На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 849
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, ние сме се насочили за 4-5 дни към яз.Цонево. Някой ходил ли е в района да препоръча хотел / къща / комплекс? Предпочитаме да има басейн за децата поне и да е близо до язовира, по възможност... Simple Smile

# 121
Здравейте, ние сме се насочили за 4-5 дни към яз.Цонево. Някой ходил ли е в района да препоръча хотел / къща / комплекс? Предпочитаме да има басейн за децата поне и да е близо до язовира, по възможност... Simple Smile
Комплекс Дебелец, много е хубаво.

# 122
  • Пловдив
Вместо запис, да похваля едно място - по поречието на р. Арда на 60тина километра от Хасково(само дето пътя на места е ужасен, но всичко си струваше) : http://www.booking.com/hotel/bg/complex-arda.bg.html

# 123
И от мен - препоръка за х-л "Панорама" - Априлци. Peace

Простор, зеленина и красиви гледки. Много добра отправна точка и за пешеходен и за авто-туризъм. Да не тръгне само някой, като нас, пеш до центъра на Априлци - голяма грешка!

Препоръчвам разходка в горите наоколо - има толкова много къпини, колкото не съм виждала никога в живота си.

Водата в басейна си е направо студена.

Забележки - единствено относно предплатените от нас вечери, които се свеждаха единствено до кебапчета и пил.пържола на скара. Но пък след малко преговори, ни разрешиха, да си поръчваме каквото си искаме до стойността на предплатеното. Така че - сговорчив персонал! От кухнята препоръчвам фантастичните им сачове.

В околностите на Кърджали - нещо ново за нас - хотел "Рока" - с.Главатарци! Много красиво място на брега на яз.Кърджали. Peace

Дано съм била полезна!

Wink

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 14:33 от envia

# 124
  • ВАРНА
Здравейте
Някий да е бил тук?
http://shipkovski-kurort.hit.bg/
Благодаря предварително

# 125

Данитка 1, хотел Димана е в самото начало на селото, буквално над главния път, според мен ще бъде много шумно, защото постоянно минават превозни средства, натоварен път е, но отвън изглеждаше прилично. Ако не сте резервирали, препоръчвам да го смените или с Релакс КООП или с ... (има още един, но му забравих името).

Ако имате въпроси питайте  Simple Smile

Благодаря за инфото! Няма как да сменим хотела, не само че имаме резервации, но и сме по-големичка компания, няма как всички да направим промени. Но обещавам като се върнем да споделя впечатленията си!  Peace

# 126
  • Китна Тракия
Да споделя впечетления от хотел Релакс КООП, с. Вонеща вода, до гр. Велико Търново - много спокойно място за кртака почивка. В хотела персонала е любезен, но почистването и зареждането с консумативи  Naughty пълна трагедия - за 5 дни не смениха кърпите, за чаршафи да не говорим, а за допълнителни консумативи в банята трябваше 3 пъти да помоля. За почистване трябвало да поставя табела "моля почистете" и като оставих само кошчето бяха изхвърлили  Grinning. Както и да е - има външен и вътрешен басейн, СПА център (не съм ползвала и нямам впечетления). Ние бяхме със платена закуска - прилично на блок маса, а на обяд имат обедно меню на нормални цени (това с оглед на пакетните цени със обяд и вечеря - не си заслужава). Ние много пътувахме - до Трявна, Габрово, Етъра, Боженци (само прах и разкопки, не препоръчвам) - пътя е хубав и много красив - на 20 км, всяко място. Ако пак почивам в този регион то това ще бъде в Трявна - много красив, чист, поддържан град с всичко необходимо - от магазини, аптеки, ресторани, места за разходка.

Ако имате въпроси питайте  Simple Smile

Arbi, а водата в басейните как беше? питам за температура и чистота. СПА- то разбрах, че си пропуснала

# 127
Момичета, а за Хисаря можете ли да ми препоръчате хотел с топъл минерален басейн...да е спокойно, да има къде да се разходи човек...Всъщност не е задължително само Хисаря, може и на друго място да е, само да е с топъл минерален басейн.

# 128
  • Китна Тракия
Момичета, а за Хисаря можете ли да ми препоръчате хотел с топъл минерален басейн...да е спокойно, да има къде да се разходи човек...Всъщност не е задължително само Хисаря, може и на друго място да е, само да е с топъл минерален басейн.

Веднага Grinning - Галери. Има вътршен мин. Басейн тип топило, сауна, парна баня, хималайска стая. Има и външен басейн с детска част, но не съм го ползвала, че сме там все през зимата и пролетта. Точно срещу х-ла е паркът с извор момина баня, хубав и поддържан. Има и заведения наоколо. Аз търся др. място единствено и само защото мисля, че сега ще е топло в Хисар - та търся по-високо - иначе без да се замислям поемам с децата  Grinning

# 129
Моя близка беше в Хисаря миналия уикенд, изтормозила се е от жегата. Този уикенд избяга в Родопите.  Simple Smile

За хотели с минерален басейн има отделна тема. Има много такива из цяла България, напр. с.Чифлика, Троянско.

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 16:14 от Little wingels

# 130
А някой да има идея за място за палаткуване в планината?

# 131
Мъжът на приятелка имаше такава идея, на палатка в Родопите. Поводът - съборът в с.Гела с националното надсвирване с гайди, което беше този уикенд. Знам, че беше направил организация с приятели за палаткуването, но не знам къде точно щеше да бъде палатковия им лагер, сигурно в района. Обаче мойта приятелка отказа да палаткува и в крайна сметка отидоха в селска къща в Триград. Ако те интересува точното място за палатките, мога да ги питам.

# 132
Ще съм ти благодарна Hug

# 133
  • В.Търново
За хотел Панорама не мога много да се съглася с мнението на envia .
Точно пък пакета с вечерята беше много добър избор.Имаше вариант за кебапчета,кюфтета,пилешка пържола,свинска пържола или пилешки филенца с избор гарнитура от задушени,пържени картофи или студена гарнитура,салата по избор и десерт.
Водата в басейна не беше чак толкова студена и то когато не бяха големите горещини към 20 юли,когато ние бяхме там.
Обзавеждането в стаите е поовехтяло,така че си заслужава 2-те звезди хотела.

# 134
  • В царството на игрите:)
Преди два дни се прибрах от прекрасна почивка с фамилията из Родопите. Бяхме в х-л Дъбраш 4 дни и изкарахме неповторимо. С ваучер отседнахме и в хотел "Св. Константин" в Главатарци над гр. Кърджали и бяхме очаровани. И на двете места има басейн, но ние не предпочитаме минерални и за това и тези не бяха. Водата беше около 25-26 градуса. За топлолюбиви не става сигурно, но ние се насладихме 100% на природа, красота и всякакви летни планински приключения..
На тези, които още не са ходили по почивки желая весели отпускарски дни!

Общи условия

Активация на акаунт