Пелени и гащички за многократна употреба 10

• 29 871
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Комплектът включва 30 пеленки с по 1 микрофибърна подложка, което не знам колко ще издържи.
Не, не. Комплекта включва 30 пелени + 30 бамбукови подложки.

А, аз не гледам заглавието, ами описанието, където
"Insert: three layers of super absorbent microfibre terry cloth (better absorbency than bamboo inserts)"

# 616
И коментар за продавача Simple Smile

"Items are very satisfied, fast shipping"

# 617
Последно-вложките микрофибърни ли са или бамбук?

# 618
Някой желаещ да закупим един комплект и да си го разделим?

# 619
Бамбук са.

# 620
Че това е супер оферта! Ако само знаех как да поръчам, нямаше да се двоумя и миг.

# 621
Може да ползваш посредник. Аз ползвам Габко. Регистрираш се и пишеш техния адрес. Подробности - на техния сайт.

# 622
Pepsilight, китайските Little Bloom и Blueberry Onesize Deluxe са много хубави. На мене блуберитата са ми сред най-любимите и стабилните. Тях слагам за по-дълги разходки.

И аз имам две пелени Blueberry, много ги харесвам, ако намеря накъде оферта, ще си взема още.
bflm, от къде взимаШ Blueberry?

# 623
За тези не ѝ трябва посредник, продавачът е от Китай и праща безплатно до цял свят. Трябва само да си направи акаунт в пейпал.

# 624
Да, сигурно е така. Аз пазарувам почти само от Амазон. Някак по-сигурно и лесно ми е. Отдавна не съм пазарувала от ибей.
Не забравяйте, обаче, че бамбуковите джобове съхнат много бавно и държат мокро. . Аз вече ползвам бамбукови само през деня вкъщи.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 12:25 от celika

# 625
Имайте предвид и че е възможно тези бамбукови подложки да са тънките и многоогъващите се... Поне така ми звучат - трислойни бамбукови са и моите от алвабейби и само с тях е абсурд... В момента слагам по една такава тънка бамбукова и една микрофибърна, докато ми пристигнат четирислойните...

# 626
Tanishte, взех ги от www.babykind.co.uk, че бяха на промоция. Мисля, че Алексчето беше писала за нея. Сега обаче няма налични. Според мене покрай коледните празници ще има много добри оферти, аз затова сега изчаквам, иначе искам още няколко бройки по-стабилни пеленки да си взема, та да съм спокойна с тях и на по-дълъг път.

Sojourn, много е лесно с поръчките от Англия. Регистрирай се на сайта на някой от посредниците (аз също ползвам Габко) и там всичко е описано стъпка по стъпка (цялата работа е в това, че от сайтовете ти пращат покупката на адреса на посредника в Англия, който ти я кара в България за около 2.20 лв. на килограм). Аз си чакам последните китайски пеленки от един търговец в ибей, който продава dudeybaba. Нещо са му свалили обявата, но той си ми ги е пратил. Ако видя, че пак я е качил, и съм доволна от пеленките, ще пусна линка.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 15:54 от bflm

# 627
Така ще направя, ще търся посредник. Но пак са ми множко 30. Вече имам един комплект.

# 628
Значи, пак ще кажа - няма нужда от посредник при продавачи от Китай, които доставят безплатно до България.

# 629
Само внимавайте каква сума обявяват, да не ходите по митници после. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт