Пелени и гащички за многократна употреба 10

• 28 183
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И аз съхранявам в кофа.

# 16
И аз ги съхнявам в кофа, но ги изплаквам преди да ги сложа в кофата, за да не се вмирисват.

# 17
И аз ги съхнявам в кофа, но ги изплаквам преди да ги сложа в кофата, за да не се вмирисват.
И аз така.
Гласувах за Blueberry (защитни гащички ползвам) и Close Parents Pop-in. Това са двата вида, които почти никога не ми протичат, за разлика от останалите, които сме пробвали.

# 18
И аз се записвам в новата тема Simple Smile И да поздравя Джинджи за хубавата колекция, която е събрала Simple Smile Все още предпочитания не мога да изказвам, тъй като тепърва ще се ползват Simple Smile

# 19
И аз в кофа, в непромокаема торба.... но си миришат. Като беше малко бебе само на кърма не се усещаше.

# 20
Арлина, каква е тази непромокаема торба?
Попитах дали се държат в кофа, защото то такива неща измислят за всякакви артикули, че вече не знам  Mr. Green

# 21
И аз си помислих, че може да са Алва, но не бях сигурна.
Наистина мисля да си взема една за проба  Thinking 

Наистина мисля да си взема една за проба  Thinking 
[/quote]
Намерих им обявата и в продавалника и аз така си помислих че са Алва и ми отговориха,  да пелените са АЛВА.
Другото което си харесах българско ето това

http://www.bochko.bg/%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%B5 … D1%80%D0%B0%D1%82

пак е еко прах с биоразградими съставки и Не съдържа химични избелители, оцветители и фосфати,  поне така пише, купих си го та да видим, то наистина бебешката урина какво толкова има да и переш Simple Smile

# 22
  • София
Арлина, каква е тази непромокаема торба?

Ето това представлява: http://www.amazon.com/Thirsties-Deluxe-Diaper-Duffle-White/dp/B0 … ipers+storage+bag

# 23
  • Варна
Хайде и аз в новата тема. Алексче.   bouquet!

И аз държа пелените в кофа в банята.

# 24
В кофа е най-удобно да се държат наистина пелените. Може да се сложат няколко капки чаено дърво, но аз не слагам нищо. Е, намирисват си като постоят 1-2 дена, но си е нормално. Кофата я държа на балкона на сянка, защото при всяко отваряне на капака си мирише. Зимата обаче я прибирам, защото мисля, че минусовите температури не са подходящи за непромокаемото покритие на пелените. В кофата слагам и една торба за пране, в която всъщност ги събирам и после ми е по-лесно да ги прехвърля в пералнята. Сега пера на 3-4 дена, което е перфектно, като си спомня в началото всеки ден.
Ние сме вече през деня с преходни гащички, само при спане и нощем слагам пелена. Не че има голям ефект, но да пробваме и да му е по-леко на дупето. Толкова интересни неща се случват в момента, че често не му се занимава на диването със сядане на гърне, но и това ще стане.
Мисля, че не се препоръчва да се накисват пелените, както беше писал някой по-напред.

# 25
И аз много се чудих дали да взема преходни гащички илм пелени последния път, но реших, че освен да и е по-хладно да дупето, няма какво друго да спечеля с тях. Обаче то е горещо предимно навън, където няма как да сме с преходни гащички, щото изкарам ли я от количката, няма преобуване...

# 26
Ами аз ги ползвам предимно за яслата, защото за слагане на гърне си е по-удобно с гащички. Сваляш-вдигаш и готово. Само като се изака в тях става  #Crazy, но нещо саботира процеса.
А иначе вкъщи е с вътрешните гащички, които имаме (бамбукови и от органичен памук), навън ползвам или преходни гащички, а ако нямам възможност веднага за сменяне,  всички варианти на пелени, които имам и са от естествени материи, т.е. държат мокро.
Иначе като е и по-топло, той си ходи по тениска и гащи и навън, а и бос понякога Wink)

# 27
Здравейте,
ние си имаме 8-дневен бебко, за когото поръчах многократни пелени. Едните са две части - бамбукови+гащички, другите са всичко в едно. Тревожи ме, че вторите някак кофти се впиват в крачето му, изглеждат ми много груби и обхващат огромна част от телцето му. Чудя се дали не му е некомфортно с тях, много са обемни. Дали аз не ги слагам правилно? Той е още много малък и те му стоят мега гигантски, дори като ги регулирам с копченцата.

# 28
И на моя ги сложихме на 7 дни джобовете, и на мен ми изглеждаха гигантски  Laughing Нямам спомен обаче да са се впивали в крачето  Confused Иначе той ще си покаже, ако не са му удобни, ще се тръшка и като ги махнеш, ще е видимо облекчен. Моят е така като е му е мокро. Иначе може да сложиш снимка само на долната част с гащите, ако не искаш да го показваш целия, за да видим как са сложени и дали има нещо за поправяне по слагането. Не че съм голям специалист, де, с моя има - няма тримесечен опит  Crazy

# 29
  • Варна
green flower, аз първите почти два месеца карах с пелени от две части 1 размер - банбукови + защитни гащички. Мисля, че е най-добрият вариант за съвсем малко бебе. Вече ни умаляват и сме с пелените Pop in. Още се чудя, от кои китайски да поръчам, за да запълня бройката.

Предложете ми микрофибърни и бамбукови подложки за пелени джоб.От кои сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт