Пелени и гащички за многократна употреба 10

• 29 831
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Пропуснала си най-добрите китайски  Mr. Green

# 706
bflm Много ти благодаря за любезността и съдействието, запазвам си линка и описанието от теби и другия месец мисля да поръчам  Hug

Еовин кои са най-добрите китайски  newsm78

# 707
Alva, alva, нали е писала, че не е пробвала и тях  Mr. Green С моето бебе са много стабилни, имат много копчета за размери и са с много сладки принтове  Laughing

# 708
bflm, аз по-назад писах. Вече съм 100% сигурна, че Little Bloom и DudeyBaba са едни и същи пелени. Просто ги поръчват и им слагат по един етикет с марка, най-вероятно. Явно вече ги правят по друг начин. Аз пък не съм толкова недоволна от новите Литъл Блуум. Вярно, че са с някакъв друг плат отвътре, но не ми се струва лош и също държи сухо. Малко по-изкуствен стои, но той и флийса си е полиестер. Едно и също е почти. Пропускат ми само ако ги ползвам с много тънки пелени, като под пропускат имам предвид, че се намокря бодито под ръбчетата.

# 709
Мами, за ALVA чета следното: Inners - Suede cloth: Suede cloth wicks moisture away from baby's bottom. It is an excellent choice next to baby's skin for pocket style cloth diapers. Liquid passes right through suede cloth into the inner absorbent layers of the insert. Unlike fleece there is no pilling.

Каква е тази материя Suede cloth и какво и описват, че е по-доброто от Fleece  newsm78 (ама съм мноогоо зле и сигурно задавам тъпи въпроси, обачее моля да ме извините  Hug)

# 710
Да не остана по-назад - и аз много си ги харесвам алвите - плюшени, гладки, бамбукови, всичките си ги харесвам Simple Smile))

# 711
Сигурно е нещо такова

Alcantara and Ultrasuede are trademarked terms for a microfibre plush with a hand resembling the soft suede, but more durable, resistant to liquid, stains and crushing and can be used in upholstery, accessories, clothing or shoes.
Microsuede is a microfibre knit blend fabric with a soft finish, but is easily distinguishable from actual suede leather. It has a great deal of stretch, and is very popular in upholstery as well as garments.

Може би е по-хубаво, знам ли.

celika, поларът не задържа разни нишки, а другия плат - да, а и малко по-изкуствен стои, по-твърд. На dudeybaba ми се струва по-хлабав ластикът около крачетата в сравнение с Little Bloom, от там ми пропускат.

# 712
А да не би този новия плат на little bloom и dudeybaba да е същия този Suede cloth?
Мне... той е микрофлийс... както си и мислех.
Попрочетох малко и се оказа, че има алергия/чувствителност към suede cloth, но пък иначе е за предпочитане пред микрофлийс, защото течността попива навътре за секунти, докато микрофлийса се задържа мокър малко повече, обаче пък май микрофлийса се справял по-добре с по-голямо количество течност.

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 21:46 от celika

# 713

а отделно на няколко от тях копчетата за нагласяване на размера изпускат.

Какво имаш предвид, че се разкопчават ли? Сега се сетих за това, защото сега една от новите  Little Bloom, така беше напишкана, че беше се намокрил чак плата отвън. Досега с джоб не ми се беше случвало. Така се навлажняваха gDiapers.

# 714
През последните 2 седмици пелените постоянно пропускат. Днес човечето беше макс час и 1/2 с пелена и сменях боди и панталон, а пелената беше подгизнала. На ден ми се е случвало да сменям по 4 тоалета... Минавам на памперси за зимата, колкото и да не ми се иска....

# 715
Шушулче, ние минахме на памперси за навън и нощно време някъде около тази възраст, след като навърши година. Какви пелени ползвате?

# 716
6 Чарли банана, 1 Бъм Джениус (най-доволна съм от нея) и др са ми различни китайчета.

# 717
Да де, ама то от подложките повече зависи.

# 718
Подложките са тези, к вървят с пелените.

# 719
А, ако са микрофибърни е съвсем нормално.

Общи условия

Активация на акаунт