Пелени и гащички за многократна употреба 10

• 29 879
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Поради същата причина - трябва да го преобувам на 2-3 часа най-много, иначе има вероятност да пропусне, в зависимост колко течности е изпил. Нерядко сме навън за повече от 3 часа, а той мрази преобуването навън, съпроводено е с рев от началото до края.

А как го преобуваш - прави или легнал? Моят син също много протестираше преди за смяната на пелените и откакто стои прав, го преобувам прав, вече не е толкова голяма драмата Wink

# 61
Или гащи-памперс или както там се водеха. Пробвала ли си с тях? Поне преобуването е лесно. Многократни пелени си купих и трябва да кажа, че не помня случай да не са пропуснали. Дори на моменти имах чувството, че с най-прости гащи щеще да е по-малко опишкано детето.

# 62
  • Пловдив
Човърка ме един въпрос.
Детенце като ходи на ясли или градина и е с многократни пелени, как става работата? Персонала съдейства ли или мрънкат?  newsm78  То трябва на 2-3 часа да ги сменят, пък с еднократни може цял ден да ги държат да не си отворят работа случайно  newsm78

# 63
 maita5, всякак съм пробвала, само на главата си не съм заставала  Mr. Green - все същото е.
агнешко, това не е лоша идея с памперс гащите, благодаря, ще взема да пробвам.

# 64
  • Варна
Човърка ме един въпрос.
Детенце като ходи на ясли или градина и е с многократни пелени, как става работата? Персонала съдейства ли или мрънкат?  newsm78  То трябва на 2-3 часа да ги сменят, пък с еднократни може цял ден да ги държат да не си отворят работа случайно  newsm78

Скоро и аз се чудех за това. Как ще процедираме, когато Вики тръгне на ясла? Той ще е все още с памперс, не ми се вярва на 1г.5-6 м. да успея да го махна.
Макар, че не виждам никаква разлика в това дали ще е с еднократни или многократни, все трябва да се сменят.

# 65
И аз това се чудя. Много искам да съм ги махнала до тогава, ама надали  Rolling Eyes А памперс не искам в никакъв случай да слагам.

# 66
Човърка ме един въпрос.

Ние тръгнахме на ясла на 1 година, и досега сме само с многократни. Яслата е частна, да спомена, въпреки че мисля, че по едно време пак обсъждахме въпроса и някой беше се включил, че и в държавна не е имал проблеми.
Казала съм, че трябва да се сменят на 2-3 часа, но мисля, че ги сменят по-рядко, да речем на 3-4, което пак не е тоолкова много. Хубавото при многократните пелени е, че мога да видя колко пъти е сменяно детето, акало ли е и т.н.  Twisted Evil
Иначе от няколко седмици сме с преходни гащички, като се наака обаче,,,, е кофти събуването, но като не иска да се спре диването. Поне така персонала в яслата има стимул да го слага по-често на гърне.
Аз бях почнала от 6-7 месечна възратс да го слагам на гърне и беше свикнал. Бях помолила и в яслата, но явно не виждаха смисъл и го поотучиха. Сега ще си го учат пак .
Моето дете е на 1,6г, има оше 3 деца, които в момента се отучват, едното е на 1,8 г, пак с преходни гащи, другите 2 са на 1г 10 мес, те май вече си казват.

# 67
  • София
Не съм имала проблем с държавната ясла и многократните пелени. Обясних има в началото на колко време да ги сменят, за да не протекат и всичко е наред. Той малкия отдавна не а*а в пелените, което си е улеснение за персонала Wink.

Големият ми син също беше с многократни пелени в яслата. Но тя беше частна и също се съобразиха изцяло с нас.

# 68
Ние доста време ползвахме памперс гащи като ходим някъде, защото беше трудно да я слагам легнала за преобуване, но сега преоткрих обикновените еднократни пелени и пак сме с тях. Преобувам я седнала в мен, както обудам и многократните навън а и вкъщи в много от случаите.

# 69
Само да добавя, че като ходи на ясла му слагам и хартиени подложки, та като се изака да е по-лесно и чисто. Иначе преди почти не бях ползвала или като сутрин не беше акал, а излизахме.

# 70
Здравейте, имам 2 питания: 1. Търся непромокаеми гащички на Блубери (универсален размер), както и снапи щипки. Знаете ли къде бих могла да намеря? В сайта на екомама имат гащички Блубери, но нещо наличните цветове не са мой тип. Прерових доста интернет магазини, поразпитах и в доста магазини тук във Варна, но явно в града ни многократните пелени не се търсят особено, тъй като предлагат само в един магазин  Rolling Eyes И второ- някоя варненска мама дали случайно не е наясно с магазини в града ни, предлагащи многократни пелени и аксесоари към тях? Благодаря Simple Smile

# 71
Back to Nature, тук ги има намалени
http://www.babykind.co.uk/blueberry-one-size-deluxe-cloth-nappy.htm
Май Алексчето беше пуснала линка. Аз поръчах 2, но още не са ми дошли. Позлвам Габко за посредник.

# 72
С моята поръчка на тия блуберита така се омотаха бейбикайнд  Rolling Eyes

# 73
И с моята Confused

# 74
Back to Nature, тук ги има намалени
http://www.babykind.co.uk/blueberry-one-size-deluxe-cloth-nappy.htm
Май Алексчето беше пуснала линка. Аз поръчах 2, но още не са ми дошли. Позлвам Габко за посредник.
Благодаря, bflm! Това в линка май са пелени, да уточня- аз имах предвид непромокаемите гащички. Така или иначе виждам, че сайта предлага и гащички, не са на лоша цена, но ме притеснява поръчката и доставката... Не съм пазарувала от чужди сайтове, идея си нямам как става, ако някой може да обясни на кратко- ако платя по банков път (нямам кредитна карта, имам дебитна) това ще оскъпи ли нещата, има ли някакви комисионни, доставката ако е с Габко (това не е ли всъщност Гъбко  newsm78) как точно става- хората от бейбикайнд ще ми предадат нещата директно на Габко ли? А и колко ще струва това с Габко и чака ли се много. Виждам в сайта, че такса доставка (когато бейбикайнд ми доставят нещата) е 3 паунда (предвид стойността на поръчката ми), но до къде доставят- до дома ми или до поща... И въобще има ли някакви други скрити такси, комисионни, които да ме изненадат неприятно... Уф много въпроси, извинявам се, че така разпитвам, но ми е съвсем ново и непонятно... Аз затова си и предпочитам да си ги взема от БГ, че да не се занимавам. Всъщност направо се чудя струва ли си хамалогията за 2 гащички и 2 снапита. Това, което всъщност ме обърква е, че бейбикайнд предлагат гащички и с велкро закопчаване, а при екомама са само с копченца, ползвалите могат ли да дадат съвет-кое закопчаване е по-добро. Благодаря предварително

ПП: А и сега като ви чета как са ви омотали с поръчките, направо не знам дали да се захващам... Междувременно вижте какво намерих: http://www.fluffheaven.com/index.php/blueberry-coveralls-special-promotion.html   Само, че те май не доставят до източна Европа, а пък и такса доставка е колкото едни гащички... Чудя се тук дали би станало с доставка от Габко?

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 14:07 от Back to Nature

Общи условия

Активация на акаунт