Парфюмни размисли и страсти - 173

• 67 782
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
  • Germany
Подкрепям за мухливото пачули в Patchouli Patch L`Artisan Parfumeur PeaceКъм него добавям и Voleur de Roses L`Artisan Parfumeur - пак същото зловещо и мухливо пачули в още по-зловеща за мен комбинация - с рози Mr. Green Направо страховит парфюм...
Най-хубавото мухливо пачули продължавам да усещам в Пачули на Етро. Денси, ще ти го донеса за проба.
Днес бях на Витоша с АА Херба Фреска. Цяло лято не съм посегнала към него, губеше се в жегата, а днес се държа просто прекрасно в прохладата на гората Heart Eyes Въртях се като обран евреин, докато разбера, че чудния аромат се носи от мен. Обикновено не го нося самостоятелно, а като допълнение към Хиноки или някой цитрус, но днес ми беше чуден Heart Eyes И още едно мое откритие - Balenciaga L`Essence, носен в жега и комбиниран с новия ми лосион за тяло на Mixa ми докарва усещането за вечния ми №1 Background Jil Sander Mr. GreenКефффф! Heart Eyes

# 736
Тези пачулита всичките ги познавам благодаря! Hug  bouquet

# 737
  • София
Иллейн, имаше го в БЗ, но съм убедена, че няма да те впечатли, да, има сочна круша в началото, на мен лично ми мирише на евтините безалкохолни круша, каквито правеха по разни гаражчета в началото на демокрацията Confused След това остава от яко нагнетените сладки парфюмчета, каквито в момента бълват всички производители, без никаква индивидуалност. Заповядай на срещата, ще ми бъде приятно да се видими Hug

kovatcheva   bouquet Благодаря за описанието, а и за милата покана, но няма да мога да се присъединя, друг път Hug
Удоволствие е да те чета и се радвам, че все по често пишеш Heart Eyes

# 738
  • The Evergreen State
Здравейте момичета,

вчера си припомних Флоработаниката и мнението ми се затвърди, хубав е но не е мой.

Днес съм в облака на Елиън  Heart Eyes

# 739
Момичета, аз съм голяма почитателка на парфюмите на Hermes, без значение мъжки или дамски, може би
 с Eau Des Merveilles  не се спогодих, има ли някой ли отзиви за този:
Скрит текст:

Бихте ли ми препоръчали и нещо наподобяващо като аромат на Нилските градини newsm78

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 11:09 от milushka

# 740
Градините на покрива са обезкръвени Нилски.

# 741
Градините на покрива са обезкръвени Нилски.

Благодаря  bouquet, мислех си да му изневеря тоя път на Hermes Wink

# 742
  • София
На срещата доста харесах Mad madame на JHAG. И докато си бъбрехме с Денси, се сетих за една луда мадам, която на 80 години слага в джоба си всички (и все още активно работи)
ето тук ще скрия две снимки
Скрит текст:

# 743
Искрено съжалявам, че не успях да се домъкна да ви видя и подуша, но... така стои животът.
Дано сте си изкарали готино!!!

# 744
Ами кажете за тази Mad madame,усеща ли се туберозата?Не,че ще се престраша да я пробвам,но да питам.

# 745
  • София
На срещата доста харесах Mad madame на JHAG. И докато си бъбрехме с Денси, се сетих за една луда мадам, която на 80 години слага в джоба си всички (и все още активно работи)
Скрит текст:

Като катедрала.. дай Боже всекиму на тези години да изглежда така и да има такъв дух  Blush

Аз пък ужасно харесах Лудата мадам.. седеше леко различни върху трите дами, които я пробвахме, но и върху трите - страхотно  Heart Eyes Добре, че е Денси да влива поне малко разум, иначе досега да съм я отгърмяла  Laughing
ПП. При мен тубероза нямаше  Peace

# 746
Чудесна както винаги среща! Heart Eyes Забавно, весело и много приятно изкарване на мързелив Неделен следобед. Благодаря ви момичета! На една парфюмна фея специално пък за подаръчето! Hug Много ми беше важно да знаеш!  bouquet
 Един испански парфюм ми отнесе главата. На мен това трудно ми се случва, но сега съм дълбоко в извратен период и искам да ми мирише на бои, терпентин, бензин, уд и алсфалт. Да кефи ме яко да мириша точно по този начин. Любимия ме погледна скептично, но това е факт и аз няма да бягам от него. Реших, че докато купя цяла бутилка може да си налея бензин в пръскало и да си се пръскам! Mr. Green Whistling Ковачева ми разреши и каза" че няма да ме гони"! Heart Eyes

Катедрала е думата за тази великолепна дама! Heart Eyes Не случайно Том Форд е кани винаги на ревютата си и е по-добра, интересна и красива от всички известни млади модели!

Харесах силно Мадамата. Върл шипър си е. Peace С много рози и животно. Сега се напръсках пак и съветвам всички  харесали я да внимават много с нея. На среща говорихме е едно, после е друго. Много роза, много шипър, много животно и се смесват, и се прескачат, и гонят мъховете, но те нахални и изплуват. Тубероза се усеща много слабо, защото розата е доминант! При мен в началото има и доста здравец.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 20:36 от densi

# 747
Мерси,момичета! Hug
Може и да се харесаме,щом е шипър и то с рози.Ще се тества задължително.

# 748
  • Germany
Обичам такива лежерни срещи Hug Heart Eyes
Момичета, беше ми много приятно в компанията ви, трябва по-често да се виждаме Flutter
Аз съм раздвоена между две мандарини - L`Eau de Tarocco Diptyque и амбровата на Ермес. И двете са страхотни и не мога да реша, коя искам повече. ММ и детето обаче сбърчиха носове при представянето на Амбровата мандарина Shocked и ще трябва да я тествам по-внимателно.
Ужасно ми хареса и Романтина и ако не бях сигурна, че ще изглеждам нелепо с нея щях да я поръчам на минутата. Определено е за млади жени, а не за хора, изживяващи криза на СВ Wink
Лудата мадам за мен е по малко от Агент Провокатор, Лейди Венджънс и Ууд Испахан на Диор. Розата не е толкова тъмна, а свежа, светлочервена и по-млада. Шипровото не е ретро, но си е там, барабар с животинското и не всяка кожа може да го понесе Naughty Тубероза не усещам, но не препоръчвам без тест. Надви почти всички аромати на срещата.
Невероятно, но за първи път харесах Бронзова богиня - в издание 2013 Crazy
Чуден, чуден, в това време Heart Eyes

# 749
Скрит текст:

Коя е дамата, моля? Шапка и свалям!

Общи условия

Активация на акаунт