Пелени и гащички за многократна употреба 10

• 30 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Добре, де, нали има майки, които от новородено ползват джобовете?
Не ми се дават пари за оразмерени пелени.

# 361
Аз си ползвам джобовете. Имам само 5 оразмерени, които са до никъде. Не сме имали проблем с бебе, изписано 3100, не е протичало покрай крачетата или гръбчето.  Simple Smile

# 362
И аз да кажа - тегло при изписването 2930 гр, имали сме инцидентни протичания, но ползваме без проблем едноразмерни джобове.

# 363
Хехе, поръчах от ибей 20 бамбукови алва с 20 инсърта за 41 долара!
http://www.ebay.com/itm/20pcs-Alva-Baby-Organic-Bamboo-Cloth-Dia … sh=item19e23d18ea

Имам и памучните пелени от Кифличка, които мога да нарежа/сгъвам за инсърти и съм all set  Mr. Green

# 364
Моето момиче се роди 3600 гр. и джобовете пропускаха постоянно, през нощта ползвах памперси, за да не тече поне тогава. Иначе това е една много добра оферта, аз ще се възползвам. Очевидно са ги намалили толкова, защото цветът е доста грозен, ще си ги ползвам през нощта

http://www.naturalbabyshower.co.uk/shop-by-brand/tots-bots/bambo … size-2-aplix.html

Това също си струва

http://www.naturalbabyshower.co.uk/shop-by-brand/tots-bots/tots- … -potty-aplix.html

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 00:01 от bflm

# 365
О, на мен много ми харесва това шоколадово. Обаче на моя му пропускат тотс ботс и не знам дали ми се инвестира в още такива  Thinking

# 366
Записвам се да ви следя. Много неща не са ми ясни, но имам достатъчно време да наваксам:-)

# 367
О, на мен много ми харесва това шоколадово. Обаче на моя му пропускат тотс ботс и не знам дали ми се инвестира в още такива  Thinking
Малко по-рано бях писала, че като добавя бамбукова подложка вътре не протичат, т.е. ползвам ги като джоб. По мои наблюдения просто почти нищо не попиват сами по себе си, затова и протичат. Не бих инвестирала в още такива, де, но ти го пиша като идея как да използваш наличните Simple Smile

# 368
За кои Tots Bots става въпрос?

# 369
Май са ийзифитс.

# 370
Много странно, при мен те са най-непропускащите, освен ако не супер мокри вече.

# 371
И аз за Easyfit говоря. Същите са като на Еовин, виждала съм ги на живо Simple Smile

Имам съмнение, че имат няколко вида, защото като съм гледала клипчета, от вътре изглеждат различно от моите. Моите от вътре са с едно плюшено, което не попива много за съжаление. Чела съм, че имат и бамбукови и т.н. Но на тези, които аз имам си пише 100% полиестер и за вън и за вътре. Купувани са миналата Коледа на намаленията от Естествени идеи, не знам коя версия са...

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 12:35 от ada_smiles

# 372
Аа, разбирам, моите са с бамбук и микрофибър отвътре, затова и се учудих, като каза, че нищо не попиват. Малкият размер, който имам, са от полиестер и действително не са много попивни, не знаех, че има и големи от същата материя.

# 373
Записвам се, за да се образовам малко  Wink

# 374
Tots Bots Bamboozle са съвсем друго нещо, те са от бамбукова вискоза и са най-хубавите и попивни пеленки, които имам. А Easyfit не съм вземала, ама в ревюто пише, че са подобрили някакви неща.

We think that Easyfits are the best one piece nappies on the market. They have increased comfort, less bulk, more absorbency and an even better fit then other nappies. Now drying in a super quick 3.5 hours on a dryer.

Тия обаче са променили цените на сайта, не знам дали не е било грешка това.

Общи условия

Активация на акаунт