Пелени и гащички за многократна употреба 10

• 29 829
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Моите всъщност не са гащи, а са ето такива: http://www.babybeehindsusa.com/wool-wrap-cover-pi-817.html?image … 78beb01bed817cfa7 Ползвам ги като най-обикновени кавъри - с прифолди и тензух. Много са стабилни, не са пропускали.
Тези на Дисана не знам как са, даже не съм ги виждала на живо. Sad Но си мисля, че трябва да се ползват с вътрешни пелени-гащички или тензухът да е сгънат като гащи, иначе сигурно ще се разместват.

Благодаря много, Алексче  bouquet

Имам време да си проуча и да се подготвя, много ми се иска да пробвам точно с тези  Simple Smile

Допълвам се:  Така или иначе бебето като стане по-подвижно минавам на моите си тотс ботс бамбукови 2 размер, на мен ми трябва нещо само за началото. Един от вариантите ми са  плетени пелени памучни вътре пак с тензух или подложка и отгоре вълнените гащи, а се чудех дали мога да мина само с моите си подложки от бамбузълите плюс тензух (както казваш сгънат като гащи) плюс гащи. В този сайт предлагат като стартов пакет 20 плетени пелени, 10 тензухени, 10 подложки от сб … к и 2 бр. гащички ...

Последна редакция: сб, 19 окт 2013, 00:52 от Шанта

# 691
maggie_m, аз от Little Lamb не съм кой знае колко доволна. Съхнат страааашно бавно (по 2 дни си отиват), размерите им са 2, но отпред нямат копчета за нагласяване, изрязани са около крачетата и ми пропускат. Аз ги ползвам за нощни. В сравнение с Tots Bots Bamboozle са супер зле, бих инвестирала повече и бих купила Tots Bots Bamboozle, ако съм решила да карам изцяло с такъв тип пеленки. Аз ги ползвам като нощни.

Също така имай предвид, че ти трябват защитни гащички за тоя тип пелени.

Аз мисля, че е най-добре да си вземеш хубави джобове с поларена вътрешност, която да държи сухо на дупето и повече бамбукови подложки, които да съхнат отделно. Също така, ако нямаш сушилня, по 20 пеленки на дете биха ти стигнали само ако ползваш поларени джобове, които съхнат бързо, към които трябва да имаш доста подложки (защото те ще съхнат по-бавно).

А, да, не се лъжи по английския домейн. Dudeybaba са си китайски пеленки.

# 692
Здравейте мами.Любопитно ми е как обличате момченцата със пелената.Аз му сложих пелената но вече нему стават панталонките със нея.

# 693
Здравейте мами.Любопитно ми е как обличате момченцата със пелената.Аз му сложих пелената но вече нему стават панталонките със нея.

Искат се бодита, ританки и панталони около 1 размер по-големи.

# 694
На нашия различно, стават му дрехи и негов размер, и един по-голям....

# 695
На нашия различно, стават му дрехи и негов размер, и един по-голям....

И при нас така.

# 696
bflm Много ти благодаря за любезните обяснения, а и на всички други, които споделят опита си. Аз съм на ясно, че най-евтините пелени са китайски, но понеже съм скарана с английския и не ми се обяснява на китайци как да ми изпратят пратката, така че да не минава през митница, та гледам да е от някой сайт, от който да ги изпращат от Англия примерно, че да не се разправям и с митници.
Значи май ще се насоча към поларени джобове - нали на английски се водят minky и ще си купя просто повечко подложки, мисля за всеки джоб по една бамбукова и една микрофибърна - какво ще кажете  Hug.

# 697
Маги, аз затова пазарувам само от Амазон и само чрез посредник. Прото нямам време да се занимавам с мейли и обяснения. Така може да си купиш всичко отвсякъде, без да се занимаваш излишно.
Минки са джобове, които са плюшени отвън. Те отвътре може да са поларени, но може да са и бамбукови. Обикновено когато джобовете не са бамбукове, пише просто джобове. Те се водят принтет или минки.
Аз бих взела тензух вместо микрофибърни подложки, но на теб, ако не ти се занимава със сгъване, може да си вземеш микрофибърни.

# 698
celika Благодаря отново, а как се водят тогава поларените джобове  newsm78 (на английски имам предвид)  Hug

# 699
Fleece е полар на английски.

# 700
Fleece е полар на английски.
Безценни сте  Hug Hug Hug

# 701
Ъм... възможно ли е пелените ми от Китай да са минали през САЩ?
Имам бележка за митницата, от САЩ, за нещо, което тежи 1750 гр.? По принцип чакам оттам три кукли тип "Барби", но ми се струва твърде малко вероятно да тежат кило и 700  newsm78

# 702
От къде точно си ги поръчала китайските? Алва съм сигурна, че пращат от Китай и не минават през САЩ. Ама ако става въпрос за друг търговец, не знам  Rolling Eyes

# 703
Здравейте. Продавам 2 бройки BumGenius newborn, бели, с велкро - свободни от бебето ми и 2 бр. защитни гащички за новородено на Бамбино Мио (неизползвани). Ако някой се интересува, може да ми пише на ЛС.   Flutter

# 704
Маги, спокойно можеш да поръчаш и от тоя търговец от ибей (изпитан е),
http://www.ebay.co.uk/itm/320818371186?var=510089351456&ssPa … p3984.m1439.l2649
като само напишеш това:
I would like to request only nappies with a soft fleece inner to be sent to me (not with the flat artificial layer). Designs: (и тука пишеш номерата на гащичките, които си си харесала).

Printed и Minky обозначават външната непромокаема материя, от която са направени гащичките. Printed са гладки, докато Minky са мъхести (малко като плюшени). Аз имам и от двата вида и си ги харесвам всичките, нямам предпочитания.

Аз бих поръчала гащички с по две бамбукови подложки, понеже се напълних с някакви микрофибърни, които страшно ме дразнят - захабиха се много бързо, докато бамбуковите са си хубави. Отделно винаги можеш да си вземеш и микрофибърни, за да имаш все пак няколко, които да съхнат бързо, ако се закъса Simple Smile

Между другото въобще не съм доволна от dudeybaba пеленките. Уж всички са китайски, ама тия са по-нестабилни от Little Bloom, 2 пъти ми пропускат, а отделно на няколко от тях копчетата за нагласяване на размера изпускат.

Бях поръчвала и една китайска Coolababy, също не е кой знае какво. Дойде след един месец, само с една микрофибърна подложка. Ама понеже дизайнът беше с Попай Моряка, ми се стори весела и я взех. Само Алва май не съм вземала от китайските, но няма да правя повече експерименти. Ако реша да взема още бройка-две от китайските, ще е Little Bloom.

Дойдоха ми и Onelife едноразмерните памучни пелени (те са същите като едноразмерните на Motherease), които са страхотни. Направо не очаквах. От страшно хубав памук са, добре прилягат около крачето, никога не протичат, издържат повече, отколкото се надявах. Даже ги ползвам за през нощта така: слагам едни Tots Bots Bamboozle, а върху тях - едни Onelife, много добра комбинация се получава, че иначе малката много се мокреше.

Общи условия

Активация на акаунт