парфюм. Да не говорим, че на мен лично като ми влезе муха в главата и се колебая между два парфюма, който и да взема другия все го държа в полезрение. Естествено накрая и него прибирам и се успокоявам...за известно време.

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 06:34 от unterdenlinden

# 539
Ох много ми харесва Виолетката на Том Форд.
Жаки, аз съм за ЕДП, като аз го усещам виолетков, но не мога да нося ЕДТ въобще. И ЕДП нося много рядко, защото са ми прекалено силни и душащи.

Общи условия

Активация на акаунт